malyhonza Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 koupil jsem si tady od někoho na foru vystřelovací třítlačítkový klíče, nový, zabalený. No a tak jsem se dnes rozhodl je namontovat, vložku ve dveřích sem si samozřejmě dal sám, abych pak moc neplatil ve škodovce, jen za nakódování a vyjmutí spínačky. ale když mi pak ten týpek řekl že to nejde přehodit, myslel sem že ho namístě zapálím. prej ten klíček podle nějaký etky je na fábii a ne jak sem původně myslel na octavku, a navíc mám v autě prý 2,5generaci komfortního systému a klíčky sou prej už 3. nevíte jestli se dají sehnat někde ty klíče (třeba jen dvoutlačítkový vystřelovací) ale na 100% 2,5generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Múj názor, vysřelovací na 2,5 gen jedině asi ze staršího pasata a shánět ho je asi zbytečný je jich málo.Co je to za MR Pokud chceš vystřelováky tak jedině přestavba na 3 gen a nebo toto a nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pokud ti bude stačit že ti to bude chodit bez dálkáče tak stačí přehodit tyčinky imobilizeru z původního klíče do nového . Ten se dá rozdělat, pokud opatrně odloupneš znáček škoda tak je tam šroubek. Ale jestli toužíš mit dálkač tak to budeš muset překopat na 3 generaci, to znamená knfortku a mozky dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 klíč ti klidně nakóduji,ale pokud máš octu pod 08/01 tak ti nepůjde dálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 klíč ti klidně nakóduji,ale pokud máš octu pod 08/01 tak ti nepůjde dálka Chtěl bych si časem udělat dálkáč, centrál máme, nakódování zvládnu sám, ale jedná se mi o výměnu komfortky. Máme octu facelift (2001) a vubec netuším jaká tam je, ale odhadoval bych že max 2,5 generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 A co to máš za měsíc???Máš na budkách při otevřených dveřích indikaci autíčka???, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 (editace) tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám Editováno: 30. Srpen 2007, autor: malyhonza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 Já myslel že od 09/2000, že všechny 2001 už jsou facelift. Fakt nekecám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 mam 11/00 MR01 a je to facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 mam 11/00 MR01 a je to facelift. Facelift jo, ale nemá 3 gen jen 2,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu . Já to splašil za necelejch 4000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 mam 11/00 MR01 a je to facelift. Ze bych se splet ? - jestli jo taxe omlouvam za dezinformaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné. Facelift je az od 08/01 Já myslel že od 09/2000, že všechny 2001 už jsou facelift. Fakt nekecám. No to ano Ta co vidíš v mém avataru je 01/2001 Je to facelift, ale komfortku má 2,5 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Ja mam octu rv99 mam SLX takže central tam byl a koupil sem si tohle http://www.aukro.cz/item231449591_dalkove_...aci_klice_.html vybroušeni klíče 280kč akorat přehodit tyčinku od imobilizeru z puvodniho klíče a je to!!!nic vic!!samozřejme zapojit přijimač podle navodu.... Editováno: 17. Září 2007, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu . Já to splašil za necelejch 4000kč. No 1000,- za komfortku a pak 4x600,- za dveřní jednotku. Jo a pak teda někoho, kdo to přepinuje. Budíky by se snad měnit nemusely a indikace otevřených dveří (červeným autíčkem) nemá podle mě žádnou souvislost s generací komfortu. Pouze u 3G se to bere po canu - když je DOT, jinak je tam sólo nataženej drát a ten aktivuje to červený autíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.