Říjen 23, 201311 r sevas, som na sluzobke, ale aj tak vecer som pozeral na izbe real - juve dalo sa. Zato Plzen si vezie domov pet kuskov z nemecka a ibrahimovic v anderlechte exceloval. Zajtra popozeram goly, drz zatial palce mladym slovakom nech postupia
Říjen 24, 201311 r a postúpili vďaka Uzbekistanu,ktorý porazil Chorvátov Plzeň som úprimne ľutoval ..,Bayern to je iný level pre všetkých asi Ibrahimovič jednoducho nááádhera a nakoniec Real ...CR7 má asi rozbitú lebku z toho faulu
Říjen 29, 201311 r hej, pekne si to zhodnotil, nie je k tomu čo dodať pozri si toto: http://sportky.topky.sk/c/115240/video-cesky-futbalista-trapp-potvrdil-ze-je-trapny-toto-predvadzal-pred-brankarom funny Upraveno Říjen 29, 201311 r od Marekbaty
Říjen 29, 201311 r inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš ....nechce sa mi trpieť samomluvou ...Pawouk tiež na to kašle
Říjen 29, 201311 r njn, jsem psal, že se občas podívám na něco zajímavého, ovšem poslední dobou času nějak moc nemám.
Říjen 30, 201311 r inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš ....nechce sa mi trpieť samomluvou ...Pawouk tiež na to kašle si kukol to video čo som ti poslal, sranda nie? , polepším sa, sľubujem. Ináč, večer ide Neapol, takže drž palce nech im to sype, majú dobrý káder tohto roku.
Říjen 30, 201311 r njn,jsem psal,že se občas podívám na něco zajímavého,ovšem poslední dobou času nějak moc nemám. futbal je kus nášho života,respektíve môjho
Říjen 30, 201311 r zatim Fiorentina:Neapol 1:2 po polcase, dobry futbal, Hamsik nehra, Benitez ho asi setri Upraveno Říjen 30, 201311 r od Marekbaty
Říjen 30, 201311 r futbal je kus nášho života,respektíve môjho neviem si predstaviť bez futbalu, aspoň teda rekreačne 1x do týždňa, sledovanie nevynímajúc Edit: idem spať, ráno do roboty Upraveno Říjen 30, 201311 r od Marekbaty
Říjen 30, 201311 r mňa momentálne manželka udupala s Modrým z neba ....zasa a moja ma pre zmenu už vyháňa od počítača , joj s tými ženami
Říjen 30, 201311 r A to je proboha co? Už ten název vypadá nebezpečně. neboj, sa o nič si neprišiel, že to u Vás nie je, teda mám taký pocit
Říjen 30, 201311 r to nie je,ale podľa reakcií na nete to sľeduje asi rovnaký počet ľudí resp.žien ako v SK,tak aj CZ
Říjen 30, 201311 r Ještě to tak. Úplně stačí těch asi 30 programů, co chytám na DVB-T. Stejně se v poslední době skoro na nic nedívám.
Říjen 30, 201311 r tak skús aspoň ten futbal (teda okrem áut) ,aby si tady pomohol rozkecať toto vlákno
Říjen 30, 201311 r Pochybuji, už ani auta v tv nesleduji, dříve jsem byl fanoušek F1, v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá.
Říjen 31, 201311 r no nič..kúp nejaký tanier ,aby si chytil tú Markízu no, to tak kvôli tomuto sa to určite oplatí
Říjen 31, 201311 r Pochybuji,už ani auta v tv nesleduji,dříve jsem byl fanoušek F1,v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. veľmi nie je načo pozerať, súhlas s tebou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.