Effendi Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Ak to tu už bolo, čítajte nasledujúci príspevok. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Když mne donesli ke křtu, farář řekl: "Chcete ho pokřtít, nebo obětovat?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Žena přijde domů a táhne 3 basy piv, 4 láhve rumu, 3 láhve vína a bochník chleba. Manžel vyvalí oči a ptá se: "Čekáme hosty?"- "Ne""Tak proč si k*rva koupila tolik chleba?!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Kolik zvukařů je potřeba k výměně žárovky?Jeden, dva, tři, jeden, dva, jeden… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Toto tu musim dat Ninjaaaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 ...kdyz dva delaji totez, neni to totez... https://www.liveleak.com/view?i=e96_1495521737 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Skupinka profesorů je pozvaná na let novým letadlem. Potom jak se posadili bylo jim řečeno, že letadlo je zkonstruované jejich studenty. Všichni až na jednoho vstali a v panice vystoupili. Profesora, který zůstal se zeptali: "Proč jste zůstal sedět?""Věřím svým studentům. Jelikož je znám, můžu Vás ujisti, že toto letadlo ani nenastartuje." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Farmář si objednal elektrický přístroj na dojení. Protože zařízení dorazilo, když jeho manželka byla ve městě, rozhodl se vyzkoušet ho nejdřív na sobě. Vložil svůj penis do dojičky, zapnul ji a všechno ostatní bylo automatické! Když zábava skončila, rychle si uvědomil, že nemůže sundat dojičku z penisu. Přečetl si příručku, ale nenašel žádný návod, jak sundat dojičku. Zkusil všechna tlačítka na přístroji, ale stale bez úspěchu. Nakonec se farmář rozhodl, že zavolá do zákaznického servisu. „Haló, právě jsem od vaší firmy koupil dojičku. Pracuje fantasticky, ale jak ji mám sundat krávě z vemene?“ „S tím si nedělejte starosti,“ odpověděl obchodní zástupce, „přístroj je naprogramován tak, že po nadojení 7 litrů se automaticky vypne.“ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Pražák vystoupí na nádraží OSTRAVA-SVINOV a ptá se domorodce: Heléééé, prosímteéééé jak se vocad dostanu do centráááá??? OSTRAVAK: S takovym přizvukem se pičo do centra živy nedostaneš… 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 "Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě?""Nemám tušení, Pepíčku.""Ale já to vím! Od televize až ke gauči!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Myslel jsem si, že ho mám na čůrání, než mi moje ex řekla, že s tímhle se můžu jít vysrat. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 A vy jste dvojčata?" ,,Proč myslíte?" ..Že vás maminka oblékla stejně, jste sladcí." ,,Vystupte si a připravte si řidičský a technický průkaz." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 ************************** Ako som menil heslo ************************** zadajte nové heslo: kapusta heslo musí obsahovať viac než 8 znakov: Kyslá kapusta heslo musí obsahovať aspoň jedno číslo: 4 kyslé kapusty heslo nesmie obsahovať diakritiku: 4 kysle kapusty heslo nesmie obsahovať medzery: 4poondiatekapusty heslo musí obsahovať aspoň jedno veľké písmeno: 4POONDIATEkyslekapusty heslo nesmie obsahovať viac veľkých písmen za sebou: 4PoondiateKysleKapusty ...pusti ma už ďalej do kelu! heslo nesmie obsahovať interpunkciu: TakTerazuzsimaFaktNahnevalDajmiDomarii4kyslekapustyApustimauzdalej bohužiaľ toto heslo už niekto používa, vymyslite si iné heslo, prosím 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 KovBoy 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 V Saloonu se kovbojové hádají, kdo je lepší střelec. Jeden mladý honák povídá sebevědomě: "Vidíte támhletu žárovku?" Vytáhl pětačtyřicítku a prásk! Žárovka se rozprskla. Starý kovboj mu poklepe na rameno. "Teď se koukej!" Vytáhne bouchačku, zamíří na další žárovku - prásk! - žárovka zhasne, zamíří znova - prásk! - a žárovka se znovu rozsvítí. "Vy mladí. Proč všechno hned ničit? Stačí povolit a zase utáhnout!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 "Haló, dovolal jsem se na ztráty a nálezy?""To bude omyl, tady onkologie. Takže spíš nálezy a ztráty." Tak jsem prej zas něco špatně pochopil, když jsem na Silvestra střílel retardy a ne petardy… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Víte,co je ropucha a třicet žabek?Tchýně věší záclony. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Přijde mladý muž do obchodu a ptá se slečny: "Máte finskou vodku?" "Nemáme." "A máte Johnie Walker?" "Nemáme." "A máte dnes večer čas?" Ona se začervená a usměje: "Mám." "Tak si večer pěkně sedněte a napište objednávku." 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Za auto roku 2017 bylo čtenářkami časopisu Žena a život zvoleno......to modré. Trpaslík přijde do knihovny a ptá se knihovnice: "Máte knížku o diskriminaci trpaslíků?" "Horní police." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.