jirkaK Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 tak to by mě teda nenapadlo zřídit si fimu daleko od bydliště proto, abych dostatečně zahřál motor cestou do práce a zpět. To je hluboká myšlenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to by mě teda nenapadlo zřídit si fimu daleko od bydliště proto, abych dostatečně zahřál motor cestou do práce a zpět. To je hluboká myšlenka. to je zbytkový produkt, firma byla dřív , a ve městě se blbě shání velká zahrada pro postavení domu , 20km ideální vzdálenost, abych byl buď doma nebo v práci , hele psal jsem ti kdysi o info: jaký jsi dal intercooler na Transportéra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 to jsem si tam nedával sám, tak to zkusím zjistit. Trochu to pomohlo, ale žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 to jsem si tam nedával sám, tak to zkusím zjistit. Trochu to pomohlo, ale žádná sláva. díkes, teď koukám - máš 1,9, já 2,5 - tak to bude jinak, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.