vikino1 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 pava: "ukol znel jasne" - VYBORNY! vikino: to je problem, co ted resim - jak/kde umejt ten motor - vsude tece olej a na benzince u WAPu by me asi neradi videli s otevrenym motorem, jak si to tam proplachuju To je pravda na benzinke neradi vidia umývať motor.Ale iste sa najde umyvarka kde sú na to zariadený.Aspoň unás su také myslím dve! Citovat
jargoon Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 Na to musí být dva. Jeden to rychle nadzvedne a druhý stříká. Stačí deset vteřin nebo vyrazit večer. A potom se vymlouvat, že jsi jenom vyplachoval žlábky od listí, tak sis to trochu otevřel. Citovat
petao Vloženo 21. Březen 2010 Vloženo 21. Březen 2010 ja jsem jezdil 5 dni bez vicka,to jsi mel videt jak to vypadalo,ale oleje ani moc neubylo,zato byl vsude a mne malem ranila mrtvice.Spis nez by to strikalo,tak z toho sli spise mastne pary ktere pak kondenzovaly na kapote a skapavaly kam to slo.Na samoobsluzne mycce jsem to za pul sta behem 10 minut omyl a vubec nikoho nezajimalo ze strikam motor.Vlastni blbosti jsem ho tam nedal... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.