Jump to content

třítlačítkový klíček

malyhonza
 Share

Recommended Posts

koupil jsem si tady od někoho na foru vystřelovací třítlačítkový klíče, nový, zabalený. No a tak jsem se dnes rozhodl je namontovat, vložku ve dveřích sem si samozřejmě dal sám, abych pak moc neplatil ve škodovce, jen za nakódování a vyjmutí spínačky. ale když mi pak ten týpek řekl že to nejde přehodit, myslel sem že ho namístě zapálím. prej ten klíček podle nějaký etky je na fábii a ne jak sem původně myslel na octavku, a navíc mám v autě prý 2,5generaci komfortního systému a klíčky sou prej už 3. nevíte jestli se dají sehnat někde ty klíče (třeba jen dvoutlačítkový vystřelovací) ale na 100% 2,5generace?

Pokud ti bude stačit že ti to bude chodit bez dálkáče tak stačí přehodit tyčinky imobilizeru z původního klíče do nového . Ten se dá rozdělat, pokud opatrně odloupneš znáček škoda tak je tam šroubek. Ale jestli toužíš mit dálkač tak to budeš muset překopat na 3 generaci, to znamená knfortku a mozky dveří.

klíč ti klidně nakóduji,ale pokud máš octu pod 08/01 tak ti nepůjde dálka

Chtěl bych si časem udělat dálkáč, centrál máme, nakódování zvládnu sám, ale jedná se mi o výměnu komfortky. Máme octu facelift (2001) a vubec netuším jaká tam je, ale odhadoval bych že max 2,5 generace.

tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám

Edited by malyhonza

tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám

Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu .

Já to splašil za necelejch 4000kč. :p

Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné.

Facelift je az od 08/01

Já myslel že od 09/2000, že všechny 2001 už jsou facelift. Fakt nekecám. ;)

No to ano Ta co vidíš v mém avataru je 01/2001 Je to facelift, ale komfortku má 2,5 generace

• 3 weeks later...

Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu .

Já to splašil za necelejch 4000kč. :p

No 1000,- za komfortku a pak 4x600,- za dveřní jednotku. Jo a pak teda někoho, kdo to přepinuje. Budíky by se snad měnit nemusely a indikace otevřených dveří (červeným autíčkem) nemá podle mě žádnou souvislost s generací komfortu. Pouze u 3G se to bere po canu - když je DOT, jinak je tam sólo nataženej drát a ten aktivuje to červený autíčko.