Březen 29, 20187 r Největší slovenský objev uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom. Angličané jej po 600 letech zdokonalili tím, že nejdříve vyndali střevo z ovce.
Březen 29, 20187 r Jake máme prsa... 1. Sportovni - rozepne se podprsenka a oni vyskočí 2. Pobožná - rozepne se podprsenka a jdou na kolena 3. Kouzelná - rozepne se podprsenka a oni zmizí... Upraveno Březen 29, 20187 r od Čečulák
Březen 29, 20187 r 4. Cibuľové - pozrieš, vidíš a zaplačeš. Ale je toho ešte viac, len pamäť neslúži ....
Březen 31, 20187 r Manzele si lehnou a pan hladi manzelce prsa a rika, ze je to jeho policko...a usne. Druhy den opet ulehnou, hladi ji kundicku a opet povida , ze je to jeho policko a opet usne. Treti den mu manzelka povida... Tak poslouchej ty muj farmari, jestli dneska nezasejes, tak pole pujde do pronajmu !
Duben 5, 20187 r Jak udržovat konverzaci s policistou během kontroly: - Ty brďo! Abyste mi stačili, museli jste jet alespoň 200 km/h. Slušnej výkon! - Sorry, měl jsem vypadlý kabel od radarového detektoru. - Já myslel, že policajti musejí být v dobré fyzické kondici.- Píše se ,,strč si" dohromady, nebo zvlášť? - Pane strážmistře, nepodržel byste mi toho lahváče, než vyhrabu odněkud řidičák? - Víte, já jsem chtěl být taky policajtem, ale pak jsem si radši udělal maturitu. - Snažil jsem se stačit těm ostatním autům... No já vím, že tu žádná nejsou, právě proto jsem spěchal, abych je dojel. - Ale do kufru se mi koukat nebudete, že ne? - Vy vypadáte úplně stejně jako ten chlápek, co ho měla ta včerejší štětka vyfoceného na nočním stolku. - Vsaďte se, že vám vezmu pistoli, ještě než mi vypíšete ten pokutový blok. - No to je senzace! Ten včerejší policajt mi taky jenom domluvil. - To je ráže 9 mm? Před tímhle Magnem 44 se to může jít schovat. - Až ze mě budete chtít vymlátit duši, tak se při tom usmívejte, ať na tom videu vypadáte hezky. - Je to pravda, že lidi chodí k policajtům, protože u McDonalda nezvládli ani usmažit hranolky?
Duben 6, 20187 r Služby města Brna konečně obdržely nejmodernější pracovní techniku! V Brně začala orba!
Duben 7, 20187 r Manželský pár, muži je 84 let, jeho manželce je 22. Po dvou letech manželství jedou do porodnice, kde se jim narodí první dítě. Porodní asistentka vyjde ze sálu a blahopřeje tatínkovi: „Skvělé, máte syna! Jak to ve vašem věku dokážete?“ Stařík odpoví: „Je třeba, aby motor pořád běžel.“ Za rok se situace opakuje, tatáž sestra vyjde ze sálu, blahopřeje letitému tatínkovi a ptá se, zda má pořád motor v chodu. „Samozřejmě,“ odpoví hrdě stařík. Sestra se k němu nakloní a říká: „Už byste měl ale vyměnit olej. Tenhle synek už je černý...“
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.