Tomáš Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde? Když přečteš celé téma, tak se to dozvíš Zrovna tenhle víkend jsem to dělal a staré strhnul a nalepil nové nalakované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Mne sa minulý rok na jednej strane, koniec lišty odlepil, ešte som aj zavadil o ňu prednými dverami a úplne som juj vyhol. Vypadalo to fakt zle, mal som riadne nervy. Na to som sa nahneval, na karopsériu a aj lištu som naniesol tenkú vrstvo chemoprénu. Počkal som kým to trocha uschne, auto som zaparkoval vedľa steny a medzi stenu a lištu som zaprel drevený kolík, aby pritláčal lištu o karosériu, resp. tú ohnutú časť. Odvtedy mi super drží. /klop,klop,klop/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani. já chci taky kde za 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 850,- za sadu je ofiko cena u dealera. Já je teď sehnal přes aukro za 600 ,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani. jj ze salonu skodovky ale jak rikam musis to kupovat jako sadu a ne jednotlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani. jj ze salonu skodovky ale jak rikam musis to kupovat jako sadu a ne jednotlive Me vysly jednotlive dvepade za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Taky je mam v barve, presne tyden .. komplet vcetne narazniku.. ted se ale blbe parkuje, snad mi to brzy nekdo neodre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Honza130, fakt pekná Octavka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honza130, fakt pekná Octavka... Diky .. jeste premyslim o snizeni, ale jsem z Prahy a jezdim s ni denne tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honza130, fakt pekná Octavka... Diky .. jeste premyslim o snizeni, ale jsem z Prahy a jezdim s ni denne tak nevim Presne muj problem... staci zaparkovat u baraku a mam naraznik v hajzlu... a nejen to. Jinak uz bych snizoval min. o 3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Zdravím. Sundával jsem boční lišty z octavie kombi , ale nemůžu ze dveří dostat to lepidlo.Vypadá to jako by to nebylo původní, ale někdo si to lepil sám nějakým lepidlem, vypadá to jako sekunďák. Jestli jste se s tím někdo setkal a víte jak na to tak prosím dejte vědět. Třeba existuje nějaký přípravek.Zkoušel jsem aceton, ale moc to nejde.Zůstavají tam takové strupy po tom lepidle. Díky moc za radu. octavia kombi TDI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 no to jestli sundáš budeš borec.Taky jsem se o to já i lakýrníci pokoušeli a nic.Musel jsem to přelepit novými lištami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 bez poškození laku to asi nepůjde. Ono by to šlo /ředidlem a drolit to dolů/ ale já dělal 10 cm hodinu takže jestli chceš lišty dokola tak si vem týden dovolené. Jsou na to i plast kartáče (v lakovnách) ale lak zmatní a jde špatně přeleštit. Zkus zajít do lakovny co ti na to řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Chystam se sundat z 5. dveri oznaceni motorizace a mozna i napis Octavia, tak se chci zeptat, zda budu mit s lepidlem stejny problem nebo je to lepene necim jinym? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 to označení je těch 10 cm co jsem dělal hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Hmm, tak to se mam na co tesit... o vikendu se do toho pustim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 to označení je těch 10 cm co jsem dělal hodinu a přitom chlastal jak duha.Já nechlastal a 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 to označení je těch 10 cm co jsem dělal hodinu a přitom chlastal jak duha.Já nechlastal a 15 minut Aha, ja si teda dam max. 2-3 pivka, takze to snad do pul hodiny stihnu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdravím, tak asi dám na spátek,ty lišty.JA sem si říkal jak to bude suproví. octavia kombi 81kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 vzadu oznaceni a napis octavia jde dolu v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jo to de dobře,vem to acetonem. octavia kombi TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jo to de dobře,vem to acetonem.octavia kombi TDI Delal jsem to nitrem a slo to celkem dobre... Pote prelestit nejakou brusnou pastou, ale jemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ari Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín. Hoodne dobra rozcvicka s TB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.