Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde?

Když přečteš celé téma, tak se to dozvíš ;)

Zrovna tenhle víkend jsem to dělal a staré strhnul a nalepil nové nalakované.

Mne sa minulý rok na jednej strane, koniec lišty odlepil, ešte som aj zavadil o ňu prednými dverami a úplne som juj vyhol. Vypadalo to fakt zle, mal som riadne nervy. Na to som sa nahneval, na karopsériu a aj lištu som naniesol tenkú vrstvo chemoprénu. Počkal som kým to trocha uschne, auto som zaparkoval vedľa steny a medzi stenu a lištu som zaprel drevený kolík, aby pritláčal lištu o karosériu, resp. tú ohnutú časť. Odvtedy mi super drží. /klop,klop,klop/.

Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani.

Bauraku za tech 800kc to bylo v autosalonu?, nebo od koho je mas, taky budu kupovat nove uzke na lakovani.

já chci taky :D;):)-_--_--_- kde za 800,-

850,- za sadu je ofiko cena u dealera.

Já je teď sehnal přes aukro za 600 ,- :-)

jj ze salonu skodovky ;) ale jak rikam musis to kupovat jako sadu a ne jednotlive ;)

jj ze salonu skodovky ;) ale jak rikam musis to kupovat jako sadu a ne jednotlive ;)

Me vysly jednotlive dvepade za kus... :angry:

Taky je mam v barve, presne tyden :).. komplet vcetne narazniku.. ted se ale blbe parkuje, snad mi to brzy nekdo neodre ...

post-24-1146245460.jpg

Honza130, fakt pekná Octavka...

Diky :).. jeste premyslim o snizeni, ale jsem z Prahy a jezdim s ni denne tak nevim :(

Diky :).. jeste premyslim o snizeni, ale jsem z Prahy a jezdim s ni denne tak nevim :(

Presne muj problem... staci zaparkovat u baraku a mam naraznik v hajzlu... a nejen to. Jinak uz bych snizoval min. o 3cm ;)

• 3 měsíce později...

Zdravím. Sundával jsem boční lišty z octavie kombi , ale nemůžu ze dveří dostat to lepidlo.Vypadá to jako by to nebylo původní, ale někdo si to lepil sám nějakým lepidlem, vypadá to jako sekunďák. Jestli jste se s tím někdo setkal a víte jak na to tak prosím dejte vědět. Třeba existuje nějaký přípravek.Zkoušel jsem aceton, ale moc to nejde.Zůstavají tam takové strupy po tom lepidle. Díky moc za radu.

octavia kombi TDI 81kw :(

no to jestli sundáš budeš borec.Taky jsem se o to já i lakýrníci pokoušeli a nic.Musel jsem to přelepit novými lištami

bez poškození laku to asi nepůjde. Ono by to šlo /ředidlem a drolit to dolů/ ale já dělal 10 cm hodinu takže jestli chceš lišty dokola tak si vem týden dovolené.

Jsou na to i plast kartáče (v lakovnách) ale lak zmatní a jde špatně přeleštit. Zkus zajít do lakovny co ti na to řeknou.

Chystam se sundat z 5. dveri oznaceni motorizace a mozna i napis Octavia, tak se chci zeptat, zda budu mit s lepidlem stejny problem nebo je to lepene necim jinym?

Diky.

to označení je těch 10 cm co jsem dělal hodinu kol117

Hmm, tak to se mam na co tesit... o vikendu se do toho pustim:-)

a přitom chlastal jak duha.Já nechlastal a 15 minut :D:D:D

a přitom chlastal jak duha.Já nechlastal a 15 minut :D:D:D

Aha, ja si teda dam max. 2-3 pivka, takze to snad do pul hodiny stihnu ;-)

Zdravím, tak asi dám na spátek,ty lišty.JA sem si říkal jak to bude suproví.

octavia kombi 81kw.

vzadu oznaceni a napis octavia jde dolu v pohode ;)

Jo to de dobře,vem to acetonem.

octavia kombi TDI

Jo to de dobře,vem to acetonem.

octavia kombi TDI

Delal jsem to nitrem a slo to celkem dobre... Pote prelestit nejakou brusnou pastou, ale jemne. ;)

Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

Hoodne dobra rozcvicka s TB.. :wallbash:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.