Únor 16, 201411 r k tomu zákroku na Kopeckého, sorry -už aj moja žena keď si to pozrela, mi povedala, že to nemyslím vážne. Ten lakeť som si nevšimol, poriadne som video nepozrel, takže oprava zaslúžený dištanc, práve kvôli tomu zdvihnutému lakťu. držme palce, nech si neurobíme aspoň hanbu. Susedom gratulujem k medaile
Únor 16, 201411 r presne tak, už vidím to preberanie českého komplexu u nás , v utorok nech vyhrá lepší
Únor 16, 201411 r já sa tým internetovým diskusiám snažím vyhýbať (i keď niekedy sa to nedá) .... k tomu zákroku na Kopeckého, sorry -už aj moja žena keď si to pozrela, mi povedala, že to nemyslím vážne. pozdravuj manželku v útorok to bude boj
Únor 16, 201411 r my už zlatou ze ZOH v hokeji máme klíďo bych vám to přenechal za tu ostudu co tam naši předvádějí
Únor 17, 201411 r my už zlatou ze ZOH v hokeji máme klíďo bych vám to přenechal za tu ostudu co tam naši předvádějí si zlatý , platí to čo som už skôr povedal - nech vyhrá lepší - a nech je to skvelé hokejové predstavenie
Únor 17, 201411 r som sklamaný z nej - čakal som stabilnejšie výkony, zasvieti a zhasne, viem, že nie vždy je nedeľa, ale šak aj ostatné vedia strieľať
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.