Publikováno Říjen 3, 200717 r Iba jedna otázka: Dal som vymenit komfortku, aby fungovalo central na DO. Mechanik hovori, ze nie je mozne, aby pri odmykani a zamykani blikali smerovky, lebo "chyba tam kabeláz". Je to tak, a mám uspokojit s tym? Upraveno Říjen 3, 200717 r od Nyinya
Říjen 3, 200717 r bych se skoro až divil. V každém případě, aby to blikalo, tak to tak musí být nakódováno.
Říjen 3, 200717 r Pokud máš origo centrál, tak ti tam žádný kábl nechybí a je nutný to pouze nakód vat. Přesněji přizpůsobit v přizpůsobení komfortky.
Říjen 3, 200717 r Ahoj, já mám Classica, originál centrál s komfortní jednotkou 6Q0 959 433A, předělával jsem to na DO s komfortní jednotkou 6Q0 959 433E. Jen jsem je přehodil, napíchnul na VAG-COM, přizpůsobil jsem dálkové ovladače a povolil jsem světelnou signalizaci zamknutí a odemknutí dálkou. Toť vše. Pokuď máš origo centrál půjde to nastavit VAGem, pokud ne obrať se na toho kdo to dělal.
Říjen 4, 200717 r No mne na rskode roomster blikali pri centraly smerovky (origo central). Ale mne narozdiel od teba mi to vadilo a tak som si to prekodovanim cez VAG-COM vypol. Teraz uz len blikaju parkovacky....ale to koli alarmu. Smerovky uz neblikaju. A kodovanie som pouzil z Fabie...takze to bude ta ist RJ cenralu.
Říjen 4, 200717 r nemylite sa? klasicky blikaju parkovacky a nie smerovky. parkovačky? Mně tedy rozhodně blikají směrovky
Říjen 4, 200717 r Pokud máš origo, tak to jde úplně v pohodě Dej řj 46 (komfortka), přizpůsobení (myslim že to je číslo 10) a potom kanály 8 (odemykání) a 9 (zamykání) - u nich změň hodnotu nula na jedničku
Říjen 5, 200717 r ja mam origo central a neblikaju mi smerovky ale parkovacky. Tak to nemáš origo, resp origo z výroby.
Říjen 5, 200717 r ja mam origo central a neblikaju mi smerovky ale parkovacky. Tak to nemáš origo, resp origo z výroby. jj
Říjen 6, 200717 r Je ale zaujímavé,že všade sa píše:Škoda neodporúča zapojenie na smerové svetlá ale na parkovacie svetlá A sama to nedodržuje ?
Říjen 6, 200717 r Autor Iba jedna otázka: Dal som vymenit komfortku, aby fungovalo central na DO. Mechanik hovori, ze nie je mozne, aby pri odmykani a zamykani blikali smerovky, lebo "chyba tam kabeláz". Je to tak, a mám uspokojit s tym? Dakujem za rady a odpovede. Problem bolo pri kodovani. Uz je vyriesene.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.