Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kontrola hladiny je standard u ostřikovače světel. A nádržka tuším na 8 litrů. Ale když se mě kontrolka rozsvítila, tak 5-litrový kanystr kapaliny se mě tam nevlezl. 

Vloženo (editace)

Ja taky jsem tohle dodaval. Mi jen rozsviti kontrolka kapaliny ostřikovaču a ukaže se napis Doplnite kapalinu k myti. Nadobku mám 3,5L a světlometry mám obyčejné s žarovkou H4.

Když kontrolka se rozsviti mám v nadobce kolem 0.3L kapaliny. Kolem 3.2L vchodi na plnou nadobkú.

post-76656-0-97290200-1468005654_thumb.j

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Akorát nechápu, co to kdo tady má za auto, protože já mám v Drobkovi (room = v podstatě a zepředu fáfyja II předface) "bečku" na ostřikování v LEVÝM předním rohu auta = PŘED ŘIDIČEM, rozhodně ne před spolujezdcem ...

Ahojte, prikladám aj svoju skúsenosť z montáže. Mám Fabiu II po facelifte s Maxidotom (MR2011) a v tomto prípade to bolo dosť jednoduché, nemusel som demontovať predný nárazník, stačilo dať dole koleso na strane spolujazdca a demontovať podblatník. Nádobu som vymontoval, bola uchytená na dvoch šróboch na bokoch,...

Jediná možnost by byla, že by Ujo Goldberg bydlel za Kanálem ...

Vloženo

Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. Jenom aspoň mohla škodovka dát do příručky k používání auta k popisu funkce kontroly hladiny nějakou hvězdičku, že je tato funkce podle výbavy vozidla.

Vloženo (editace)

Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. ...

Před cca 20 lety byla reklama na favořiť, kde na Fanouše přilepovali přísavkový praporečky s logem ŠA na místa, kde údajně spáchali "vylepšení" proti předcházejícímu stavu. V jistejch dobách se tomu taky říkalo INOVACE a normální lidi tomu říkali "něco s tím udělat za každou cenu, jinak nebudou prémie"....

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Tak jsem dnes doléval vodu do ostřikovačů a když už jsem si polil zlehka alternátor a jak jsem ho sušil tak jsem svítil baterkou kde je vlastně ta nádobka. A zjístil jsem že čidlo v nádobce mám a vedou z něj i dráty takže vypadá že je zapojeno. Proč tedy nefunguje a neukazuje nízkou hladinu? :( Nakóduje mě to někdo? Okolo ostravy, v pondělí možno i olomouc :) F2 FL

Editováno: , autor: Petrkiller
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...