Prosinec 25, 201410 r http://sport.aktuality.sk/c/180152/katastrofalny-zaver-slovanu-miesto-triumfu-ho-prefackal-niznekamsk/
Prosinec 25, 201410 r pozeral som to, trestuhodne si to prehajdákali sami, nechápem tomu, strata koncentrácie a viera, že už to asi nejak utiahnu? fakt neviem
Prosinec 26, 201410 r no nebudem klamať, dovtedy určite nebudem čakať bude mi stačiť aj zajtrajšie pozretie si výsledkov, poprípade záznam ak budú dávať v telke
Prosinec 27, 201410 r záznam dávajú momentálne teraz ...ja som najprv pozrel čechov a potom som si počkal na našich..vydržal som len 1.tretinu a po nej som to vzdal,bol to boj mačky s myšou ...krutý pohľad na ten výkonostný rozdiel
Prosinec 27, 201410 r aj tak si väčší frajer ako ja , dnes je čas prijateľnejší, uvidíme ako sa bude chlapcom dariť
Prosinec 28, 201410 r No jo, dvakrát 2:5... Ani skoky se nějak nedaří, fouká tam. V TV to taky není. Ať jdou do háje, na Turné čtyř můstků (tehdy ještě Intersportturné) jsem se díval jako malý už za bolševika, a teď nic.
Prosinec 28, 201410 r No ten nemám... Satelit mít nemůžu a kabelovku nehodlám platit kvůli několika pořadům/přenosům ročně.
Prosinec 29, 201410 r a stále len vyplakáva ,ako všetci idú proti nemu a jeho klubu http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie/223667/mourinha-nastvala-zluta-karta-je-to-kampan-proti-chelsea.html ...už je s tým trápny
Prosinec 29, 201410 r tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad , včera som pozeral bratov (CZ), bol to skvelý hokej, len škoda, že s neúspešným koncom, zato USA sú dobre naladení, uvidíme ako sa pochlapia naši mladíci....
Prosinec 29, 201410 r tak ja som na tom lepšie, mám vlastný satelit s natáčaním paraboly na rôzne družice, takže si viem pozrieť aj Eurosport napríklad tak ty si iný boys ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod
Prosinec 29, 201410 r tak ty si iný boys ...tichá závisť ...ale to by som už mal na stole určite žiadosť o rozvod no, aby som to uviedol na správnu mieru: to, že to mám takto vyriešené ešte neznamená, že mám TV len pre seba.... :kol-41: Baba Yaga nápad je super
Prosinec 29, 201410 r teda tá Zuzulka tomu dala ...3 bránky pred cielom pád v prvom kole a to mala najrýchlejšie medzičase
Prosinec 29, 201410 r dobre to poznáš, čo? .................. vieš čo mám v jednom výhodu?...že moja manželka miluje (okrem mňa teda ) spánok ..nemá problém sa zobrať a ísť aj o pol 8 spať ...
Prosinec 29, 201410 r Chlapci, váš problém vyřeší jednoduše druhá televize. Zatímco můj dvanáctipatrový problémek ani ta muří nožka neunese.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.