Royce Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Nevidím důvod, proč by to nemělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 (editace) Díky moc, teď už se jen prokousat to výrobou kabeláže Editováno: 23. Prosinec 2012, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak jsem byl dnes ve Škodovce zjistit cenu vyhřívaných deček a tam sem přisel nato, že dečky se rodělují na před faceliftem kdy jsou stejné jak na levou, tak na pravou stranu a po facelitu, kdy už jsou rozlišeny na pravou a levou. Hlavní důvod proč se ptám je ten, že dečka do předfaceliftu stojí 1500,- oproti po faceliftu za 750,- Víte někdo v čem se lyší, popřípadě jestli jsou záměné? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Vím jen že před má 5 poloh potenciometru a po 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 To vím no že dvojkové Fábie už maj jen dvě polohy vyhřívání, ale právě tyhle dečky byly obě na Fábii jedičkovou a to jesli mě pamět nešálí, tak ty maj právě jak před tak po faceliftu poloh 5. Napadlo mne jestli v tom nehraje roli ten počet ŘJ na vyhřejvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Jestli ti to nějak pomůže,tak v Etce to je takto: do 9.1.2005 vložka pro vyhřívání polštáře (bez rozlišení strany) 6Y0 963 555 B (díl obsahuje 2 ks deček) za 1507 Kč od 10.1.2005 vložka pro vyhřívání polštáře: - vlevo 6Y0 963 555 D za 744 Kč - vpravo 6Y0 963 555 F za 744 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Aha tak to se pán ve Škodovce nezmínil, že za těch 1500,- jsou tam oba dva kusy, takže cena vlastně plus mínus stejná pokud by byly sedáky záměný, jelikož sedačky mám z předfacu a potřebuju jenom ten sedák vyhřívaný (opěrku mám v poho). Snad se tu někdo najde kdo už to řešil. Jinak díky, aspoň si mi do toho vnesl trochu víc světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Lze vyzkoušet zda dečky fungují bez sundání čalounění? Nefunguje mi u řidiče ani jedna, tak zda je možné to třeba napojit přímo na baterku nebo podobným způsobem, abych zjistil zda je problém v sedačce nebo někde jinde. U spolujezdce funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 co třeba proměřit odpor? jestli nejsou potrhané dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Mě pomohlo tohle: http://forum.skodahome.cz/topic/121098-vyhrivane-sedadla-problem/#entry1680567 Tiež mi nehriala sedačka a tiež keď som to premeriaval avometom a zdalo sa to všetko OK. Problém bol v studenom spoji termistora, ktorý je bezvývodový. Ten sa nachádza v strede sedáka, cca 4cm od operadla. Takže to treba odčalúniť a dostať sa k tomu termistoru. Stačí ho len preletovať, ale už keď som to mal rozobraté ja som dal nový. Ak si dobre pamätám bol to 4k7 negatív. Editováno: 1. Duben 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Čau kluci, mohl by mi někdo pro ověření říct čísla dílů..respektive čísla protikusů (=konektorů) těchto zařízení? Nefunguje mi etka. Zelené díly na fotce jsou ze sedaček F2 Sport, které mají výhřevy a jsou bez pytlů. Toto mám namontované v autě ( F1 r.v.00 kde výhřevy sedaček nebyly, pouze pytle v sedačkách) Dokoupil jsem tyto spínače: 6Y0 963 564 A 6Y0 963 563 A díky:) Editováno: 1. Květen 2013, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Svorkovnice budeš otřebovat tyto: dvě 1J0937713 a jednu 1J0937714 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Nevíte někdo, jestli jsou dečky z Fábie shodné s Octávií? Aspoň konektorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Nevíte někdo, jestli jsou dečky z Fábie shodné s Octávií? Aspoň konektorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsin Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 co prosim znamena pozice 4 ve ctverecku? viz obrazek dekuji PS. jedna se o schema zapojeni vyhrevu sedacek v F2 (zapojuju je do f1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 je to odkaz na pozici na spodni strane schematu odkud drat vychazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacosany Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 mám riadiačku 6Q0 959 772. chcem sa opýtať ,či je to riadiačka na 1 alebo 2 sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 co prosim znamena pozice 4 ve ctverecku? viz obrazek dekuji PS. jedna se o schema zapojeni vyhrevu sedacek v F2 (zapojuju je do f1) sh.jpg Je tu i přesný návod na zapojení a zprovoznění v instalačních manuálech, pohledej a najdeš. Já to mám taky tak sedačky z FII namontovaný a upravený podle toho návodu, plně funkční výhřev v FI paráda a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 mám riadiačku 6Q0 959 772. chcem sa opýtať ,či je to riadiačka na 1 alebo 2 sedačky Podle mě to je ŘJ pro předfacelivt tedy v zapojení pro každou sedačku sólo. Ale myslím si že by šla zapojit i jako ŘJ pro dvě sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsin Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Je tu i přesný návod na zapojení a zprovoznění v instalačních manuálech, pohledej a najdeš. Já to mám taky tak sedačky z FII namontovaný a upravený podle toho návodu, plně funkční výhřev v FI paráda a spokojenost. nic takoveho tu neni, dodam ze nemam zadnou pripravu na vyhrev ani jsem vyhrev v f1 nemel.. i tak uz mam ale zapojeno.. ikdyz nejak divne- 1stupen vyhrevu si zapinam na svem tlacitku a druhy stupen vyhrevu si zapinam na druhem tlacitku ( na druhe sedacce to saym obracene), nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Přikládám odkaz co tu je http://forum.skodahome.cz/topic/122734-seda%C4%8Dky-z-f2-v-f1-el-zapojen%C3%AD-v%C3%BDh%C5%99ev%C5%AF/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsin Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 to bohuzel neni moje verze.. mam komplet sedacky z f2 vcetne komplet kabelaze a prepinacu.. zadna RJ tam neni, pouze dve relatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 njn, to je Ti "na nic" - někde budeš muset najít místo kam dáš ty spínače, ten návod je na zapojení F2 výhřevů tak, aby fungovaly s origo díly v F1 (ŘJ pod sedaldlem, ovladače nad radiem atp.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Dobry den, Mam doma vyhrievane sedacky s dvoma RJ. Chcel by si dorobit kabelaz len neviem ako to spravne zapojit po precitani budem potrebovat asi toto 1x6Q0 972 773F - konektor do ovladače, 1x6Q0 972 773E - konektror do druhého ovladače, 1X 1J0937714 - 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku, 1X 1J0937713 - druhá 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku a piny 4x malé do konektoru co je v ovladači, 4x střední do konektoru do ŘJ, 2x velké do toho stejného konektoru do ŘJ a vsetky krat kedze to su piny na jednu. kdo by poradil ju spravit a zapojit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 1J0937713 budeš potřebovat dvě jinak návod na zapojení je v návodech. Tu je odkaz na návod i s montáží deček (to se tě naštěstí netýká): http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.