asphalt Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 http://www.youtube.com/watch?v=_-nEk9RNV40 bajecni muzi na letajicich strojich, aneb Skoda 1203 prekonala gravitaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 http://www.youtube.com/watch?v=_-nEk9RNV40 bajecni muzi na letajicich strojich, aneb Skoda 1203 prekonala gravitaci uz mame v sekci 1203, ale je to bomba co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 a tak to se omlouvam ... ale bobma to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 a tak to se omlouvam ... ale bobma to je v poho , ale je to mazec, rad jsem se na to video podival znovu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 v poho , ale je to mazec, rad jsem se na to video podival znovu..... Co blbnes Bobe?? Porusujes ustanoveni klubu arogantnich moderatoru Mas prvni upozorneni, jeste jedno a degraduju te na radoveho clena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 muehehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Co budete delat o prazdninach? Ja zdedil nasi rodinnou pamatku, tak musim objet vsechna mista na mape a vsude si dat 10 pivisek , nechcete jet nekdo se mnou.....huaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 v Bratislave je novy autoservis !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Panove, tady je jasny dukaz, jak Bobik nabral sloupek. A take to muze slouzit jako vysvetleni, proc se bobikovi rika destruktor sloupku A on se divil, proc mu prelakovani narazniku nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jak spravne na autohifi u favorita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jj do tohohle jsem nacouval, pac me hrozne iritoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jj do tohohle jsem nacouval, pac me hrozne iritoval Dobre´s mu to nandal, chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jj jako ty ty lampe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Ja tam zadny lampe nemel Fakt ne Muj sloupek byl asi tak metr krat metr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jak spravne na autohifi u favorita to bych se tedy urazil Mel sem ve svem Favu 1x rychlostní CD mechaniku Vis kolik v te dobe staly radia s CD prehravacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Ja tam zadny lampe nemel Fakt ne Muj sloupek byl asi tak metr krat metr takovej malilinkatej, to se nedivim, ze jsi ho prehlidl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jj, ani park asistent nepomohl Fakt nebyl videt :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 TomasB nebyl jsi to ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Tak tohle ceska policie nikdy mit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Kluci, kdo z vas octavianu neumi parkovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 TomasB nebyl jsi to ty??? ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Chlapi,kolega bol na wc v Olomouci a toto videl napisane na dverach. Z=RU Kto vie co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 no chvili sem nad tim premejslel, pac mi to dnes fakt nemysli...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 no chvili sem nad tim premejslel, pac mi to dnes fakt nemysli...... To mas fajn,my sme presli skoro cele fyzikalne a strojnicke tabulky a trvalo nam to 2 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 no chvili sem nad tim premejslel, pac mi to dnes fakt nemysli...... To mas fajn,my sme presli skoro cele fyzikalne a strojnicke tabulky a trvalo nam to 2 dni huaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.