Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pozeral som to, trestuhodne si to prehajdákali sami, nechápem tomu, strata koncentrácie a viera, že už to asi nejak utiahnu? fakt neviem

lajdáckocť?  :kol-32:

myslím, že hej

dnes o 02:00 to začína  :kol-71:

no nebudem klamať, dovtedy určite nebudem čakať :)

bude mi stačiť aj zajtrajšie pozretie si výsledkov, poprípade záznam ak budú dávať v telke

záznam dávajú momentálne teraz ...ja som najprv pozrel čechov a potom som si počkal na našich..vydržal som len 1.tretinu a po nej som to vzdal,bol to boj mačky s myšou ...krutý pohľad na ten výkonostný rozdiel :(

aj tak si väčší frajer ako ja :kol-47: , dnes je čas prijateľnejší, uvidíme ako sa bude chlapcom dariť

nič viac sa nedá napísať,ako toto  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  ...

...ale bratom to nejde :( 

úplný súhlas a radosť :kol-47:

No jo, dvakrát 2:5... Ani skoky se nějak nedaří, fouká tam. V TV to taky není. Ať jdou do háje, na Turné čtyř můstků (tehdy ještě Intersportturné) jsem se díval jako malý už za bolševika, a teď nic.

veru,tiež som to pravidelne sledoval ..teraz to dáva EUROSPORT

No ten nemám... Satelit mít nemůžu a kabelovku nehodlám platit kvůli několika pořadům/přenosům ročně.  :kol-32:

som na tom podobne ...káblovku mám,ale s obmedzenými programami

tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad :kol-75: ,

včera som pozeral bratov (CZ), bol to skvelý hokej, len škoda, že s neúspešným koncom,

zato USA sú dobre naladení, uvidíme ako sa pochlapia naši mladíci....

tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad :kol-75:

tak ty si iný boys  :kol-47:  ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod  :kol-46:

Já bych taky točil s parabolou, jenže orientace domu to neumožňuje.  :kol-26:

Pavle vidím potom len jediné riešenie a to je toto  :kol-138:

:D

tak ty si iný boys  :kol-47:  ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod  :kol-46:

no, aby som to uviedol na správnu mieru: to, že to mám takto vyriešené ešte neznamená, že mám TV len pre seba.... :kol-41: :kol-41: :kol-41:

Baba Yaga nápad je super :kol-47:

:kol-41:  aj som si myslel  :kol-28:

dobre to poznáš, čo? .................. :kol-32:

teda tá Zuzulka tomu dala  :kol-33:  ...3 bránky pred cielom pád v prvom kole a to mala najrýchlejšie medzičase

dobre to poznáš, čo? .................. :kol-32:

vieš čo mám v jednom výhodu?...že moja manželka miluje (okrem mňa teda :D ) spánok ..nemá problém sa zobrať a ísť aj o pol 8 spať ... :kol-28:

Chlapci, váš problém vyřeší jednoduše druhá televize. Zatímco můj dvanáctipatrový problémek ani ta muří nožka neunese.   :kol-28: 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.