Přejít na obsah

AUX vstup

Doporučené příspěvky

proč by neměl? Pokud juknu na fotku, co si koupil za redukci, tak má evidentně na tunelu Jack zásuvku a pokud propojí telefon (jack zásuvka) s AUX vstupen na tunelu kabelem Jack-Jack, musí mu to normálně hrát. Dokonce mu bude tel. fungovat i jako handsfree, jen si musí rádio přepnout na AUX a může hovořit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a do ní strčíš klasický kabel USB/microUSB - ale je fakt divné, že by to fungovalo a vlastně ani nevím, k čemu může být ta redukce dobrá. Přijde mi to jako redukce, která by se na jedné staraně nasadila na kanystr s benzinem na druhé straně by to mělo + a - :-)

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Ahoj Lidi mam Skodu O. 2 před FL rok vyroby 2005 s radiem stream kde je cd na MP3 . Uvazuju bud o dodelani AUX - USB SD karta atd + Bloototh nebo uplne new radio ci nejake jiné radio BOLERO,COLUMBUS co ma aspoň USB vystup (Cine bych se chtěl vyhnout ikdyz vypada na obr, dobře tak je asi tezke natrefit na nejake kvalitni). Byl by někdo ochoten co tomu rozumi a ma zkusenosti se o tom pobavit přes mail ci jinak? Existuje milion temat a je to hodiny a hodiny cteni ale prakticky jsem se toho moc nedozvedel co muzu a nemuzu delat. Moc diky vsem předem za ochotu.

Odkaz ke komentáři

Ja ke STREAMu pridal Digital Music Changer a jsem spokojeny. Svoje zkusenosti jsem psal ve vlakne Digitální hudební adaptér k Autoradiu STREAM bez MP3. Tak si to tam precti (to mas za chvili, neni tam moc prispevku) a klidne se tam i na neco zeptej (ohledne toho Digital Music Changeru), odpovim ti...

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři

Dekuji za odpovedi.

Zelo7 jak myslis levne dodělat AUX vstup ? zakoupeni kabelu na 3,5 jack? To mi nestaci jsem vice narocny.

LucasCZE prosim te na to jsem koukal mam jen dotaz staci koupit a pripojit a funguje? (Není zadne ale ze musíš něco prehrat nakodovat -  ze to přes noc pojede porad a vyzere mi to baterku ). Funguje i ovladani z volantu? Nemam v prihradce menic CD takze bych to tam nejak asi pridelal nebo da se kupit nejaky drzak? Cetl jsem ze nefunguji ruzne velikosti flash disku , Sd karet jak to je? Nazvy pisnicek to asi také neukazuje ze?

Opet diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Staci pripojit a funguje to. Kodovani radia je dobre zmenit, protoze jinak radio na diagnostice vypisuje chybu (neocekava pripojeny menic). Ale nutne to neni. Funguje to i bez toho.

Ovladani z volantu funguje - ovladani hlasitosti, mute, preskakovani pisnicek, preskakovani slozek, presun v ramci pisnicky.

Drzak se asi koupit neda, ale pridelas to kamkoliv. Ja si to tam prichytil stahovacim paskem.

Osobne pouzivam jen flashky (SD kartu jsem jednou zkusil, fungovalo to, ale vic o tom nevim). Co se tyce velikosti, tak tam mam 16GB flashku, na ktere mam cca 3000 pisnicek.

Nazvy pisnicek to neukazuje. Jedine co vis je, ze ktere slozky pisnicka hraje (slozky CD1 az CD6) a poradove cislo pisnicky v ramci dane slozky (pocita to od 1 do 99 plus tam obcas problikne, do jake stovky zrovna pisnicka patri - to asi neni podstatne).

Ma to samozrejme i nevyhody, ale to jsem popisoval v tom druhem vlakne. Obecne, pokud potrebujes vybirat, kterou pisnicku si chces pustit, nebude to pro tebe. Pokud se spokojis s tim, ze ti budou hrat postupne nebo nahodne pisnicky z dane slozky, je to velmi solidni reseni.

Odkaz ke komentáři

Samozrejme jsem zkousel i pisnicky obsahujici tagy. Ani tak se nazev nezobrazi. (Od te doby, co jsem to vyzkousel, tak uz tagy odstranuji. Nemaji vyznam.)

Podle me originalni CD menic neumi na radiu zobrazovat nazvy pisnicek, takze to ten protokol vubec neumi. Tim padem neni moznost nazvy do radia dostat, i kdyby vyrobci Digital Music Changeru chteli. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

jak už jsem psal, myslel jsem tebou odkazované vlákno kde jsi uvedl ...

"...Jinak flashku mam naformatovanou na FAT32 (je to 16GB flaska). Na flashce mam slozky CD01, CD02, CD03, CD04, CD05 a CD06, jinak nic. V kazde slozce mam pouze soubory MP3 nebo je slozka prazdna. Pisnicky jsou VBR 190 kb/s 44,1 kHz a nemaji zadne tagy. Samozrejme snad nic z toho nemusis dodrzet, ale toto mi fungovalo vzdy, takze je to jistota. Prikladam ti i pisnicku, kterou jsem prave zkopiroval z flashky z auta, jen pro jistotu. Takze zkus na flashku dat jen tuto pisnicku, treba do slozky CD01, a zkus to. ..."

Odkaz ke komentáři

Ta veta, kterou jsem v predeslem prispevku citoval, je take z odkazovaneho vlakna a hned nekde z pocatku. Tim jsem tam chtel vyjasnit ty nazvy... Tebou uvedena citace je odpoved na dotaz nekoho, komu nefungovalo prehravani z flashky. Takze jsem mu radil, jak to delam ja. Ale nebyl to prispevek o zobrazovani nazvu pisnicek. ;)

Ale uz to neresme. Alespon je to tady napsane jednoznacne. :kol-47: Kazdopadne je mozna skoda, ze to neni v tom druhem vlakne, protoze tady to asi nikdo hledat nebude. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Dobry den.

Mam problem vo svojej octavii (SKODA OCTAVIA 2, r.v.2006) s AUX.

Mam radio od vyroby STREAM mam AUX v opierke medzi sedadlami ,len nedokazem sa nijako pirpojit k radiu s tym AUX. Nedokazem tu funkciu AUX zapnut na radiu. V menu mam AUX on aj zvuk aux je na 10. Hladal som vsemozne aj cez manual pozrel a funkcia stlac 2x CD mi neukazuje AUX IN/OUT ale stale mi ukazuje NO CD a po druhom stlaceni NO CDC. V kabliku nie je problem ani v mobile co mam pripojeny pretoze mi to v druhom aute cez ne funguje . Proste funkciu AUX nedokazem zapnut na radiu a tympadom sa neviem radio pripojit k telefonu.

Nie je mozne ze by som tu funkciu AUX nemal naprogramovanu v radiu ? Lebo nic ine ma nenapada preco mi to neide.

Potreboval by som pomoct s tou funkciou AUX. Neviete mi poradit tuto na fore alebo nepoznate miesto alebo niekoho kto by mi s tym vedel pomoct ?

Dakujem pekne za odpovede a rady.

Alexander

Odkaz ke komentáři

Zdravím, koupil jsem si rádio Audience MP3, takže podle tohoto vlákna AUX by neměl být problém. I svorky jsou na něm naznačené. Jenže mi teď není jasný jak to je konektorově u rádia. Musím mít kabel s nějakým konektorem, nebo už tam bude ten velký konketor (se zvazky vedoucími z auta) a já tam jen přidám piny (na kterých bude napojen kabel pro AUX) do toho konektoru?

Díky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...