Publikováno Září 30, 200717 r zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba Upraveno Září 30, 200717 r od cupijbc
Září 30, 200717 r zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho
Říjen 1, 200717 r Autor jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho dik za tip, určitě to zkusim Upraveno Říjen 1, 200717 r od cupijbc
Říjen 1, 200717 r zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly
Říjen 1, 200717 r zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly tak uz jsem nasel tento problem zde na foru. tak ze uz vim
Říjen 1, 200717 r Autor zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho tak tim konektorem to taky neni:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.