machine Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 Tak sem to taky osetril. Koupil sem cernou barvu na kamna a grilly, takze teplotne odolna, ve spreji. Bubny uz byly pekne hnusne, supinate, tak to dalo dost praci to cele odrit, ale vysledek parada. Uz to skrz hlinikace neprosvita. Jsem ale zvedavy, jak to dloho vydrzi, no... 1 Citovat
Diamant Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 Asi najelegantnejšie riešenie na bubny, aké som videl. Zbytočne na seba ten bubon neupozorňuje. Citovat
Igor Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Super, dobrý tip s tou farbou na gril. Ja sa do toho tiež pustím, len čo si nájdem čas Citovat
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Pred tydnem jsme to resily s bratrem na toyote a faviritu. Ja se na to teprve chystam, ale postup uz mam jasnej. Videl jsem vysledek... Fyzickou praci jako je drbani vrtackou s kotoucem nebo flexou nicim nenahradime, a tak zbyva zvolit jen barvu...na doporuceni borce v obchode s barvama jsme to vzali barvou na vyfuky. Je stavena na velmi vysoke teploty. Osobne si myslim, ze barva dana na vyfuk nijak dramaticky neprodlouzi jeho zivotnost, ale na tom bubnu to nemusi vydrzet 8 let. Jde o to aby to nezrezlo tak hodne jako predtim znova. zashlo to asi za 30 minut a kolo jsme nandali za 3 hodiny. Druhej den jsme udelali stejnym postupem druhou vrstvu. Vysledek velmi uspokojivy a klid, ze ta barva vydrzi i ty teploty. Preji vsem uspesny boj se rzi. Citovat
Peters Vloženo 11. Srpen 2006 Vloženo 11. Srpen 2006 Taky se na to chystam, přemejšlel jsem o hammerite, ale jestli ji maj i v zelený tak pudu asi do tohodle. Super. Citovat
Peters Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 Tak mam to zeleným hamerite a vypadá to fakt ok Citovat
mike_k Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 Tak sem to taky osetril. Koupil sem cernou barvu na kamna a grilly, takze teplotne odolna, ve spreji. Bubny uz byly pekne hnusne, supinate, tak to dalo dost praci to cele odrit, ale vysledek parada. Uz to skrz hlinikace neprosvita. Jsem ale zvedavy, jak to dloho vydrzi, no... Souhlas s Diamantem, prvni normalni reseni natreni bubnu, co jsem videl. Kdyz vidim Fabii 1.2 se 17kama kolama a pod tim jasne cerveny buben tak dostanu vzdycky zachvat smichu. Citovat
Maverick Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 Chystam cernej Hammerite ve spreji, tak uvidime, jak to dopadne... Citovat
Diamant Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 mike_k - presne to isté som chcel napísať. Miesto toho, aby ten bubon vo veľkom elektróne zamaskoval, on sa ním ešte chváli Na smiech. Citovat
MELLO Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 Tak tuto barvu bubnů skutečně oceňuji. je to nejlepší varianta. Citovat
Martinoslav Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Bubny, bubny, bubny.... V pripade Diamanta to chapu, ma na zapadni naprave kotouce a ne kotoucicky jako ma fabia. Skutecne nechapu, co je na tom tak strasne odpozujiciho, ze nekoho poburuji bubny vzadu. Vzdyt bubny vzadu maj i americky auta s mnohalitrovymi motory.... Citovat
Tomas.cz Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Stejnak na výkony motorů co má 90% motorů ve Fabiích bubny stačej. Tom Citovat
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Stejnak na výkony motorů co má 90% motorů ve Fabiích bubny stačej.Tom přesně tak Citovat
Maverick Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Ale ono to zas az tak nemusi byt pravda. 100 km/h umi jet jak HTP 40kW tak i TDi 74kW nebo 2.0 MPi. No a kdyz na to musis v pripade potreby slapnout, zastavi Fabia (videl jsem srovnani dvou Combi) s kotoucema vzadu cca o 1m drive. Na cca 40 metrech brzdne drahy se to jevi jako minimum, ale kdyz ti prave ten 1m chybi, je to docela rana - narazova rychlost je nejakych 15km/h (presnej graf najdete v poslednim AutoTipu...) Citovat
Martinoslav Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Maverick: Jasne, souhlasim, ale podle me to vykompenzuje rozdilne obuti na autech a vliv ridicovy nohy. Citovat
zabiak Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 : tak to jsem odstrašující případ já je mám stříbrné, mě se to libilo, ale taky je hodím do černa, aby vynikly více nová litá kola. Jinak nevidím na bubnech nic hrozného. A výhoda, že se ti tak nesviní kola od šmíru z brzd Citovat
Peters Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Náhodou zelená je super, aspoň ladí s origo kolama a těma zelenejma znáčkama. Každej má hold jinej vkus. Pořád lepší než rezaví bubny. Citovat
Mefisto Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Nevim zelene trmeny ujdou, ale zeleny bubny ... Ja to kazdy rok natru sedym "hemrajtem" a ten rok to vydrzi Citovat
Tomas.cz Vloženo 29. Srpen 2006 Vloženo 29. Srpen 2006 Stejnak na výkony motorů co má 90% motorů ve Fabiích bubny stačej.Tom přesně tak Stejnak cca 70-75% brzdí předek tam bych spíš hleděl na kvalitní kotouče a destičky, vzadu by kotouče hnily Citovat
Maverick Vloženo 12. Září 2006 Vloženo 12. Září 2006 Stejnak cca 70-75% brzdí předek tam bych spíš hleděl na kvalitní kotouče a destičky, vzadu by kotouče hnily Nerad se poustim do takovyhle diskuse, protoze je to velmi rozsahla problematika a chci se vyvarovat dlouhych a neprehlednych prispevku, ale tohle co pises je castecne pravda, na druhou stranu hoooooodne zjednodusena. Citovat
jackal Vloženo 7. Říjen 2006 Vloženo 7. Říjen 2006 ... toto pojde pod plechy s puklicou :-) neriesim to, ako by to vypadalo pod elektronmi, lebo elektrony na fabiu nedam... pod plechy ideal proti hrdzi :-) Citovat
Diamant Vloženo 13. Říjen 2006 Vloženo 13. Říjen 2006 Povedal by som, že zadné kotúče brzdia tým viacej, čím ťažší je zadok. A teraz nemyslím len na naložený kufor, ale na autá s ťažším zadkom. Pozrite na také BMW. Tam sú zadné kotúče podobnej veľkosti ako vpredu. Takže tak jednoznačne by som netvrdil, že by kotúče vzadu hnili. Okrem toho je aj nástup brzdiaceho účinku u kotúčov podstatne rýchlejší, ostrejší. Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Vloženo 13. Říjen 2006 diamant: jasneeeeeeeeeeee, ale bavime se o fabce cece Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.