Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kontrola hladiny je standard u ostřikovače světel. A nádržka tuším na 8 litrů. Ale když se mě kontrolka rozsvítila, tak 5-litrový kanystr kapaliny se mě tam nevlezl. 

Ja taky jsem tohle dodaval. Mi jen rozsviti kontrolka kapaliny ostřikovaču a ukaže se napis Doplnite kapalinu k myti. Nadobku mám 3,5L a světlometry mám obyčejné s žarovkou H4.

Když kontrolka se rozsviti mám v nadobce kolem 0.3L kapaliny. Kolem 3.2L vchodi na plnou nadobkú.

post-76656-0-97290200-1468005654_thumb.j

Upraveno od TOMUS

Akorát nechápu, co to kdo tady má za auto, protože já mám v Drobkovi (room = v podstatě a zepředu fáfyja II předface) "bečku" na ostřikování v LEVÝM předním rohu auta = PŘED ŘIDIČEM, rozhodně ne před spolujezdcem ...

Ahojte, prikladám aj svoju skúsenosť z montáže. Mám Fabiu II po facelifte s Maxidotom (MR2011) a v tomto prípade to bolo dosť jednoduché, nemusel som demontovať predný nárazník, stačilo dať dole koleso na strane spolujazdca a demontovať podblatník. Nádobu som vymontoval, bola uchytená na dvoch šróboch na bokoch,...

Jediná možnost by byla, že by Ujo Goldberg bydlel za Kanálem ...

Po FL je vpravo na straně spolujezdce.

Šmarjájozefpanenkosedmibolestná, kde to zkurvený "vylepšování" jen skončí...?

Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. Jenom aspoň mohla škodovka dát do příručky k používání auta k popisu funkce kontroly hladiny nějakou hvězdičku, že je tato funkce podle výbavy vozidla.

U nas v PL kontrolka ostřikovači stala za 150 złotych . Dostupne to bylo už v classic verze .

Ekkar- a kdo mluví o vylepšování. ...

Před cca 20 lety byla reklama na favořiť, kde na Fanouše přilepovali přísavkový praporečky s logem ŠA na místa, kde údajně spáchali "vylepšení" proti předcházejícímu stavu. V jistejch dobách se tomu taky říkalo INOVACE a normální lidi tomu říkali "něco s tím udělat za každou cenu, jinak nebudou prémie"....

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

• 3 měsíce později...

Tak jsem dnes doléval vodu do ostřikovačů a když už jsem si polil zlehka alternátor a jak jsem ho sušil tak jsem svítil baterkou kde je vlastně ta nádobka. A zjístil jsem že čidlo v nádobce mám a vedou z něj i dráty takže vypadá že je zapojeno. Proč tedy nefunguje a neukazuje nízkou hladinu? :( Nakóduje mě to někdo? Okolo ostravy, v pondělí možno i olomouc :) F2 FL

Upraveno od Petrkiller

• 3 roky později...

Ako aktivujem tú funkciu. Mam f2 po face.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.