Prosinec 29, 201410 r zatiaľ sa držíme toho,že do spálne TV nie..ale nikdy nehovor nikdy,pretože v skrini pod vecami jeden TV čaká na svoju príležitosť ...i keď ešte stará produkcia OVP s uhlopriečkou "55" ... ...teraz dostal synátor nejaké peniaze na Vianoce a chce TV do detskej izby..takže možno budem hľadať útočisko tam
Prosinec 29, 201410 r no nič,na chvíľku vás tu nechám,musím ísť poumetať pred bytovku to biele čo padá aj to je šport..či? Upraveno Prosinec 29, 201410 r od libero
Prosinec 29, 201410 r už som tu ...ale tak to minimum v rámci pohybu urobím..a o cestu nech sa stará mesto
Prosinec 29, 201410 r u nás je co sa toho snehu týka kľud, nikde nič a druhá tv? do spálne ju nechcem a inde ju nemám veľmi kde dať, ešte tak do kuchyne, ale to už som skúšal a neprešlo mi to
Prosinec 29, 201410 r tu je tak - 1,fotku ti neposlem lebo sedím v aute pred kauflandom svorka žien (rozumej moja a svokra) išla na nákup
Prosinec 29, 201410 r Pořád lepší sedět v autě, než tam jít s tou smečkou. Strachová před chvílí skončila druhá ve svěťáku (slalom). Zasloužená medaile.
Prosinec 29, 201410 r hmm, ja prt makový uvidím ale už to vyzerá, že ideme edit:tak planý poplach a taky pekný deň to mohol byť, aspoň že Vy si to užívate Upraveno Prosinec 29, 201410 r od Marekbaty
Prosinec 30, 201410 r s USA to bol pekný hokej, chlapci podali bojovný výkon a robili čo mohli. Treba športovo uznať, že USA sú proste niekde inde ako my
Leden 1, 201510 r dneska som si už svoje odšportoval,takže chlebíčky a spol.traste sa fešáčisko , dúfam, že bez zranení, lebo ako na tú fotku pozerám, ihrisko je na úraz ako stvorené. No, ale tréning je tréning
Leden 2, 201510 r smutná správa pre Live... http://sportky.topky.sk/c/132882/ikona-liverpoolu-sa-rozhodla-skoncit-kapitan-gerrard-oznamil-odchod pre mňa "pán" hráč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.