Říjen 31, 201311 r v našej Corgoň lige máme cez víkend okresné derby FK Senica-Spartak Myjava,tak rozmýšľam zobrať syna a ísť pozrieť
Listopad 1, 201311 r hmm, ta ja môžem ísť tak pozerať našu horskú ligu, to si radšej pôjdem sám zašportovať
Listopad 1, 201311 r vo štvrtok nám odpadol tréning,synovi odpadá dnes,tak možno zablúdim na štadión a chvíľu si zakopeme
Listopad 1, 201311 r nevadí, aj snaha sa cení. ja som dneska strávil deň klasickou dušičkovou formou , večer Barca- Esapnyol, tak uvidím či sa mi podarí naladiť Upraveno Listopad 1, 201311 r od Marekbaty
Listopad 2, 201311 r tak dnes dopoludnia so synom na majstrovskom zápase ,potom hneď poobede zalepiť oči manželke prácou doma ,o pol 5 idem na tréning a skončí to asi takto
Listopad 5, 201311 r hmm, ale podľa predchádzajúceho zápasu to vidím maximálne na prvý polčas,a bude vymaľované - aj keď im silno držím palce. Tipujem, že Bayern nastúpi s béčkom v základe
Listopad 5, 201311 r tak Plzeň našla streleckú formu (Plzeň-Jablonec 6:1),takže snáď-snáď to nebude také bujné ako u Bavorov
Listopad 5, 201311 r tak Plzeň našla streleckú formu (Plzeň-Jablonec 6:1),takže snáď-snáď to nebude také bujné ako u Bavorov no, pomaly s tou formou - hej , všetci dobre vieme, že sa to nedá porovnávať, aj keď ... psychika robí veľmi veľa
Listopad 5, 201311 r Má formu, proto jsem dal vše na Bayern. myslím, že si urobil rozumne, to by bola pecka keby to nevyšlo
Listopad 5, 201311 r no, pomaly s tou formou - hej , všetci dobre vieme, že sa to nedá porovnávať, aj keď ... psychika robí veľmi veľa držme palce Kozáčikovi (irónia) všecko né ale skoro.... nelze prohrát. dal si aj iné zápasy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.