NoiseR Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 OIZIK: jako myslis, ze kdyz uz tam mam ovladace a decky v sedackach, tak ze na to dam nejakou silenou decku z Kauflandu a od ni kabel do CL? To ne, diky, mam rad trosku stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 zdravíčko, kopil jsem vyhřejvaná sedadla s jednou řídicí jednotkou pro obě sedadla, byl by někdo ochoten mi to dodělat, jelikož má fabia(2001) byla bez výhřevu, jsem z Praha a za kolik, na kolenou prosím, jsem levej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ahoj mám origoš výhřev sedaček a vyhřívá jenom ta u spolujezdce i když dva dny zpátky hřála i ta u řidiče. Kde hledat problém? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Třeba v elektroinstalaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Třeba v elektroinstalaci... to je mi jasný, ale kde v elektroinstalaci. jsem schopnej to zjistit a udělat jako laik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 po takejto otazke urcite nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 po takejto otazke urcite nie. díky za upřímnost:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Najskôr prerušený odporový drôt v dečke alebo RJ pod sedadlom vodiča alebo už spomínaná inštalácia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pokud při pohybu ovladačem cvaká relátko, tak na 99% je přerušená dečka. Já to rozčalounil podle postupu a našel, kde je to roztržený (bylo to opálený), sletoval a vono to fachčí už druhý rok. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...laniSedacky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No mám pocit že relátko necvaká, ono je v týhle zimě skoro nemožný něco dělat:( Dá se nějak jednoduše proměřit ta elektroinstalace? nebo zjistit jestli je ko RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Máme stejný problém, takže budem rádi za každou radu, i když u nás to bude asi jasný relátka sme prohodili a nic, takže ovladač nebo dečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Máme stejný problém, takže budem rádi za každou radu, i když u nás to bude asi jasný relátka sme prohodili a nic, takže ovladač nebo dečka kde se přehazují ta relátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ze spoda sedačky, když jí odmontuješ měla by tam být taková "krabička" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Měřáka do ruky a bude vše jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ze spoda sedačky, když jí odmontuješ měla by tam být taková "krabička" to musím odmontovat sedačku? v tý zimě se mi dvakrát teda nechce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No bohužel jo ale taková věda to není. Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmilan Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak se dívám,všichni máme stejný problém.Taky mě nefakčí vyhřívání u řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 všichni néé, mně funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 mne nehriala ani jedna ale už som to opravil, teraz OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdravíčko, kopil jsem vyhřejvaná sedadla s jednou řídicí jednotkou pro obě sedadla, byl by někdo ochoten mi to dodělat, jelikož má fabia(2001) byla bez výhřevu, jsem z Praha a za kolik, na kolenou prosím, jsem levej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdravím,chtěl bych se zeptat zda někdo neví,jestli se řídící jednotka vyhřívaných sedaček kde má sedačka každá svou dá použít na předělání pro typ s jednou řídící jednotkou.Dík za odpověď. FFelix pokud nemáš sedadla namontována a zapojena můžeme se domluvit na výměně.Mám sedadla s dvěma řídícími jednotkami i kabeláží vhodnýmï do Tvého vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bavo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj kluci,asi budu za debila,ale tohle téma je už trochu nepřehledný,takže: mám rok 03,nehřeje mi sedačka řidiče,spolujezdcova OK. Mám jednu ŘJ,nebo dvě? Jak to zjistím? Předpokládám,že musím mít dvě,když jedna sicna chodí a druhá ne... jinak elektrika je pro mě troch španělská vesnice...sry a dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 MR 03 má 2 ŘJ a najdeš je pod sedačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bavo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 MR 03 má 2 ŘJ a najdeš je pod sedačkama. dík,kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 mám koupené sedačky s výhřevem (2RJ) zda dobře chápu schéma zapojení tak se musím připojit SX2 a dodělat pin 3 a 10 (jaký pin tam je - číslo)? mám fabku 2000 confort má připravenou RJ na výhřev následně dodělat pojistku tam budu potřebovat taky nějaké piny dodělat - určitě nebude osazené (jaký pin tam je - číslo)? Je potřeba potom nakódovat RJ a proč se tam připojují ty kablíky? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.