Jeremiáš_SK Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 "Když se daří,tak se daří" Odišla mi predná lavá sťahovačka (vodičová). Motorček funguje ani okno mi nepadlo dole. Len niečo v dverách chrastí a okno ide dole asi tak 1cm (od vrchu) a viac už nechce ísť, ale hore ho opäť zavriem. Čiže okno sa mi pohybuje, ale len v rozmedzí toho 1cm. V čom bude problém? Čo budem potrebovať kúpiť nové? Jedná sa o elektrickú sťahovačku. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 máš KO stahovačku takže novou stahovačku a tu izolaci co je pod výplní dvěří pokud bys jí nedal teklo by dvema do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 to je potreba rozdelat a kouknout kde je problem hodne veci se da opravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 (editace) to je potreba rozdelat a kouknout kde je problem hodne veci se da opravit :-) jo a v prednich dverich igelit nemam a netece mi do auta a v zadnich igelit je a tece tam Editováno: 23. Březen 2010, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 něco se opravit dá ale nemá smysl se pitvat ve stahovačce co má roztřepený lanko. Mě osobně nestojí za to opravovat žádnou čas je pro mě drahej a za tu dobu než bych se v n í vrtal a s nejistotou opravoval tam mam 4X novou a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ja jen ze cesi sou narod kutilu a clovek s toho ma vetsi radost ze si to zvladl opravit sam a jeste usetrit .treba muj deda,na parkovisti mu nejakej fetak rozkopl zadni mlhovku ten cervenej kryt a on posbiralal vsechny ty strepy a dokazal to slepit aniz to clovek poznal ,pritom mohl koupit za 100 kč novou ,ja si zpravuval zadni stahovačku lanko bylo hodne poniceny kdyz to videla moje zena rekla ze to uz nepujde opravit a ono to slo a funguje to 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Tak a ted jsem na řadě já, už je to tu. taky mi praskla ta plastová potvora. Tak první, co jsem zkusil šel do škodovky, jestli tam mají ten plastík. Mám rok výroby 1996, takže mi řekli že to mají ale jen na nové modely, tak mi nabídli celou stahovačku novou, no a tak jsem odmítl dávat nějakých 1600kč za novou. Zkusil jsem alternativní řešení, že bych jako koupil novou a s novým držákem skla, ale bohužel ty už nejdou samotné sehnat. Tak jsem zkusil shánět na vrakovištích a asi mám smůlu ani tam se mi nepodařilo sehnat nic Tak jsem momentálně se sklem pravým předním podepřeným dřevěným kůlem Sehnat dneska ten plech je umění. No hodl budu muset dále shánět, zatím beuúspěšně. Pokud mátě někdo ten nový plech tak mi dejte vědět, jedná se o pravé přední dveře. a plech je to ten na vodící liště ke které není uchycený motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 na vrakovišti v Praze fungl nová za 1100,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 já kupoval v autodílech krč za 780,- fungl novou http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/stahovacka-prednich-dveri-prava-elektricka:033016ce5028e1d0 koukni na to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Je to natuty Čína, ale dá se použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 je, a už mi makají dvě...a no problemos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Se neboj, já ji kupoval taky. Jinak dva kusy jsem upravoval na nové plasty. Upravit to jde Na posledním kusu se mi poničilo i lanko, tak jsem kupoval nový. Měl jsem origoš i Čínu na pultu a až na upnutí skla v podstatě totožný kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 na vrakovišti v Praze fungl nová za 1100,- Cesta do prahy mě vyjde cca tak na 600kč tam a zpět. No mě bohatě stačí ta svěrka. Klidně ze starších faceliftových dveří ještě na kliky. Ten plast sehnat je hračka, jde mi o tu svěrku co drží sklo. Prej to stojí kolem 200kč ale kde to sehnatv těchto lokalitách, TEPLICE, MOST, CHOMUTOV. Nejvíc to praská když máte stažený okno až dolu a třísknete dveřmi. To pak pěkně křupe. V pondělí zkusím KELLY. Ale pochybuju, už to tam chci mít. Diky za nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) Předpokládám, že toto je taky čína http://www.aukro.cz/...tavia_leva.html Kdo má s čínskou stahovačkou jakékoliv zkušenosti? -ještě bych se zeptal, jestli jde okno po vymontování přední stahovačky nějak zapřít, aby bylo nahoře a jestli se s tím dá dočasně jezdit. Editováno: 26. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 zkušenosti s čínou nemam a ani jí nehodlám radši zkoušet Sklo stačí zespoda zapřít kusem dřevěný laťky nebo prkna už sem to takle nouzově viděl několikrát řešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Předpokládám, že toto je taky čína http://www.aukro.cz/...tavia_leva.html Kdo má s čínskou stahovačkou jakékoliv zkušenosti? -ještě bych se zeptal, jestli jde okno po vymontování přední stahovačky nějak zapřít, aby bylo nahoře a jestli se s tím dá dočasně jezdit. Jak jsem již psal...jde o výrobce diamond...a mám již 2 takové stahovačky a už mi fungují 2 roky bez problémů...okno zajistíš při montáži podle mého návodu, pokud ho ještě tady na novém typu stránek najdeš? Jinak je i na www.skodaoctavia.cz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Přesně jak píšeš, jde o výrobce Diamond. Psal jsem tomu maníkovi na aukru a je to se zárukou a dokladem, takže předpokládám 2 roky. Nová origoš stojí 1400, sice nejsem zastánce nějakých čín, ale stahovačka nemá vliv na chod motoru (tam jen origoš díly), takže bych tu činu zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Jasně, tam jen přehodíš motorek...ten máš svůj origo...jen pozor opatrně ať Ti po vyšťouchnutí zajištění (plastových nýtků) nevypadne cívka s lanky.....přehoď v rychlosti motorek a utáhni šrouby...nedávno se mi poštěstilo koupit na aukru origo pravou přední za 400,- ovšem použitou...ale už face plastíky...tak hodně štěstí při montáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Tady nabízí někdo originál levou přední za 550 http://www.aukro.cz/item1012142962_stahovacka_na_octavii_i_original.html Jinak ten tvůj návod na skodaoctavia jsem četl. Já přidám ještě obrázek z manuálu. Jinak tu mou nejdřív rozdělám a podívám se na ni, drhne jen když dojíždí nahoře, tak třeba to bude blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Tak to bych musel vidět? Uvidíš no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) Tak jsem to teď rozdělal, evidentně tam dře při výjezdu skla nahoru lanko a to v místě za motorkem. Navíc, jak je ten bílý plast a na tom pérko, tak tam se to v tom plastu taky dře, ale to nerachotí. Rachotí lanko někde uvnitř, jak se to namotává. Takže je potřeba stahovačku vyměnit, ale zatím to řešit nebudu, nemám na to teď kačky:palec2: Vždyť stát se nic nemůže, motorek by odejít neměl, maximálně to lanko praskne nebo se to zasukuje, ne? Poznáte, co je to za stahovačku, je to ta čína? zvuk stahovačky jsem nahrál na foťák, soubor ke stažení http://www.uloz.to/4.../stahovacka.avi jak jsem dával odkaz na to aukro na originál stahovačku, poznáte, jestli je to originál? Editováno: 27. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 To s tím perkem by mělo jít asi dovnitř néé? Origo má znak koncernu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 to s tím pérkem, tak právě uvnitř nedrží. Myslel jsem, jestli se dá origo stahovačka poznat podle fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Dnes mi prasklo lanko u stahovačky.Dá se koupit jen to lanko nebo se to musí měnit komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 mění se celá možná, že někde seženeš jen lanko, ale co vim kdo to dělal bylo to o nervy já osobně až jí budu měnit protže mi u řidiče lanko zlobí dám jí komplet novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.