mariro Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Váženín přátelé, vyměnil jsem na svém autu na léto kola a za větší průměr na 17", originál jsou 16". Nechal jsem si udělat geometrii a v autorizovaném servisu mi ji sice provedli , ale bez záruky, protože tam vlastní průměr kol nepatří. Po půl roce ježdění jsem na zadní nápravě měl hladké pneu. Teď při přechodu na zimní, které mám 16" jsem nechal udělat geometrii znova, a podle jejich měření nebyla potřeba žádná korekce. Můžete mi někdo poradit jak se má nastavit geometrie při změně velikostí kol ? Docela chápu že na 4x4 se 17" neměli asi tabulky, ale přece nebudu kupovat každého půl roku nové gumy , ne ? Dík za info ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 To asi dost roštujěš, viď Holt čtyřkola ... Teď mi taky nastavovali geometrii a říkali, že zadek je napevno. Naměřili lehkou sbíhavost, ale ještě v toleranci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Bohužel... vlastnost 4x4 - nic tím nenaděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 To asi dost roštujěš, viď Holt čtyřkola ... Teď mi taky nastavovali geometrii a říkali, že zadek je napevno. Naměřili lehkou sbíhavost, ale ještě v toleranci. Tak to ti asi kecali, protože geometrie se u 4x4 nastavuje, sice se to v servisu učili 14 dní, ale dá se to a dělá se to. Jde mi jenom o změnu geometrie při změně kol na 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To asi dost roštujěš, viď Holt čtyřkola ... Teď mi taky nastavovali geometrii a říkali, že zadek je napevno. Naměřili lehkou sbíhavost, ale ještě v toleranci. Tak to ti asi kecali, protože geometrie se u 4x4 nastavuje, sice se to v servisu učili 14 dní, ale dá se to a dělá se to. Jde mi jenom o změnu geometrie při změně kol na 17" Je to tak, zadek se dá štelovat, ale stejně ti to bude zadní sjíždět jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Sjíždí se mi obě zadní pneu na venkovních stranách. Žádný silenblok nevypadá na výměnu. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Pokud si dobře vzpomínám, tak kola se sjíždějí. Řešením je vozit něco v kufru - já tam vozím 2x pes á 40kg a gumy se mi nesjíždějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) toto je blbost podle mě, sbíhavost mám +1mm, odklon 1 stupen Editováno: 7. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 me se kola sjizdi pekne a vsechny stejne,zadek se da na ctyrkole stelovat uplne v poho,spis bych videl problem u tebe spatne serizeno a blby chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) nikde jsem nenašel jakým způsobem se seřizuje zadní náprava a čip nemám Editováno: 7. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) můžeš mi poradit jak se seřizuje zadní náprava Editováno: 7. Listopad 2008, autor: olisoft necituj svoj vlastny prispevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Bohužel... vlastnost 4x4 - nic tím nenaděláš souhlas, u čtyřkolky by se měli sjíždět víc zadní než přední Editováno: 2. Listopad 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jak komu meli by se sjizdet stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nikde jsem nenašel jakým způsobem se seřizuje zadní náprava a čip nemám a ten chip sem myslel na marira,stelovat jde ale sam to doma neudelas jedine servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Napište mi jak se seřizuje zadní náprava (nějaké foto by také bylo dobré), je mi jasné že přesně to udělá jen servis, ale zajímámě co se na zadní nápravě povoluje nebo naopak přitahuje aby zadní náprava byla ok. To že se kola sjíždějí a nesjíždějí to je tady rozebíráno pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Děkuji za odpověd´všem, dnes jsem byl na geometrii a zadní náprava se seřizuje povolením šroubů, které drží přední silenblok ramena. V držáku pro silenblok jsou větší díry a díky těmto dírám se provádí seříze geometrie. Někdy přidám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.