rolbař Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 zesilovač lítá přes CAN takže není šance ho rozjet jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduuuz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ahoj. Jsem tu úplně nový a mám menší problém na který jsem zatím nenašel odpověď, tak prosím o radu zkušenější. V O2 mám Audience a Maxidot. Mám menší sportovní úpravu, jako sedačky a hlavně tříramenný volant (jako v RS). Jde mi o to, že Maxidot má v nabídce i Audio, ale když na něj přepnu, tak mi displej ukazuje aktuální stanici nebo skladbu. Pravou páčkou pod volantem ale audio nejde vůbec ovládat. Nejde ani volume ani přepínání skladeb, skrátka nic. Audio je ovladatelné jen na panelu, pod volantem mi to nejde ... Je toto normální? Myslím, že by ovládání audia pod volantem mělo fungovat ne? Není např. někde v řídící jednotce nastaven multifunkční volant místo toho tříramenného? Nevíte prosím, jak na to, nebo kde je chyba? Nikde jsem nic o tomto problému nenašel ... Díky za případné rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ak nemas multifunkcny volat /co nemas/, tak sa autoradio ovladat neda. Pravou packou vies ovladat iba maxidot, nie autoradio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj koupil jsem od jednoho člena Audienci s Auxem a dvěma přívody pro tuner. V OII jsem měl doteď jen Stream bez MP3, ale pouze s jedním přívodem na tuner. Autorádio sice přehrává stanice ale nedaří se mu najít skoro žádnou stanici a to jak přes AS, tak při režimu << >>. V servisu mi řekli že je potřeba doinstalovat druhou anténu, a tuner bude normálně chodit. Tady jsem někde četl že druhá anténa je jen na dopravní info AIM, tak nechci vyhazovat peníze zbytečně za něco co jeho citlivost při vyhledávání nezlepší. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Nevím jestli to jde přehodit, ale co zkusit připjit tu anténu na druhou pozici. Jsou tam těsně vedle sebe dva konektory. Podle mě je divné, aby se to chovalo jak popisuješ. U navigace jsou taky dva konektory a při připojení jenom jedné antény rádio hraje jen se objeví chyba v paměti závad, že není připojená druhá anténa. Editováno: 11. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Taky jsem měnil Audienci za původního Streama, hraje a funguje vše až na záznam doprav.zpráv, pokud je vypnuto zapalování čili jsem mimo auto, přijdu z jednání a nahráno 0zpráv. Asi bych musel dodělat tu druhou anténu, ale aby nešlo něco naladit se mě nestalo, je ta Audience fakt v pořádku? Když jsem to měnil, zkoušel jsem tam 2Streamy a 3Audience, vše jelo stejně-v pohodě.. Po výměně jsem měl ještě problém s hlasitostí, ta Audience byla z auta se Sound Systemem a tak bylo potřeba toto upravit na moje bez SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ještě by mohla být špatně nakódovaná, ale to by nemělo mít vliv na signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 A připojil jsi to bílý vývod , nebo na šedý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Jinak k té Audienci - nevíte někdo jak je vlastně řešen anténní zesilovač u OII a zda tam v průběhu výroby nedošlo k nějaké změně( změně zapojení zesilovače apod.). Protože vše nasvědčuje tomu že do rádia jde slabý signál. Poradí někdo? Jinak Rassi jaký modelový rok OII máš? Já mám MR2005. Jinak j0sko radio je potřeba do auta kodovat? My jej jen zamontovali a krom toho slabého signálu vše funguje. Editováno: 12. Únor 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Jasně, že je potřeba kódovat. Pravděpodobně budeš mít trochu jinou výbavu než měl majitel před tebou. Např. SoundSystem, reproduktory... U tebe bude možná v napájení zesilovače antény C18,+1 = Active/Remote Supplied Antenna C00,Radio ® Coding C01,00?xxxx: Treble Speaker Monitoring C02,1 = Front and Rear Monitoring inactive C03,2 = Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive C04,3 = Front Monitoring inactive / Rear Monitoring active C05,4 = Front and Rear Monitoring active C06,00x?xxx: Radio Configuration I C07,+2 = CAN-Telephone Control C08,00xx?xx: Speaker Channels C09,0 = No passive Speakers (Sound System) C10,2 = 2 passive Speakers Front and 0 passive Speakers Rear C11,4 = 4 passive Speakers C12,00xxx?x: Sound System Correction C13,0 = No Sound System (No Correction) C14,1 = Sound System with Cloth Interior (with Open Circuit Recognition) C15,2 = Sound System with Leather Interior (with Open Circuit Recognition) C16,3 = Sound System with Cloth Interior (without Open Circuit Recognition) C17,00xxxx?: Radio Configuration II C18,+1 = Active/Remote Supplied Antenna C19,+2 = CD-Changer/iPod-Connection C20,+4 = CAN-Secondary Display (Board Computer/large Display) tady je to ještě česky, ale to je překlad jak od automatu... C00,Radio ® Coding C01,00?xxxx: vyskovy reproduktor Monitoring C02,1 = predni a zadni Monitoring neaktivni C03,2 = predni Monitoring aktivni / zadni Monitoring neaktivni C04,3 = predni Monitoring neaktivni / zadni Monitoring aktivni C05,4 = predni a zadni Monitoring aktivni C06,00x?xxx: Radio konfigurace I C07,+2 = CAN-telefon kontrola C08,00xx?xx: reproduktor kanaly C09,0 = No pasivni reproduktory (Sound System) C10,2 = 2 pasivni reproduktory predni a 0 pasivni reproduktory zadni C11,4 = 4 pasivni reproduktory C12,00xxx?x: Sound System korekce C13,0 = No Sound System (No korekce) C14,1 = Sound System s latkovy interier (s rozpoznani preruseni) C15,2 = Sound System s kozeny interier (s rozpoznani preruseni) C16,3 = Sound System s latkovy interier (sout rozpoznani preruseni) C17,00xxxx?: Radio konfigurace II C18,+1 = aktivni/dalkove Supplied Antena C19,+2 = CD-Changer C20,+4 = CAN-sekundarni zobrazeni (Board Computer/rozsahle zobrazeni) Editováno: 12. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To že nějaký parametr může být jinak chápu, ale mě vše funguje krom asi toho zesilovače antény. Ty parametry asi nebudou z radia, ale z auta ne? Jde o to jestli instalací jiného rádia může dojít k vypnutí napájení zesilovače antény. Nebo zda došlo k nějaké změně. Antenní zesilovač by měl být přímo v anténě ne? Neb kolega mi tvrdí že on jej na Fabii má v přístrojovce (popisuje to jako váleček s pasivním zesilovačem signálu). Děkuji za radu indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Já bych to zkusil nejdřív správně nakódovat. Kóduje se přímo přístroj a kód v něm zůstává i po vymontování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak dnes jsem radio měřil a z obou vstupů pro anténu jde 12V pro zesilovač v anténě. Při zapojení do bílého vstupu radio špatně ladí a prakticky není schopno naladit jiné než extrémně silné stanice. Při zapojení antény do hnědého antenního vstupu radio již ladí mnohem lépe, ale pořád se mi zdá že by mohlo mít oproti staršímu Streamu lepší signál. Do jakého vstupu jej mají zapojeno ostatní co měli radio s jedním vstupem antény a teď mají rádio s dvěma vstupy na anténu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak dnes jsem radio měřil a z obou vstupů pro anténu jde 12V pro zesilovač v anténě. Při zapojení do bílého vstupu radio špatně ladí a prakticky není schopno naladit jiné než extrémně silné stanice. Při zapojení antény do hnědého antenního vstupu radio již ladí mnohem lépe, ale pořád se mi zdá že by mohlo mít oproti staršímu Streamu lepší signál. Do jakého vstupu jej mají zapojeno ostatní co měli radio s jedním vstupem antény a teď mají rádio s dvěma vstupy na anténu? Mam stejny problem, na radiu chytnu jen manualne a RDS text se tam neukazuje vubec. V servise rikali ze je treba dokoupit celou instalacni sadu i s druhou antenou jenz je v zadnim okne. Nelze to vyresit i jinak, myslim to RDS a lazeni, pac automaticky se to nezastavi nikde. Take tam byl predtim Stream bez MP3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jinak k té Audienci - nevíte někdo jak je vlastně řešen anténní zesilovač u OII a zda tam v průběhu výroby nedošlo k nějaké změně( změně zapojení zesilovače apod.). Protože vše nasvědčuje tomu že do rádia jde slabý signál. Poradí někdo?Jinak Rassi jaký modelový rok OII máš? Já mám MR2005. Jinak j0sko radio je potřeba do auta kodovat? My jej jen zamontovali a krom toho slabého signálu vše funguje. mám tak jako ty mr2005, tak jak tak koukám je vás více co po přehození ze Streamu Audience nejede jak má, to si můžu vlastně s tím "polovičatým" nahráváním dopravních zpráv gratulovat. Pokud ti jedou jen ty nejsilnější stanice tak po takové D1 si myslím bude poslech katastrofa, tam i radiozurnal a i impuls na normálně fungujících rádiích mívá problém. Když jsem byl na tom překódování, tak servisák říkal, že můj problém je snad jediný který se při změnách-záměnách S. za A. řeší, tzn. jiný počet repro a absence zesilovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) dbaa.... mam stejny problem, na radiu chytnu jen manualne a RDS text se tam neukazuje vubec. V servise rikali ze je treba dokoupit celou instalacni sadu i s druhou antenou jenz je v zadnim okne. Nelze to vyresit i jinak, myslim to RDS a lazeni, pac automaticky se to nezastavi nikde. Take tam byl predtim Stream bez MP3... Tak pokud máš jak já na radiu dva anténní vstupy, zkus připojit anténu na ten hnědý. Konektor je sice proti tomu blokován, ale jde upravit - lehce ten výstupek navíc na vstupu radia seřízneš a pak již jde konektor zastrčit. Radio již potom ladí stanice mnohem lépe a hlavně hned přiřazuje RDS a samo nachází stanice. Editováno: 23. Únor 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Audience jsou dva druhy 1 a 2 tunerová 1 tunerová hraje po přehození za strema hned normálně 2 tunerová potřebuje natáhnout kus anténího kabelu pod palubku a nebo sehnat redukci co se dělá na RNS Columbus a tím se ty dva vstupy sloučí na jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 A co použít tohle, nebo něco podobného. http://www.stualarm.cz/produkt/s120-song-v...i-antena-am-fm/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 redukce z columbusu nejde použít, má anténní konektory blíže u sebe než audience Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Stačí jen kabel bez antény? Na jaký vstup ten kabel zapojit? Předpokládám že na ten bílý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 já tam dal kabel i s anténou. Kterou anténu na který vstup si už nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jakou antenou? Střešní nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 normálně střešní, strčená v palubce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 dbaa.... mam stejny problem, na radiu chytnu jen manualne a RDS text se tam neukazuje vubec. V servise rikali ze je treba dokoupit celou instalacni sadu i s druhou antenou jenz je v zadnim okne. Nelze to vyresit i jinak, myslim to RDS a lazeni, pac automaticky se to nezastavi nikde. Take tam byl predtim Stream bez MP3...Tak pokud máš jak já na radiu dva anténní vstupy, zkus připojit anténu na ten hnědý. Konektor je sice proti tomu blokován, ale jde upravit - lehce ten výstupek navíc na vstupu radia seřízneš a pak již jde konektor zastrčit. Radio již potom ladí stanice mnohem lépe a hlavně hned přiřazuje RDS a samo nachází stanice. Tak dik, uplne staci seriznout a nasadit tu stavajici antenu na hnedy konektor, uz konecne RDSuji Mas u mne pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Nemáš zač, mě to pro změnu poradil Cosby. Editováno: 4. Březen 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.