Duben 10, 201312 r Jezusmarija, kdepak já tu fotku medle jenom mám...? Taky se budete tlemit... Už vím!!! Tak nejdřív jedna ze supermarketu - masakr cen!!! A pak jedno setkání se "soukmenovcem" roomsteristou: Upraveno Duben 10, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Duben 11, 201312 r dnešní úlovek na Zličíně není to až tak vtipné protože to auto řídila bloncka ale nebuďme pichlaví,třeba tak nalepil její chlapec
Duben 12, 201312 r Já taky né, proto jsem nevěděl o co jde. Myslel jsem že stačí když je nalepená někde v rohu okna aby nebránila výhledu.
Duben 12, 201312 r A že SKUTEČNĚ PATŘÍ DO PRAVÝHO DOLNÍHO ROHU je na její zadní straně (před nalepením, na tom krycím papíře) přesně vyznačeno - jednu tady zrovna mám, tak jsem vyškubnul foťák ze šuplíku a tady je důkaz:
Duben 12, 201312 r Ale jestli na to týpek koukal zepředu na auto a viděl obrázek a neuvědomil si kde je volant na obrázku zakreslnej, tak to tam loupnu v podstatě dobře
Duben 12, 201312 r libore .. podle tebe i tak je to nevysvětlitelný to by musel mít řízení vpravo a nalepený zvenku ... to rakušáci jsou v tomhle dál ... Upraveno Duben 12, 201312 r od azriel
Duben 13, 201312 r A) Kolik pesimistů je potřeba k výměně žárovky? Žádný. Proč se namáhat? Stejně zase praskne. Kolik skutečných mužů je potřeba k výměně žárovky? Žádný. Skutečný muž se nebojí tmy! C) Kolik šlapek je potřeba k výměně žárovky? Jakýkoliv číslo, který se ti bude líbit, frajere.
Duben 13, 201312 r Pár obrázků co jsem našel na záloze na disku Tohle bylo tenkrát u nás v baráku: Jedna luxusní audi Trocha němčiny Ach ty návody Boty od Bati Jedna politická Maník v metru A nakonec mix
Duben 13, 201312 r Ein stej jsem malem po*ral :D a na slovensku si vari vodu blendrem :D ..... s tema lidicema mam taky jednu vspominku , jak to byla novinka tak kamos rikal at mu to hodim na cd , za chvili mu pisu , ze mu to hodim na flesku , jelikor se mi to zda trosku nelidske je vypalit
Duben 13, 201312 r a kurva ...to jako až pojedu na slovensko,tak si mam říct o mixer až budu chtít kafe?
Duben 13, 201312 r A to víte, co vodpověděla věštkyně Hitlerovi, když se jí v pětačtyřicátým na svoje narozeniny (20. dubna) optal, jak dlouho bude ještě živej? Přeci "Ein moment, mein Führer!!!"
Duben 13, 201312 r kluci , posledně jsem hledal meši inspiraci ve stylu "co ještě" a našel jsem todle
Duben 16, 201312 r Feministky z celého světa mají sjezd. Na pódium vystoupí anglická feministka a povídá: "Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže vařit." Mohutný potlesk. Vystoupí německá feministka a povídá: "Já jsem přišla domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden vidím svého muže prát." Ještě větší potlesk, posluchačky bouří nadšením. Na pódium vystoupí česká feministka a povídá: "Přišla jsem domů, bouchla jsem do stolu a říkám: Ode dneška už neperu ani nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden začínám vidět na pravé oko."
Duben 16, 201312 r Baví se dvě přítelkyně. Dívala jsi se už někdy manželovi do tváře při sexu? Ano. A jak sa tvářil ??? Stál ve dveřích a čuměl jak kokot...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.