Červenec 5, 201411 r já taky ne...tenis má jednu výhodu, dostaneš prachy i když prohraješ s tenisem jsem neměl končit, ale mlátit raketou dál...no nic, tak v příštím životě
Červenec 6, 201411 r trošku lepší fotbal, ale stále pasivní na jistotu... koukal sem na to jenom jedním očíčkem..
Červenec 6, 201411 r uvidíme čo dnes...mala by to byť jeho etapa já myslím, že jeho byla i ta včerejší. Vůbec jsem nechápal těch posledních pár set metrů, jak se vůbec dostal do čela. V jednu chvíli byl celý jejich tým zavřenej v balíku, odkud nešlo vyjet. Sagan je úplně geniální .
Červenec 6, 201411 r ja stále rozmýšľam,ako dlho to takto môže vydržať,že si väčšinou všetko musí aj tak odrobiť sám ....pomoc jeho tímu je mizerná
Červenec 6, 201411 r no slovenští komentátoři mluví až příliš v superlativech a dráždí tak osud. Hrozně mu fandím, ale viděl si, co se včera těsně před cílem stalo. A to pak může být sebelepší jezdec.
Červenec 6, 201411 r nevidel som záver etapy,len niečo zo správ ...on má tiež jednu nenahraditeľnú vlastnosť,že vie jazdiť v skupine a dokáže sa väčšinou vyhnúť týmto pádom...nie vždy sa to však môže podariť,to je jasné... ...sledovanie striedam medzi ČT SPORT a RTVS ...inak aj českí kolegovia ho chvália dosť
Červenec 6, 201411 r včera večer jsem vydržel MS do 70.minuty a najednou změna programu a dávali "víčka zevnitř" výsledek jsem si přečetl až dnes ráno, popravdě čekal jsem více od oranjes...
Červenec 6, 201411 r to ja som si to pozrel celé ..ono sedieť s partiou u ,tak to má inú šťávu ...ale oranjes tiež sklamanie,i keď ťah s náhradným brankárom na pokutové kopy im vyšiel parádne
Červenec 6, 201411 r tak dnes to nevyšlo Petrovi ...4.miesto pekné,ale asi ho to musí mrzieť,veď žltý dres bol tak blízko... ...ako som písal už,na všetko sám nestíha
Červenec 6, 201411 r ono to nie je zasa také jednoduché... ...Peter už má na trhu svoju cenu,ktorú si každý tím nemôže dovoliť a tí čo na to peniaze majú,už svojich leaderov tiež...takže trh je plný...zatiaľ
Červenec 7, 201411 r zatím to ide...3x v prvej štvorke.. ..len to viťazstvo uniká ale Bárta pekný únik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.