Drewie Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) mimodem, já našel řešení, koupil jsem nový spínač světel a dal LED denní svícení... Takže už ten spínač světel tolik nezatěžuju. V době kdy se začala Fabie1 vyrábět nebylo povinné denní svícení, tudíž ani ten spínač nebyl dělaný na každodenní kroucení. Editováno: 31. leden 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitou666 Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Tady pro případ, že by ještě někdy někdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Panove,nesviti mi ani predni a zadni mlhovky a zkusim to vyresit novym prepinace.Ale nemuzu najit nikde spinac bez te intezity podsviceni.Na puvodnim ho nemam.Kdyz koupim ten se stlumovace,pujde tam normalne nasadit i padite na skol svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Jde koupit jen ten otocny prepinac samostatne? Nemuzu nikde najit komplet pro svetla+predni mlha+zadni mlha+sklon svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Nikdo nic? Nechapu proc cely komplet s predni i zadni mlhou+naklapeni svetlometu a regulaci intenzity, je levnejsi jak ocesana verze bez te intenzity. Kdyz koupim ten novy po faceliftu, napasuji ho tam i do verze bez nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Faceliftová verze má jiný konektor.. někde tady je popis, jak to přepinovat.. přidat změnu intenzity by mělo být bez problémů, stačí přehodit a mělo by to fungovat.. je tam klasický potenciometr.. nejlepší máš zajet na vrakáč, půjčit si ho, vyzkoušet a uvidíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ahoj kluci, sháním přepínač světel pro přední i zadní mlhovky. Rok výroby mám 2001. Chtěl bych vědět, jestli tam pasuje u přepínač například z Golfa 4, Octávie či ještě něco jiného? Nebo jak to opravit? Nefungují mi přední mlhovky (nejde na ně přepnout) a do toho přepínače se nemohu dostat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Starej pes na foru a neumí hledat? Vlákna sloučena.A další je tady: http://forum.skodahome.cz/topic/24515-spinac-svetel/?hl=%2Bsp%C3%ADna%C4%8D+%2Bsv%C4%9Btel Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Tak se omlouvám Starej pes ano, ale nenašel jsem co potřebuji ty odkazy nefungují a jak sehnat samostatný přepínač bez skřínky se nevyjádřily Mám totiž možnost koupit z Golfa 4 a nevím jistě zda bude sedět. Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Nejde o to, že jsou staré, ale o to, že tam máš přidat svůj dotaz a pokračovat v nich dále (tak jak vyžadují pravidla fora). Takhle se zakládají neustále další a další vlákna se stejným názvem a na podobné problémy. Mně stačilo zadat do vyhledávání v této sekci " spínač světel"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Chápu. Měl jsem tu zkušenost, že se mi odpovědi nedostalo ve starém fóru a v novém vlákně ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Vážně kluci nevíte zda tam sedí i z golfa, pola či octavie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Zdravím, jestli jsem to dobře pochopil, tak stačí namontovat přepínač s ovládání intenzity osvětlení místo přepínače bez tohoto ovládání, a bude to fungovat. Nebo se pletu? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 No já se bavím o tom kulatém přepínači, zapínají se s ním mlhovky atd. Jen o to mi jde, ostatní funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1b Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Postupoval jsem dle přiložené miniatury ale prostě to nejde vyndat. Zatlačit to šlo docela dobře ale při pootočení jde ztuha a rozsvítí se světla a vytáhnout to nejde ,nechci nic urvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Zkus zlehka zapáčit ze strany, mně to taky nešlo vytáhnout za ten spínač samotný. Zatlačit, pootočit (ano, jde to hůř) a pak ze strany šroubovákem nebo něčím jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmil16 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ahojte, prosím potřebuji poradit. Odešel mi spínač světel. Origo díl má kód 6Y1 941 531 L. Když jsem ho hledal na netu tak stojí cca 4000,- Kč. Potřeboval bych vědět jestli bych tam mohl dát jiný nějaký levnější třeba 6Y1 941 531 E JDY - cca 1400,- Kč. Mě se to zdá stejné, jsem laik, tak prosím o radu. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 E-čko má len pre zadné mlhové svetlá L-ko má mlhové svetlá vpredu aj vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmil16 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Není nějaká levnější náhrada L? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Všechny spínače světel stojí do 1500 Kč. Tedy si to myslím. Jestli sháníš mám doma určitě nějaký použitý, face i před face. Napiš sz. Pokud máš zájem. Tak fakt za něj chtějí raketu kolem 4litrů Editováno: 23. Listopad 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whito Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 dobry den, chcem sa opytat, nefunguju mi stretavacie svetla na fabia 1 a zavada je v spinaci svetiel. teraz je v aute 6Y1 941 531 K JDY, ale ten som nenasiel za vhodne peniaze, da sa nahradit spinacom 6Y1 941 531 E JDY? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Jeden ovladač je před facelivtem a druhý po facelivtu. Jsou tam jiné svorkovnice pro připojení na el. auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whito Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 ano, uz som si to nastudoval...a co tak zamenit spinac z 6Y1 941 531 M JDY do 6Y1 941 531 K JDY? Oba su pre auta od 11/2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Mám stejný problém mám 6Y1 941 531 K už je KO.Za nový 150-175 eur trochu šialená suma.Poradí mi niekto akým typom (lacnejším)by sa dal nahradiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 6Y1941531K som nahradil otočným spínačom 3B0941531B a dá sa použiť aj 1C941531 len majú obidva červené podsvietenie mne osobne to nevadí ale aj to sa dá prerobiť ne zelené,ale hlavne je tam obrovský cenový rozdiel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.