Franta 1 Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 I kdepak, není to složité, naopak je to docela jednoduché, netřeba se toho bát. Namísto nějakých fixek, leptání plošných spojú a podobných nesmyslú si zakoupíte v GM electronic a podobných ,,součástkových,, prodejnách plošný spoj, jehož fotografii přikládám (je velmi laciný). Nemusíte nic leptat a malovat,prostě jen vložite potřebné součástky, zvolíte vhodnou velikost a tvar potřebného plošáku, potom stačí součástky vyjmout, vyřezat potřebnou část lupínkovou pilkou a naletovat součástky. Propojky mezi jednotlivýma součástkama realizujeme kapkou cínové pájky anebo kouskem drátku. Jo a abych nezapoměl nic není potřebné vrtat, díry už tam jsou. Upevnění plošáku se součástkama jde pohodlně vykonat s použitím pistole s tavným lepidlem. (jako v číně....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 ... Na žárovce otočíme dolú oba kontaktní drátky, ty oškrábeme, namočíme do letova pasty a naletujeme měděné drátky.... Super, je to dobre popisane aj dobre nafotene. Len neviem preco na tu ziarovku naletovavas este tie medenne draty Podla mna staci tie povodne, otocene hore, otocit dolu, oskrabat a zasunut do dierok kam pojdu kontakty. Ved aj original je to tak namontovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 ... Na žárovce otočíme dolú oba kontaktní drátky, ty oškrábeme, namočíme do letova pasty a naletujeme měděné drátky.... Super, je to dobre popisane aj dobre nafotene. Len neviem preco na tu ziarovku naletovavas este tie medenne draty Podla mna staci tie povodne, otocene hore, otocit dolu, oskrabat a zasunut do dierok kam pojdu kontakty. Ved aj original je to tak namontovane Jen tak pro odlehčení problematiky bych naznačil, že jsou díry kam se trefím i po tmě. V tomto případě jsem to po několika pokusech vzdal a přistoupil k naletování drátkú. Totiž púvodní žárovka ( za 280 KČ ) má tenké a dostatečně dlouhé drátky, nová skleněná bezpaticovka ( 5 SK - v Ružomberku ) má drátky krátké a dost tvrdé. Nebyl jsem si jist že dotykový spoj mezi drátkem žárovky a kontaktním plíškem bude vzhledem k otřesúm vozidla za pohybu dostatečně spolehlivý. Toto řešení se zdá spolehlivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) noo keby vsetko v aute bolo o dirakach kam sa trafim aj po tme, tak z auta ani nevylezieem No tak to je uz na uzivateloch, mozu si skusit nacpat tie nozicky origo k tym kontaktom, alebo ustrihnut a naletovat Cu dratky alebo dat tam LEDku s odporom Editováno: 30. Září 2007, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 pánové, oživím trochu toto téma se svým dotazem - nefunguje mi podsvětlení ovládání topení (regulace studený - teplý vzduch, regulace rychlosti větráku a směrování proudění). Díval jsem se na žárovičku, která je za ovladačem rychlosti ventilátoru a měla by osvětlovat tyto všechyn 3 ovladače, ale zdá s ebýt naprosto v pořádku. nevíte, čím to ještě může být, že to podsvětlení nesvítí? stejně tak mi nesvítí světýlko v přihrádce u spolujezdce (žárovička taky OK), myslíte, že to může mít nějakou souvislost? Není na tohle samostatná pojistka, kterou jsem nenašel Díky Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) repik: ta ziarovka moze vyzerat Ok, a pritom byt zla. Treba skusit zmerat, ci nie je prepalena, najjednoduchsie je ale skusit ju vymenit. vinca: ta kvapalina je napriklad chlorid zelezity a kupit sa da v obchodoch typu GME a podobnych (obchody s elektrosuciastkami) Editováno: 2. Červen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 repik: ta ziarovka moze vyzerat Ok, a pritom byt zla. Treba skusit zmerat, ci nie je prepalena, najjednoduchsie je ale skusit ju vymenit. sakryš, nemám to vůbec čím změřit. a kupovat novou, aby ta pak byla v pořádkus e mi moc nechce, pokud stojí to, co jsem tady vyčetl (teda pokud to byla ona). asi zkusím zajet dneska do Škodovky a zeptám se na to... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 mě ta žárovka stála na pumpě celých 7kč... tak to chápu že se vyplatí radši zajet do škoda-servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 mě ta žárovka stála na pumpě celých 7kč... tak to chápu že se vyplatí radši zajet do škoda-servisu tak pokud to byla opravdu ta, co potřebuju a stojí "tolik", tak si zítra na tu benzínku zajdu a koupím si jich třeba 10 jen, aby je měli... Samozřejmě kvůli tomu do Škodárny nepojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 mě ta žárovka stála na pumpě celých 7kč... tak to chápu že se vyplatí radši zajet do škoda-servisu repik urcite myslel tych 250Kc ci kolko to presne za origo ziarovku na osvetlenie popolnika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 repik urcite myslel tych 250Kc ci kolko to presne za origo ziarovku na osvetlenie popolnika... jo, tu jsme myslel. ale popelník osvětlený nemám, takže to je jiná žárovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ziarovka do popolniku aj do regulacie kurenia je taka ista, len v popolniku je ta ziarovka osadena v tom specialnom puzdre (predava sa cele za 250 korun) ale ked puzdro rozoberies, je tam pouzita ta ziarovka za "7" korun. To chcel povedat Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) včera jsem pořešil osvětlení popelníku (ačkoliv jsme myslel, že ho osvětlený nemám) a začalo svítit i světlo v přihrádce před spolujezdcem. dneska jsem vyměnil žárovku za 9,50 Kč a už svítí i ovladače na topení Editováno: 10. Červen 2008, autor: Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dik za info. Ja som myslel, ze je to tam natiahnute ako nejaka predpriprava na nejake zariadenie (navi, alebo nieco podobne.. ) Mal som v plane ze to merakom premeram, ci tam ide nejaky prud. Hmmm by som asi mohol nieco A preco to tam dali? To sa pouziva k nejakej diagnostike? ked je nejaky problem, tak sa na tie kable nieco pripaja? hmmm ale na WAG je tam zasuvka... alebo je to chystane pre zlodejov aby sa mohli napojit a vyradit nejake imobilizeri, nech nenicia palubovku? Sice je to už starší téma,ale už jsi na to přišel nač je tam ten svazek ? zrovna to taky řešíme s kolegou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=popelníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdravmi otazecka jak se da demontovat zapalovac s O face ,ve stredovem tunelu vzadu.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Pozri sa do instalacnych manualov, napriklad na moj navod na montaz laktovej opierky. Mas to aj s fotkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 chci se zeptat :mela O1 predface osvetleni popelniku vepredu?jsem to rozebral a je tam jen jeden kablik a to k popelniku a zadnej se zaroveckou jsem nenasel ,vzdau na popelnik ano ale ve predu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.