Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kuaaa uplně mě mrazí, můj spolužák z VŠB :( :( :( :( kua vubec nevim co říct...................................super kluk, kamaráde měj se tam nahoře fajn :( :( :( :( :(

Vloženo (editace)

preto opatrnosti nie je nikdy dost :(

p.s.: preto chlapi serte na skusanie maximaliek a dokazovania komu to kolko ide je uplne jedno kto ma co pod kapotou. aj 1,0MPI ide dost rychlo na zabitie. kol119

nezabudat na jedno: HLAVNE BEZPECNE darazit do ciela v poriadku.

Editováno: , autor: houmr
Vloženo

Myslím na něj celý den. I když jsem se s ním snad nikdy nebavil po icq ani SZ, dost mě to vzalo :( Projížděl jsem jeho témata zde na foru a je to děsný, když čtete jak sehnal světla a jak si s nima vyhrál a jak chtěl nárazník s ostřikem......... a ted je konec :(

Vloženo

jo cosby je to on. ze vseho mel strasnou radost, zil autem, miloval ho , kdyz si vzpomenu jak mi ve ctvrtek u me na zahrade ukazoval sve nove velké prave zrcatko a jak sme se jako obvykle spickovali ze tdi je kourici sunt a htp dobije svet., domlouvali se jak si nechame nastrikat kliky do barvy oba dva......chce se mi az brecet.

Vloženo (editace)

Kurva chlapi tiez zdoraznujem davajme na seba pozor a budme ohladuplny :( !!! Uprimna sustrast !!! odkaz pre Efika: maj sa v tom nebi dobre raz sa tam vsetci stretneme :( Ahoj

Editováno: , autor: Reso

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...