Únor 7, 201411 r zahájení hezký... palec hore ... akorát je mi líto že někteří aktéři ZOH to pojali po svém a míchají politiku do sportu via duhová antipatie ... jinak já tipuju .. Sáblíková - 3 medaile (2 zlaté) Bauer - bronz Pančochová - stříbro Soukalová - bronz kolektivní sporty do toho nepočítám...štafety,hokej atd ... opravdu zasloužené medaile mají jednotlivci,kteří nemusí spoléhat na kolegy
Únor 7, 201411 r no ja budem asi za blbca,ale realista ....budeme bez medaile ....všetko ostatné bude prekvapenie
Únor 9, 201411 r Višňovský u mňa postupne stráca kredit hráča a veľkého srdciara....tak strašne je zranený a neprechádza zdravotnými testami,že hráva skoro 20min na zápas a boduje..v noci 1+1 ...nech ide do (_!_) Lubo aj Islanders
Únor 9, 201411 r no ja budem asi za blbca,ale realista ....budeme bez medaile ....všetko ostatné bude prekvapenie budeš sa veľmi mýliť za pár minút
Únor 9, 201411 r Višňovský u mňa postupne stráca kredit hráča a veľkého srdciara....tak strašne je zranený a neprechádza zdravotnými testami,že hráva skoro 20min na zápas a boduje..v noci 1+1 ...nech ide do (_!_) Lubo aj Islanders tiež mám ten istý pocit, navonok je chorý - ale v zámorí hráva ako "malinkatej dábel"
Únor 9, 201411 r Tak nějaká ruska vám získala medaili. Gratulace! ďakujeme!!! na prvú vetu nebudem reagovať,sorry....
Únor 9, 201411 r takže super, dobre naladený sa môžem teraz vybrať na futbal s kamošmi do haly, chlapci tešme sa na Slovensku, MÁME ZLATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Únor 9, 201411 r Koukám, že tu bude veselo. Libero, byl jsi až příliš skeptický. Tož gratuluji ke zlatu. Sáblíková stříbrná na 3000 m - taky super výsledek.
Únor 11, 201411 r gratulujem dnes ženský biatlon..dúfam,že Nasťa využije ten náskok..len dobre strielať
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.