Prosinec 14, 201113 r tak 8,5kg možná v 13" holý disk v 8x18" a pak obutý do pirelli P7 225/40 18 na autě jsou teď sportovní pružiny eibach -35 Upraveno Prosinec 14, 201113 r od malyhonza
Prosinec 14, 201113 r Parada, dakujem za presne hmotnosti Na stranke Alcaru sa pise, ze 8x18" ET 40 maju 14,5 kg - co sa mi nejak nepozdavalo, kedze sa chvalia, ze to je technologia LITE TEC...
Prosinec 21, 201113 r přemýšlím na létem, ty černý jsou 19" a šedý 18" poraďte u mna z estetickeho hladiska 19" , ale z hladiska spotreby a pohodlia 18"
Prosinec 21, 201113 r Pěkná fešanda, jen jak bude počasý hodím taky pár fotek , ale zrovna tady sněží a sněží. Mám ji měsíc doma a plánuji nějaké vylepšení a doplnění. Mám dlouhou bílou, ale na léto to musí být vyladěný. Už se na to moc těším. Zrovna přemýšlím o kole černé nebo klasika?, ale asi to budou 17 kvúli pohodlíčku.
Leden 22, 201213 r Tak tu je pár foto z leta po pár hodinovom leštení ... Ešte ma čaká dost úprav aby som bol spokojný ....
Leden 22, 201213 r Tak tu je pár foto z leta po pár hodinovom leštení ... Ešte ma čaká dost úprav aby som bol spokojný .... Zdravím Tě, moooc pěkná :kol-47: to leštění se vyplatilo
Leden 22, 201213 r No vyplatilo za 5h pekne pršalo,ale to je vždy tak,ked leštím-už mám na to mašinu tak uvidíme na jar...Cjoctavian ano to je zatial seriový podvozok-chystam sa tam dávat Koni FSD + pružiny -3.5 cm a možno tahat blatníky...Viem takto to je vysoké,ale na jar to pojde dole...Tento týžden mením kotúče za vrtané+drážkované,a takto si ja decentne upravujem....
Leden 22, 201213 r podla mna nebude treba vytahovat blatniky, len zaklepat tie hrany kde nadvazuje blatnik na naraznik a odstranit nejaku tu "slavnu" skrutku z podbehu...
Únor 2, 201213 r Nazdar pánove ! Nuda v práci, tak som našiel na jednej nemeckej stránke pár zaujimavých foto RSiek, niektoré majú možno len RS LOOK. Čo vy na ne ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.