TomasB Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Kdyz usmev, tak usmev prej nemám oprávnění tuto stránku prohlížet - tohle mi to hlásí You don't have permission to access /t1-images/modelpics/susana_10.jpg on this server. jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Mne to jde otevrit bez problemu, mate naky divny firewally Tady je ten usmev od Zuzanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Mne to jde otevrit bez problemu, mate naky divny firewally Tady je ten usmev od Zuzanky Ma nejaky rozsklebeny rty, nezda se ti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Mne to jde otevrit bez problemu, mate naky divny firewally Tady je ten usmev od Zuzanky Ma nejaky rozsklebeny rty, nezda se ti??? No jo no, hlavne je dost bezzuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak jsem dneska objednal tu plastelínu Krypton + tu baterčičku. Tak jsem zvědavej, jak to smraďoch ocení pod dřevinou. Stejně potvora bude mít dárků jak nasr***. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak jsem dneska objednal tu plastelínu Krypton + tu baterčičku. Tak jsem zvědavej, jak to smraďoch ocení pod dřevinou. Stejně potvora bude mít dárků jak nasr***. náš malej taky dneska to na mě vypadlo skoro všechno ze skříně ten teda musí bejt hodnej nebo je ježíšek nějakej hluchej a nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak jsem dneska objednal tu plastelínu Krypton + tu baterčičku. Tak jsem zvědavej, jak to smraďoch ocení pod dřevinou. Stejně potvora bude mít dárků jak nasr***. náš malej taky dneska to na mě vypadlo skoro všechno ze skříně ten teda musí bejt hodnej nebo je ježíšek nějakej hluchej a nevidí Ale neboj vidí, Zdar co malýho zuby už je v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak jsem dneska objednal tu plastelínu Krypton + tu baterčičku. Tak jsem zvědavej, jak to smraďoch ocení pod dřevinou. Stejně potvora bude mít dárků jak nasr***. náš malej taky dneska to na mě vypadlo skoro všechno ze skříně ten teda musí bejt hodnej nebo je ježíšek nějakej hluchej a nevidí ne, ne, Ježíšek je úplně blbej a ještě k tomu zfetovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 > COOLNESS: > Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. > Smrdíš dámským pafrémem a na košili máš rtěnku. > Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!" > > HOODNĚ COOL: > Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. > Manželka leží v posteli a nespí. > Vezmeš si židli a sedneš si k ní. > Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš: > "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Na výročním večírku ČSSD se losuje tombola: "Čtvrtou cenu, Audi A6, vyhrává los číslo 02003!" Šťastný majitel losu si přebírá klíčky od nového vozu. "Třetí cenu, BMW ZX5, získává los číslo 001566!" A opět si spokojený držitel příslušného losu přebírá klíčky. "Druhá cena, ořechový dort s čokoládovou polevou, patří losu číslo 038701!" Tentokrát se výherce netváří dvakrát spokojeně. "Poslouchejte, já teda nevím, to je divný. Myslím, že moje cena je podhodnocena!" "Ale ten dort vlastnoručně pekla paní Paroubková!" "Ale já můžu jebat nějakou Paroubkovou!" "Ne, to nemůžete, to je totiž hlavní výhra!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Na výročním večírku ČSSD se losuje tombola: "Čtvrtou cenu, Audi A6, vyhrává los číslo 02003!" Šťastný majitel losu si přebírá klíčky od nového vozu. "Třetí cenu, BMW ZX5, získává los číslo 001566!" A opět si spokojený držitel příslušného losu přebírá klíčky. "Druhá cena, ořechový dort s čokoládovou polevou, patří losu číslo 038701!" Tentokrát se výherce netváří dvakrát spokojeně. "Poslouchejte, já teda nevím, to je divný. Myslím, že moje cena je podhodnocena!" "Ale ten dort vlastnoručně pekla paní Paroubková!" "Ale já můžu jebat nějakou Paroubkovou!" "Ne, to nemůžete, to je totiž hlavní výhra!" starej.ale předělanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Na výročním večírku ČSSD se losuje tombola: "Čtvrtou cenu, Audi A6, vyhrává los číslo 02003!" Šťastný majitel losu si přebírá klíčky od nového vozu. "Třetí cenu, BMW ZX5, získává los číslo 001566!" A opět si spokojený držitel příslušného losu přebírá klíčky. "Druhá cena, ořechový dort s čokoládovou polevou, patří losu číslo 038701!" Tentokrát se výherce netváří dvakrát spokojeně. "Poslouchejte, já teda nevím, to je divný. Myslím, že moje cena je podhodnocena!" "Ale ten dort vlastnoručně pekla paní Paroubková!" "Ale já můžu jebat nějakou Paroubkovou!" "Ne, to nemůžete, to je totiž hlavní výhra!" starej.ale předělanej TAk tak, ale opet prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Sedí dva zajíci v pralese u řeky a kouří trávu. Už jsou totálně zhulený, když se setmí a tak jdou spát. V tom se objeví krokodýl a jednoho zajíce chce sníst. Když už je chudák zajíc v krokodýlově tlamě a už mu trčí jen hlava, ozve se druhý zajíc: Ty jsi ale pěkná kurva ? ani jsi mi neřekl, že máš Lacoste spacák!!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 http://video.on.nytimes.com/ifr_main.jsp?n...857.71959373566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Pravidla silničního provozu trochu jinak: http://loner.wz.cz/index_soubory/flash/yesORno.SWF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Žije běloch kousek od černocha a furt se mu honí hlavou, jak to,že černoch má všechny děti černý, zatímco ty jeho jsou jenom bílý. Jde teda za sousedem a ptá se: "Poslouchej, černochu, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já furt nic, já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš?" Černoch se usměje, nakloní se k bělochovi a říká: "Podívej, máš ho dvacet pět centimetrů dlouhýho?" Běloch zavrtí hlavou: "no to asi ne..." a černoch na to: "a máš ho tak šest v průměru?" Běloch na to: "to bych taky neřek" Černoch se posadí, plácne se do kolen a huláká: "no jasně, to ti tam jde světlo!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 BOHATSVÍ ZDRAVÍ V PŮLLITRU (pokud si každý den dáte 2 žejdlíky piva, získáte tyto prvky, minerální látky a vitamíny) Vápník (Ca) 50 mg čili 7% denní potřeby. Důležitý pro tvorbu kostí a zubů, zlepšuje pohyb svalstva, napomáhá srážlivosti krve, vyživuje buňky a převádí nervové impulsy. Fosfor (P) 20 mg čili 2% denní potřeby. Podporuje tvorbu kostí a podílí se na tvorbě bílkovin. Hořčík (Mg) 105 mg čili 49% denní potřeby (takže se hezky vysereme na Magnésii!). Mimo jiné podporuje nervovou a svalovou aktivitu, upravuje tělesnou teplotu a metabolismus tuků. Draslík (K) 300 mg čili 12% denní potřeby. Je významným regulátorem tělesných tekutin. Chloridy 250 mg čili 22% denní potřeby. Mají podobnou funkci jako draslík. Navíc napomáhají vzniku kyseliny chlorovodíkové v žaludku, která je nezbytná pro dobré trávení!!! Sodík (Na) 40 mg čili 5% denní potřeby. Mimo jiné napomáhá při regulaci rovnováhy vody v lidském organismu. Vitamín B1 30 mg čili 3% denní potřeby. Pomáhá odbourávat sacharidy v tkáních. Má také význam pro růst, trávení a nervovou aktivitu. Vitamín B2 330 mg čili 21%denní potřeby. Napomáhá uvolňovat energii ze sacharidů a tuků. Vitamín B3 6 600 mg čili 45% denní potřeby. Podílí se na výživě buněk. Vitamín B6 400 mg čili 31% denní potřeby. Hraje důležitou roli při metabolismu. Napomáhá správné funkci centrálního nervového systému a červených krvinek. Kyselina listová 110 mg čili 52% denní potřeby. Jedna ze základních látek, která napomáhá při tvorbě červených krvinek a pod. Nedostatek kyseliny listové může vyvolat poruchy zažívacího ústrojí!!! Po přečtení této statistiky mi vyšlo, že pokud chci získat denně 100 % všech těchto prvků pouze z piva, tak musím denně vypít (přehled doporučovaných dávek podává následující tabulka): Prvek/látka/vitamín Obsah ve 2 půllitrech Doporučovaná denní dávka Vápník 7% 28 piv = 100% Ca Fosfor 2% 100 piv = 100% P Hořčík 49% 4 piva = 100% Mg Draslík 12% 16 piv = 100% K Chloridy 22% 9 piv = 100% chloridů Sodík 5% 40 piv = 100% Na B1 3% 66 piv = 100% B1 B2 21% 10 piv = 100% B2 B3 45% 4 piva = 100% B3 B6 31% 6 piv = 100% B6 Kyselina listová 52% 4 piva = 100% K.L. Pokud zprůměrujete počty piv u jednotlivých prvků (z důvodu abychom předešli hypervitaminóze – představte si, že by jste si chtěli tímto způsobem dennodenně zabezpečit 100 %-ní přísun vitaminu B1 nebo dokonce fosforu!), tak vychází: 28 + 100 + 4 + 16 + 9 + 40 + 66 + 10 + 4 + 6 + 4 = 287 piv : 11 prvků = 26 piv denně což možno považovat za optimálně vyváženou zdravou stravu! Závěrem: Pokud chcete žít harmonicky, zdravě a vyváženě, musíte chlastat jako svině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meligen Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Manželský pár se ráno probudí a ona říká: Miláčku, já měla tak nádherný sen. Manžel je zvědavý a ptá se jaký, že měla sen. Odpovídá mu: No, viděla jsem kbelík plný mužského přirození, všechny údy byly tak velké a chtivé a vůbec připravené. To on už to vevydrží a ptá se, zda tam byl i ten jeho. Ona mu říká: Ano, byl úplně na dně toho kýble, malý, odvařený a škaredý. Jeho to popudí, ale mlčí. Dalšího rána se probouzi s tím, že jemu se zdál sen, oznamuje to manželce a ta zvědavá se táže jaký sen se mu zdál. Zdálo se me, že vidím kbelík, ale plný ženského přirození, všechny tam byly takové uzounké, oholené, růžové a zkrátka k pomilování. Ona se ptá, zda tam byla i ta její. On odpovídá suše: No, v té tvoji stál ten kýbl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Toto je prdel: http://video.google.com/videoplay?docid=22...25395&q=octavia No jo Oktávka to je aspoň dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 V ZOO přijde slůně k velbloudici a ptá se jí: "hele, proč máš prsa na zádech"??? Velbloudice si změří slůně svým rozvážným pohledem a odpovídá: " dobrá otázka od někoho, komu visí péro z ksichtu"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Toto je prdel: http://video.google.com/videoplay?docid=22...25395&q=octavia No jo Oktávka to je aspoň dělo tak toto je koniec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 V ZOO přijde slůně k velbloudici a ptá se jí: "hele, proč máš prsa na zádech"???Velbloudice si změří slůně svým rozvážným pohledem a odpovídá: " dobrá otázka od někoho, komu visí péro z ksichtu"!!! Jj, Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.