Leden 13, 201510 r Starej žralok učí mladýho, jak se správně žerou lidi. Vykládá mu: " Hele, to musíš takhle postupně - nejdřív ho obeplaveš dokola aspoň třikrát, uděláš občas vlnu a ukážeš hřbetní ploutev. Pak ho tak dvakrát až třikrát těsně podplaveš, aby to s ním zahoupalo. Zase ho několikrát obepluješ dokola, to už můžeš nechat ploutev celou dobu nahoře. Klidně ho můžeš i přeskočit. No a pak ho už můžeš sežrat..." "Hele a proč tolik blbin kolem jednoho dvounožce? Proč ho nemůžeš sežrat hned na fleku?" "No protože dopředu vysraný lidi jsou chutnější...!!!"
Leden 14, 201510 r Jaký je rozdíl mezi mrazem a traktorem?Když vám po zádech přejede mráz, dá se to vydržet. Je to černé a voní to jako karamel. Co je to? Spálený diabetik. Rande s bezdomovkyní má výhodu v tom, že ji nemusíte doprovázet domů.
Leden 14, 201510 r Nejaký ten supersonic elektronik z inej dimenzie a píču píču snad pozná každý Upraveno Leden 14, 201510 r od PyroSVK
Leden 14, 201510 r Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První povídá: "Pracuji pro divizi v Německu, z vánočních odměn si koupím auto a za zbytek pojedeme s rodinou na dovolenou."Druhý povídá: "Pracuji pro divizi ve Švýcarsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat bazén a za zbytek pojedeme na cestu kolem světa."Třetí povídá: "Pracuji pro divizi v Česku a za vánoční odměny si koupím svetr."Ostatní se překvapeně ptají: "A co zbytek?" Třetí odpoví: "Zbytek mi doplatí rodiče". Starší manželský pár leží v posteli. Žena se podívá na manžela a povídá: "Můžeš mi říct, na co jsi před těmi pětadvaceti lety myslel, když jsi vedle mne takhle ležel."Manžel:"Na to, že ti vyšukám mozek z hlavy a vysaju kozy do placata."Manželka se culí a ptá se:"No a na co myslíš teď miláčku?"Muž odvětí:"Že se mi to docela povedlo..." Poklízí žena v kuchyni a volá: „Táto! Musíš jít opravit záchod!“ Táta odpoví: „Dyť je v pořádku.“„Není, běž a podívej se na to!“Tak táta teda jde a zase volá: „Mámo, tady nic rozbitého není.“Máma zase. „Musíš strčit hlavu do mísy!“Táta strčí hlavu do mísy, rozhlíží se a volá: „Tady taky nic rozbitého není.“A máma: „No tak tu hlavu vytáhni.“Táta vytahuje hlavu a naráz zaječí:„Kurva, zasekly se mi fousy v prasklým prkýnku!“Máma se otočí a spokojeně zavolá:„Bolí, co?“
Leden 14, 201510 r Vrací se gynekolog po dlouhé šichtě z práce domů a rozhlíží se kolem sebe: "konečně lidské tváře." Víte kdy dostane slepec klaustrofóbii? Když mu strčíte jeho hůl do kýble. Přijde princ se zlatým střevíčkem do krematoria a ptá se: "Není tu náhodou někde Popelka?"
Leden 14, 201510 r kdysi jsem si dal takhle taky, akorát ze jsem nastupoval na led abych jen nepindal
Leden 15, 201510 r Izer nemá chybu http://www.cum.sk/v/veK4/zdenek-izer-silvester-2014 Upraveno Leden 15, 201510 r od Ondra16V
Leden 18, 201510 r https://www.email.cz/download/i/XU5ueHEHzpZqjPaOS2qNnth7wLpCLvm6bDdwfzPufw3lEIjunaGYP1UoX_LhNOv-XEB3CtE/alkoholtester.mp4
Leden 21, 201510 r Masakrrrrrrrr: http://video.idnes.cz/?c=A141012_160358_filmvideo_spm&idvideo=V141011_172540_filmvideo_mad
Leden 25, 201510 r Lezou 3 slimáci za sebou a najednou ten poslední vybouchne.První se ptá : "Co se mu stalo???"A ten druhej říká: "Nevím, asi to byl Muslimák..." A jeden videoftípek - matrace s paměťovým efektem (otevře se kliknutím na obrázek): Upraveno Leden 25, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 25, 201510 r A ještě jeden "za 1000 bodů", protože se mi nedaří vložit další text do předchozího příspěvku tak, aby mi nekolidoval s tím gif-em, tentokrát na téma "absolutní vliv masových médií na děti: Tatínek se ptá svého osmiletého synka: "Co bys letos chtěl k narozeninám?""Menstruační tampóny.""Víš ty vůbec, co to je?""Nevím, ale v televizi jsem slyšel, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat, jezdit na kole i skákat padákem..."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.