Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No ale ten Focus má taky dost vyladěnou nápravu, která je na to speciálně navržená...což nemá ani to "blbý" Scirocco a dohání to elektronickejma sračkama, takže radši si ani nepředstavovat, co by zbylo na Oktávku...možná gumovější řízení, aby ty rázy nebyly tak cejtit :D

...ale prostě pár kilowatt navíc by jí neuškodilo, aby to bylo alespoň psychologicky víc než 150, žejo ;)

Vloženo (editace)

Nejsou to uplne ony.

Mely by to byt tyto (jak uz jsem tady daval...):

rearseats.th.jpg frontseats.th.jpg

Jen podle vsech informaci nebudou dvou barevne (sedo-cerne), ale pouze cele cerne.

EDIT: Ikdyz se ted divam na ty oficialni fotky, tak to na tyhle moc nevypada. Asi si musime pockat na dalsi foto a nebo na AS Brno

Moje informace vychazi z informaci uvedenych zde na foru, takze je mozne, ze to tam ani nebude ...

Editováno: , autor: kully
Vloženo

Jj, fotky jsou z limitovane edice. Ale pry tyto sedacky maji byt ve FL, ale pouze jedno barevne.

Jenze podle tech oficialnich fotek to spis vypada na puvodni sedacky z RS, akorat cele v kuzi

Vloženo

Na tech fotkach co tu byl odkaz jsou kozeny s dirkatym stredem... ta fotka co jsem daval ja jsou sedacky ktery nabizi Alpr auto, jsou kozeny s dirkatym stredem, navic maj jakoby nahodou na sobe to novy logo RS co je ted po FL... tak si myslim ze to budou ony...

Vloženo

Sedacky budou stejne jako mame ted. Ale asi budou priplatkove a budou to ty co jsem daval Ondra nebo co jsou trosku videt na nekterych fotkach.

Mne nejvic zaujaly ty novy dekory, konecne neco podarenyho a ne ta traparna co je tam ted!!! Ale pro nas stejnak k nicemu, protoze mame stary climatronic.

Vloženo

Tak z prospektu je zrejme, ze tam budou sedacky, co tu daval Zitny na minule strance.

Takze zadne jedno barevne z limitovane edice :(

Zajimave je, ze firma ALPR AUTO uz tyto sedacky nabizi nejaky patek a ted je skodovka od nich okopirovala :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...