Červenec 15, 200520 r ty vole tak dneska ste mi dost zlepsili naladu se na to luxovani snad i tesim :
Červenec 19, 200520 r No jak jsem viděl toho borce na videu, tak odhaduju, že se nebude muset tak 3 týdny holit. Pokud už nějaké vousy měl, tak je teď zase nemá :)
Červenec 19, 200520 r Ženský přivezou novou skříň. Smontují, postaví do chodby a poroučí se. Za deset minut projede pod okny tramvaj a skříň - buch - na zem. = Sakra, co teď, přemýšlí ženská. Manžel se vrátí tak za hodinu, skočím pro souseda, ať mi ji pomůže postavit. Soused ochotně pomůže. Tramvaj po okny - buch - skříň zase leží. = Sousedko, já to přimontuju vruty ke zdi. = Dobře. Jedna tramvaj, druhá, třetí - buch - skříň zase leží. = Víte co sousedko, já to zase přimontuju, vlezu dovnitř a až pojede tramvaj tak zjistím, kterej vrut povoluje první a tam dáme větší. = Dobře, já vám zatím udělám aspoň kafe a něco na zub. Dveře od bytu se otevírají, vchází manžel. Vidí v chodbě novou skříň, v obýváku dvě kafe, žena v kuchyni něco kuchtí. Otevře skříň a zařve: = Co tady sakra děláte?? Soused chvilku přemýšlí a pak povídá: = Víte co, dejte mi přes hubu hned. Kdybych vám řek, že tu čekám na tramvaj tak mi stejně nebudete věřit.
Červenec 20, 200520 r To je starej vtip, ale kdyz si ho clovek predstavi jak tam zoufale stoji a rekne radsi mi rovnou dejte pres hubu, tak se tomu zasmeju i dnes
Červenec 20, 200520 r ze zivota... Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se, co je to politika. "Jak bych ti to vysvětlil", přemýšlí otec. "Podívej se, to je jako u nás doma: Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je vláda. Ta mi peníze vezme, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení. Naše služebná, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme. Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná. Ty sám jsi lid. Pro tebe to všechno všichni děláme. A tvůj malý roční bratříček, tak to je naše společná budoucnost. Rozumíš tomu?" Chlapeček se dlouze zamyslí a pak řekne: "Zatím ješte nevím, nechám si to projít přes noc hlavou". V noci se probudí zápachem, protože jeho malý bratříček se pokakal. Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit. Chlapec jde tedy do pokoje služky. A tam vidí tatínka, jak si se služebnou právě hezky užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne. Chlapeček se smutně otočí a za rohem uvidí dědečka, jak se zájmem pozoruje oknem tatínka se služebnou. Ani dědeček si ho nevšimne. Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout. Ráno se ho tatínek ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?" A chlapec smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než jsi říkal včera". "A jak, prosím tě?" "No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečinně přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost leží ve sračkách".
Červenec 22, 200520 r Kdybych já byl barevný,měl bych život nádherný. Živil by mě český stát,já jen tančil,pil a krad. Souložil bych jako kanec a peněz měl plný ranec. Po světě pak cestoval, v Strassbourgu si stěžoval. Nezabýval bych se prací, živil bych se emigrací. Příslušníci jiné rasy mají u nás zlaté časy. I ten Cikán zdivočelý ze Spiše i Pováží, houfně do Čech stěhuje se za svou černou pakáží. Vítej v zemi zaslíbené náš národní hoste! Díky tobě populace zkvalitní a vzroste....
Červenec 22, 200520 r Žena pošle svého manžela, programátora, na nákup se slovy: "Kup jeden chleba, a kdyby ještě měli rohlíky, tak jich vem deset." Programátor odešel do obchodu, a protože ještě rohlíky měli, koupil deset chlebů. Přesně podle zadání.
Červenec 23, 200520 r Dam vam logickou hadanku, sice je to trochu stare, ale ptal jsem se uz hodne lidi a zatim jsem to vedel pouze ja a znamy: Jestlipak vite, ktere kolo u automobilu se NETOCI pri prudke zatacce DOLEVA?
Červenec 24, 200520 r No konecne nekdo dalsi, to uz je asi fakt strasne, pry se to ted dava jako otazka u autoskoly a plno lidi to nevi. Pritom je to tak jednoduche, ja u toho ani nemusel uvazovat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.