Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Myslím,že na tých miestach sú obrysové svetlá,takže mračítka ee

Myslíš žeby bol problém keby nemáš obrysovku, keď tam budú LED denné svetlá a svetelný senzor, takže buď budú svietiť LED alebo xenony, tak v tom prípade by ani tie obrysovky nemusely chýbať... ;)

A ešte kedy LED svietili pri xenách slabšie tak ako je to na audinách tak už vôbec nevidím problém s mračítkami... lol

Vloženo (editace)

Aa ked ta zastavia cajti a povedia,pán vodic rozsviette naaaaam,alebo nechajte svietit iba obrysoveeee svetlaaaaaa, ha? ;),co je pri nocnej kontrole bezne,alebo odstavis auto na blbom neosvetlenom mieste na kratky cas,to by si musel nechat denne,ale zase nesvietia zadne,takze potom stretavacie a to uz hrozi pokuta a vybita baterka a podla vyhlasky za znizenej viditelnosti obrysove musia svietit. :mellow:

Editováno: , autor: Nikita1
Vloženo

Tak toto sa mi ešte nestalo žeby chceli policajti vidieť iba obrysovky :kuk:

Na STK by to mohol byť problém ak tam nikoho nepoznáš, ale inak by som s tým v kombinácii s tými LED-kami ja osobne nemal problém... ;)

A milotec určite príde s nejakými rámčekmi jako u FII / Room...

Vloženo

Pri nocnej kontrole x krat mi kazali nechat rozsvietene iba obrysove a v podstate uplne svetla ani nemozes vypnut ak nechces aby do teba niekto narazil.Xenony na kolecko,tam problem nevidim ;) ,ale obrysoviek by som sa dobrovolne nevzdal.

Vloženo
Bude to hezky...a myslím si že se Vám bude líbit...cítim to v kostech...Auto dělá jeho barva a kola.S tím snad se mnou souhlasíte všichni!? :)

Tak to mas naprostou pravdu ;) ... ale zase jsou auta kterym ani barva ani kola nepomuze ;)

Vloženo

Pohľad zpredu je dobrý takmer na každom aute,ale keď vidím takýto záber,tak to je normálne psycho a môže tam byť na prednej maske 5 znakov VRS,je to Kórea ako vyšitá aj to spred 10 rokov

jjvj8.png

Vloženo

Nikito: nebud tak kritický.Když přišla poprvé Fabia na trh tak se mi vůůůbec nelíbila.Myslím tim jedničková Fábka ale s odstupem času se to změnilo.To už tady taky někdo psal že to chce čas :)

Vloženo

Romario,keď už spomínaš tú Fabiu 1,tá sa mi páčila od prvej chvíle,Octavia II tiež,taktiež Roomster je super,ale toto asi nestrávim a vyzerá to tak,že ani po čase.Ak by som teraz kupoval auto,tak Škoda by to určite nebola,možno keď moja zostárne tak Kaban navrhne nejakú peknú Octávku,ktorú si zase kúpim. ;)

Vloženo (editace)

Ano predné svetla a prístrojový panel s tými malými budíkmi v tacho a otáčkomeri a tým pádom holý stred,všetko ostatné je ok a nevadia mi ani tie zadné svetlá ,že nemajú pás,to je u mňa iba detail.

Kladne hodnotím,že už nie su čierne pásy dokola

Vloženo

jjvj8.png

Super srovnání - mně přijde, že ta nová je jako by si někdo sedl na kapotu... Zmáčknul masku a vypoulil oči = světla. To auto nevypadá "ostře" - nebo dravě. Ať tam klidně narvou 4 litr, dají spojler až na zem - pořád to bude korejec pro rodinu s dětmi. Podle mě to auto prostě nemá šmrnc - na rozdíl od předchozí RSy.

Vloženo (editace)
Čo Kórea to jej ešte lichotím,je to akoby nejaký blbec urobil z normálnej Octávky karikaturu

Nic v zlom, ale uvedomil si si, ze KAZDY tvoj prispevok je len s cielom zosmiesnit alebo ironizovat...?

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

Ak by bola pekná,tak ju určite pochválim,ale hodnotím to čo vidím.Ja ti tiež nevytýkam,že ju takmer v každom príspevku ospevuješ,je to proste tvoj názor a niet čo dodať .Nezazlievam ti tvoj pohlad na vec,tak nezazlievaj ani ty

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...