Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nakolko mi v sekcii Elektrika>Cyby na VAG zatial nikto neporadil a tyka sa to motora,

prosim o informaciu. V akom vztahu je chybova hlaska VAG o cisle valca motora k jeho skutocnej polohe?

Cislo valca na hlave valcov pri pohlade z predu je na motore AQW nasledovne: 1-4-2-3

Plati to iste aj pre VAG, alebo VAG ma poradie valcov 1-2-3-4?

Napriklad. Ak VAG zahlasi poruchu na 4-tom valci, kde sa tento nachadza?

Je druhy z lava, alebo posledny? Dakujem vopred.

Vloženo

Pořadí zapalování. 1-3-4-2

První válec zapaluje jako první, potom třetí válec, potom čtvrtý válec a nakonec zapaluje druhý válec.

Tedy v 1. díře je jednička, v 2. je čtverka, ve 3. je dvojka a ve 4. je trojka.

• o 5 let později...
Vloženo

Ľudkovia, neviete mi poradiť, aké je poradie valcov pri motore 1,2 51kW BZG, keď sa naň pozriem spredu? Hlási mi totižto výpadky horenia na druhom valci a skôr ako začnem nad niečim špekulovať, rád by som vedel, ktorý vale to je.

Za odpoveď vopred ďakujem

Vloženo

Hlási mi totižto výpadky horenia na druhom valci a skôr ako začnem nad niečim špekulovať, rád by som vedel, ktorý vale to je.

no zrovna u tohoto to je jedno :kol-28: ..vždy to bude ten v strede,či zprava alebo zľava :D

Vloženo (editace)

Pýtal som sa preto, lebo neviem, ako číslujú v škodovke valce a ak by vymysleli nejaké divoké poradie a náhodou by sa druhý valec ocitol niekde na boku, tak mi nepomôže výmena sviečky či zapaľovacieho modulu na strednom valci. Ďakujem za odpoveď.

Už som prehodil zapaľovacie moduly medzi stredným a ľavým valcom, tak som zvedavý, či sa chyba objaví na niektorom inom valci ako na dvojke.

Editováno: , autor: miggy
Vloženo

Skúšal som to cez skupinu 14 a 15, ale všade sú nulové hodnoty (teda bez výpadkov horenia) a kontrola výpadkov aktívna. No medzi chybami motora bolo to, čo som už spomínal. A je pravda, že keď zima (myslím tým okolo -10 st. C), tak motor robí problémy. Ale zatiaľ skúšam, mením a keď budem bezradný, tak... si kúpim iné auto :)

P.S.: Je mi jasné, že si to myslel zo srandy :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...