libero Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 http://sport.aktuality.sk/c/180152/katastrofalny-zaver-slovanu-miesto-triumfu-ho-prefackal-niznekamsk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 pozeral som to, trestuhodne si to prehajdákali sami, nechápem tomu, strata koncentrácie a viera, že už to asi nejak utiahnu? fakt neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 lajdáckocť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 myslím, že hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 dnes o 02:00 to začína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 no nebudem klamať, dovtedy určite nebudem čakať bude mi stačiť aj zajtrajšie pozretie si výsledkov, poprípade záznam ak budú dávať v telke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 záznam dávajú momentálne teraz ...ja som najprv pozrel čechov a potom som si počkal na našich..vydržal som len 1.tretinu a po nej som to vzdal,bol to boj mačky s myšou ...krutý pohľad na ten výkonostný rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 aj tak si väčší frajer ako ja , dnes je čas prijateľnejší, uvidíme ako sa bude chlapcom dariť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 nič viac sa nedá napísať,ako toto ... ...ale bratom to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 úplný súhlas a radosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No jo, dvakrát 2:5... Ani skoky se nějak nedaří, fouká tam. V TV to taky není. Ať jdou do háje, na Turné čtyř můstků (tehdy ještě Intersportturné) jsem se díval jako malý už za bolševika, a teď nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 veru,tiež som to pravidelne sledoval ..teraz to dáva EUROSPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No ten nemám... Satelit mít nemůžu a kabelovku nehodlám platit kvůli několika pořadům/přenosům ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 som na tom podobne ...káblovku mám,ale s obmedzenými programami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 a stále len vyplakáva ,ako všetci idú proti nemu a jeho klubu http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie/223667/mourinha-nastvala-zluta-karta-je-to-kampan-proti-chelsea.html ...už je s tým trápny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad , včera som pozeral bratov (CZ), bol to skvelý hokej, len škoda, že s neúspešným koncom, zato USA sú dobre naladení, uvidíme ako sa pochlapia naši mladíci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad tak ty si iný boys ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já bych taky točil s parabolou, jenže orientace domu to neumožňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Pavle vidím potom len jediné riešenie a to je toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 tak ty si iný boys ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod no, aby som to uviedol na správnu mieru: to, že to mám takto vyriešené ešte neznamená, že mám TV len pre seba.... :kol-41: Baba Yaga nápad je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 aj som si myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 dobre to poznáš, čo? .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 teda tá Zuzulka tomu dala ...3 bránky pred cielom pád v prvom kole a to mala najrýchlejšie medzičase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 dobre to poznáš, čo? .................. vieš čo mám v jednom výhodu?...že moja manželka miluje (okrem mňa teda ) spánok ..nemá problém sa zobrať a ísť aj o pol 8 spať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Chlapci, váš problém vyřeší jednoduše druhá televize. Zatímco můj dvanáctipatrový problémek ani ta muří nožka neunese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.