Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Minule když mě zdechl zapalovací modul,a já z toho měl na pár km malotraktor ,to bylo jmen lol ale ne hezkých.... ;)

• 9 měsíců později...

Dnešní Fabia je již několik let beze jména - škoda...

Ale měl jsem Felicii, akční model Mystery, barva fialová Esprit metalíza - srdcová záležitost. A to byla "Lentilka". Ale už nevím proč.

jak jsem psál dřív..já jméno pro svoje auto nemám..ale otcovo jsem pojmenoval "nákupní vozík" :smich:

• 1 rok později...

môj je Otík :)

Ja mám Ivetku, podle data, kdy jsem jí dal zaregistrovat :)

ja auto volám Fabia... :D veď tak ho nazvali súdruhovia v Škodovke... :D

... Fábku už jsem psal z kraje tématu a Room je teď Čenda :palec2:

Fabia 1 je Bobinka a Fabia 2 je Foxík :)

Někde jsem tu už asi psal takže nic nového už v rodném listu má Junior tak zdrobněle je to Džunda. ;)

Vločka alebo mrcha :D

Už jsem to tady někde psal - u nás mělo jméno každý auto, který v rodině jezdilo - rodinná tradice říká "aby se mu dalo vynadat, když si staví hlavu a nejede".

Stará rodičovská "užovka stodváca" (Š120) MR 1977 byl "pomeranč" - měla takovou tu příšerně oranžovou barvu, kterou škodofka pak už na žádný jiný typ nedala. Asi proto ji nikdo nechtěl koupit a kupovala se jako 2letá "skladovka" přímo z Mototechny, kde celou tu dobu stála v krámě a akorát na ni padal prach. Ale odjezdila toho strašně moc... Následovala dvojice Wartburgů 353 sedan, první žlutej, druhej bílej - jmenovaly se "Johan" a "Johan II" (plným jménem "Johan von Eisenach"), pak kouřová metla Lancia Dedra 4x4 - to byla "lančka" nebo když dělala brikule, tak "lančmít" nebo "nenažranec" (měla spotřebu minimálně 12/100) - právě proto šla rychle z baráku. Nevím, co to fotříka popadlo koupit takovou káru. Následoval bílý Favorit ´91, to byl "Bohouš" - ovšem mezitím jsem si i já pořídil svoje vlastní přibližovadlo (viz podpis), nejdřív Š120L - to byla "Matylda", pak forman 135GLXi - přestože je zelenej a půlka rodiny prosazovala "žabičku", vytrval jsem na "Ferdovi" - nakonec se to udrželo, až na to že tatík, který s ním momentálně brázdí silnice, mu říká "vražda" - asi že má pocit jako by ho to auto mělo zabít. Nevím proč, je to nejspolehlivější autí, který zatím v rodině bylo - poměr závad na najeté km je téměř nulový. No a poslední "přírůstek" byl přes protinávrhy rodiny, která prosazovala "berušku" nebo "karkulku" (je červenej) pojmenován "Drobek" - asi proto, kolik se toho do něj vejde... :smich::smich::smich:

• 5 týdnů později...

Ferda a Modřinka :-)

• 4 týdny později...

prostě jen Fabulka...nebo šedivá dáma , dříve byl fiat uno a to byla dle slov mé přítelkyně buldočice.. :) neb jel jen když jsem řídil já :kol-27:

• 4 týdny později...

Roomster: říkáme mu Cigán ale také zmrdek a omyl.

Tak se taky pridavam .. Sve rikam Červenka,Petrova střela nebo taky Fabča a od rodicu šicí stroj :D

Upraveno od Petrkiller

Fabuška babuška, kočička, prostě jsem pako, který s auty mluví, každé auto počínaje Trabantem mělo své jméno. Trabuk měl nomen omen, neb mě tehdy bylo krásných 18 let, a jeho jméno znělo tak česky a libozvučně a vystihovalo co se v něm často dělo Jo to jsme byli ještě mladí, krásní a ohební, nehrozilo že nám prdne v zádech, teď už jsme jenom krásní. Ano, to jméno začínalo na M a končilo na č.

• 7 měsíců později...

U nas je Bobina :-)

snehobila kocka

• 2 měsíce později...

cha my máme Fábku, Fobiju a teď ze čím dál častěj objevuje přízvisko Mula, bo co ta už všecko odvezla (stavíme :kol-28: )...

Tak se taky přidám. Naší hýčkané červené Fabii 1,2 HTP říkáme láskyplně Haťapka. :worthy

Poslední dobou té mojí černé mrše říkáme že je tom " RAKEV "

• 6 měsíců později...

Tweety. žltučné, milučké :-D

najprv to bolo podľa priateľky Slniečko, ale zmenili sme to

• 2 týdny později...

Fifinka :D :D nevim proč mě to napadlo, ale bylo to první jmeno co mě po koupi napadlo :D:kol-31:

• 3 týdny později...

Bzučo! :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.