Publikováno Říjen 4, 200717 r Ahoj vsem, jen se zeptam, chtel bych do O1 nejak napasovat pridavny budiky, jde mi hlavne o teplotu oleje, tlak turba, popr. tlak oleje a nebo napeti - to je vicemene uz jedno. Nasel jsem tohle: Jenze - ten plast do ktereho se pristroje davaji vypada jak z druhy svetovy valky a zaroven zapojeni tech pristroju asi vyjma voltmetru bude dost opruz - nedelal to uz nekdo tady do sveho auta? Diky...
Říjen 4, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího, já mám tento voltmetr
Říjen 4, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího, já mám tento voltmetr Ale vejdou. Upraveno Říjen 4, 200717 r od Alegro
Říjen 5, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr Ale vejdou. Hezký. Někde jsem viděl tyhle budíky dané v A sloupku řidiče.
Říjen 5, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr Ale vejdou. Hezký. Někde jsem viděl tyhle budíky dané v A sloupku řidiče. Jojo...tady je jich docela výběr http://tuning.autodoplnky.cz/drzak-pristroju/?smid=99.
Říjen 5, 200717 r A tady jsou přímo do palubky nad rádio http://tuning.autodoplnky.cz/indikator-vybuzeni/?smid=99.
Říjen 5, 200717 r Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3
Říjen 6, 200717 r Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3 Montážní průměr je tuším 53 mm, jinak i s objímkou je 56 mm. Bude to ťip ťop, ale 3 vedle sebe se vejdou. Chce to jen trochu zručnosti.
Říjen 7, 200717 r Autor Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3 Montážní průměr je tuším 53 mm, jinak i s objímkou je 56 mm. Bude to ťip ťop, ale 3 vedle sebe se vejdou. Chce to jen trochu zručnosti. ¨Pokud tam nemas DX navigaci jako ja :-))) Jde o to, kdo to zvladne zapojit, napojit a rozchodit :-) Jsou k tomu potreba nejaky redukce a jiny vyfikundace, hazet to na A sloupek me taky napadlo, jenze kdyz jsem videl ten kus umely hmoty co k tomu prodavaj, tak bych si to do auta nedal - leda to necim potahnout...
Říjen 7, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr čau,ten jsi koupil kde?
Říjen 7, 200717 r Ahoj vsem, jen se zeptam, chtel bych do O1 nejak napasovat pridavny budiky, jde mi hlavne o teplotu oleje, tlak turba, popr. tlak oleje a nebo napeti - to je vicemene uz jedno.Nasel jsem tohle: Jenze - ten plast do ktereho se pristroje davaji vypada jak z druhy svetovy valky a zaroven zapojeni tech pristroju asi vyjma voltmetru bude dost opruz - nedelal to uz nekdo tady do sveho auta? Diky... kdysi jak jsem měl Toyótu tak jsem laminoval kapličky do A sloupku stačila laminovací sada, silonka, a prázdný spreje
Říjen 7, 200717 r k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat???
Říjen 8, 200717 r Autor k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? No to prave budes muset dokoupit a zapojit - redukce, nejaky hadicky (na tlak turba) a podobny serepeticky, proto se mi do toho samotnymu moc nechce :-)
Říjen 8, 200717 r k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? Co se týče tlaku turba, tak jám to mám napojený na podtl.hadičku. Z rozbočky musíš natáhnou hadičku z motoru do kabiny na budík. Tčko+hadička byly součástí balení. Montáž jednoduchá.
Říjen 8, 200717 r záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr čau,ten jsi koupil kde? v Budějovicích v Kontaktu za 3 kila,svítí světle modře,má to ještě hodiny na baterii,bohužel jen 12h interval. venkovní a vnitřní teploměr!
Říjen 11, 200717 r Autor k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? Co se týče tlaku turba, tak jám to mám napojený na podtl.hadičku. Z rozbočky musíš natáhnou hadičku z motoru do kabiny na budík. Tčko+hadička byly součástí balení. Montáž jednoduchá. Následné problémy žádné? Dýchání turba atp?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.