jipol57 Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Kontrola hladiny je standard u ostřikovače světel. A nádržka tuším na 8 litrů. Ale když se mě kontrolka rozsvítila, tak 5-litrový kanystr kapaliny se mě tam nevlezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 (editace) Ja taky jsem tohle dodaval. Mi jen rozsviti kontrolka kapaliny ostřikovaču a ukaže se napis Doplnite kapalinu k myti. Nadobku mám 3,5L a světlometry mám obyčejné s žarovkou H4. Když kontrolka se rozsviti mám v nadobce kolem 0.3L kapaliny. Kolem 3.2L vchodi na plnou nadobkú. Editováno: 8. Červenec 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Akorát nechápu, co to kdo tady má za auto, protože já mám v Drobkovi (room = v podstatě a zepředu fáfyja II předface) "bečku" na ostřikování v LEVÝM předním rohu auta = PŘED ŘIDIČEM, rozhodně ne před spolujezdcem ... Ahojte, prikladám aj svoju skúsenosť z montáže. Mám Fabiu II po facelifte s Maxidotom (MR2011) a v tomto prípade to bolo dosť jednoduché, nemusel som demontovať predný nárazník, stačilo dať dole koleso na strane spolujazdca a demontovať podblatník. Nádobu som vymontoval, bola uchytená na dvoch šróboch na bokoch,... Jediná možnost by byla, že by Ujo Goldberg bydlel za Kanálem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Například 1.2 TSI to tak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Po FL je vpravo na straně spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Šmarjájozefpanenkosedmibolestná, kde to zkurvený "vylepšování" jen skončí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. Jenom aspoň mohla škodovka dát do příručky k používání auta k popisu funkce kontroly hladiny nějakou hvězdičku, že je tato funkce podle výbavy vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 U nas v PL kontrolka ostřikovači stala za 150 złotych . Dostupne to bylo už v classic verze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. ... Před cca 20 lety byla reklama na favořiť, kde na Fanouše přilepovali přísavkový praporečky s logem ŠA na místa, kde údajně spáchali "vylepšení" proti předcházejícímu stavu. V jistejch dobách se tomu taky říkalo INOVACE a normální lidi tomu říkali "něco s tím udělat za každou cenu, jinak nebudou prémie".... Editováno: 17. Červenec 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 (editace) Tak jsem dnes doléval vodu do ostřikovačů a když už jsem si polil zlehka alternátor a jak jsem ho sušil tak jsem svítil baterkou kde je vlastně ta nádobka. A zjístil jsem že čidlo v nádobce mám a vedou z něj i dráty takže vypadá že je zapojeno. Proč tedy nefunguje a neukazuje nízkou hladinu? Nakóduje mě to někdo? Okolo ostravy, v pondělí možno i olomouc F2 FL Editováno: 28. Říjen 2016, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Ako aktivujem tú funkciu. Mam f2 po face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 https://forum.skodahome.cz/topic/92862-k%C3%B3dovanie-bcm-u-faceliftu/?do=findComment&comment=2416061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.