vtmafian Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Zdarec lidi Je tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Tam nikdo nejede,všichni jedou na Plasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 No z JBC jedu urcite v patek mrknout na kluky z GB a jestli pojedu i v sobotu do Doks jeste nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej A takže jedeš z JBC do Doks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej A takže jedeš z JBC do Doks? Ne,on nejede z JBC do Doks...on jede nejdřív do Mimoňe Editováno: 12. Září 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 No tak já na to definitivně kalím, se tam stejnak nedostanu tak ani tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Hergot,tak se to provalilo.No jóó. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 No tak já na to definitivně kalím, se tam stejnak nedostanu tak ani tak já jedu v pátek nachvilku na mimon, a v sobotu z jablonce do doks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Tam nikdo nejede,všichni jedou na Plasy. všichni 5 aut, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Hergot,tak se to provalilo.No jóó. Čéče myslíš že by si mě tam vzal sebou do Doks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ja jedu, ale z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 já nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) jo v poho, jen to oznamuju )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) jo v poho, jen to oznamuju )) To je také dobré vědět, já sem vůbec rád že se tu objevili nějaký odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) Čau všichni.To byl zase den.Jedu se podívat na Plasy,jak jsem slíbil a přímo uprostřed obce Plasy zastavím za odbočujícím vozidlem z hlavní a do mě to napere zezadu Alfa.Rána to byla že mě spadly telefony z palubky ale škoda vypadala větší než ve skutečnosti byla.Nakonec jsem to rozleštil hadrem a nárazník se sám srovnal na slunci.Ale dostal jsem na nový(od pána).No v Plasích celkem nic zajímavého nebylo a celkem nikdo tam nebyl tak jsem ve 12.00 vyrazil na Doksy.A nelituju.Angláni byli supr,udělali se fotky,poznal jsem pár nových lidí a dokonce jsem si zasprintil na Mimoni. Tak pár fotek: můj ťukanec Ještě jsem zapoměl tak aby toho nebylo málo,tak při cestě z5 se přede mnou rosekal kluk na motorce.Napálil to do autobusu ale naštěstí z boku a odrazil se od něj na silnici.Autobus pěknej šlic na boku a mašina odrbaná jak borůvčí.Klučina byl taky odrbán ale O.K. Editováno: 15. Září 2007, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Další: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Kdo byl nejrychlejsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal) No to sem se svezl taky S tou stribrnou ORS I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 To by mně taky zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Co jsem tak zaslechl jak se kluci bavily tak ta Fabia by měla mít tak 240 PS a Octa 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Co jsem tak zaslechl jak se kluci bavily tak ta Fabia by měla mít tak 240 PS a Octa 300. TOJE MAZEC to bych nestíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.