Publikováno Září 27, 200717 r Nakolko mi v sekcii Elektrika>Cyby na VAG zatial nikto neporadil a tyka sa to motora, prosim o informaciu. V akom vztahu je chybova hlaska VAG o cisle valca motora k jeho skutocnej polohe? Cislo valca na hlave valcov pri pohlade z predu je na motore AQW nasledovne: 1-4-2-3 Plati to iste aj pre VAG, alebo VAG ma poradie valcov 1-2-3-4? Napriklad. Ak VAG zahlasi poruchu na 4-tom valci, kde sa tento nachadza? Je druhy z lava, alebo posledny? Dakujem vopred.
Říjen 2, 200717 r Pořadí zapalování. 1-3-4-2 První válec zapaluje jako první, potom třetí válec, potom čtvrtý válec a nakonec zapaluje druhý válec. Tedy v 1. díře je jednička, v 2. je čtverka, ve 3. je dvojka a ve 4. je trojka.
Leden 13, 201312 r Ľudkovia, neviete mi poradiť, aké je poradie valcov pri motore 1,2 51kW BZG, keď sa naň pozriem spredu? Hlási mi totižto výpadky horenia na druhom valci a skôr ako začnem nad niečim špekulovať, rád by som vedel, ktorý vale to je. Za odpoveď vopred ďakujem
Leden 13, 201312 r od řemenice pořadí 1, 2, 3, tedy úplně vlevo při pohledu na motor je první, uprostřed druhý a třetí napravo
Leden 13, 201312 r Hlási mi totižto výpadky horenia na druhom valci a skôr ako začnem nad niečim špekulovať, rád by som vedel, ktorý vale to je. no zrovna u tohoto to je jedno ..vždy to bude ten v strede,či zprava alebo zľava
Leden 14, 201312 r Pýtal som sa preto, lebo neviem, ako číslujú v škodovke valce a ak by vymysleli nejaké divoké poradie a náhodou by sa druhý valec ocitol niekde na boku, tak mi nepomôže výmena sviečky či zapaľovacieho modulu na strednom valci. Ďakujem za odpoveď. Už som prehodil zapaľovacie moduly medzi stredným a ľavým valcom, tak som zvedavý, či sa chyba objaví na niektorom inom valci ako na dvojke. Upraveno Leden 14, 201312 r od miggy
Leden 14, 201312 r písal som to z humorným nádychom ....hoď to na VAG a kukni v meraných hodnotách výpadky zapalovania
Leden 15, 201312 r Skúšal som to cez skupinu 14 a 15, ale všade sú nulové hodnoty (teda bez výpadkov horenia) a kontrola výpadkov aktívna. No medzi chybami motora bolo to, čo som už spomínal. A je pravda, že keď zima (myslím tým okolo -10 st. C), tak motor robí problémy. Ale zatiaľ skúšam, mením a keď budem bezradný, tak... si kúpim iné auto P.S.: Je mi jasné, že si to myslel zo srandy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.