Květen 7, 20169 r Víš co je lepší než zlato na paralympiádě? Emotikona grin Třeba nohy Jaký je rozdíl mezi trampolínou a novorozencem?Než začneš skákat na trampolíně, sundáš si boty. Jaký je rozdíl mezi melounem a miminem?Do jednoho je sranda mlátit kladivem. A s melounem je nuda. Co je nejlepší na vtipech o mrtvých novorozencích?Nikdy nezestárnou. Nejlepší nápoj vozíčkářů ? .... Kola Kolik mrtvých miminek je potřeba na výměnu žárovky? Rozhodně víc než 10, u mě ve sklepě je furt tma Emotikona unsureEmotikona grin
Květen 12, 20169 r Všichni včera mluvili o tom, že budou dneska fandit našim. Budu muset zavolat mámě nebo tátovi, co to chystají za akci. Přímý přenos slovenského hokeje najdete v televizi Dajto, Dajto, Joj a Doma "Můj syn včera řekl první slovo" chlubí se chemik kamarádům."Jo? A jaký?""Paraaminotrichlorobenzenhydrooxid."
Květen 15, 20169 r No, poslal mi smskou známej zpoza Veľký Mľáky, že prej se tam už od podzimka strefujou do reklamy "Das Auto" parafrázováním na "Das Falsch" nebo na "Das Fiasco" - případně mírnějším "Das Mistake" ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.