scotii Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky asi ti nefunguje mísící klapka zkontroluj VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scotii Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 dík moc,zkusim to,snad budu moudřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky klima je manual nebo regule (automaticka)?? Pokud manual tak si udelej v auti ticho a otacej regulaci tepla v krajnich polohach by si mel slyset bouchnuti klapky o telo klimy ,v krajnich polohach otoc rychleji a nebo "bouchej klakou" tj. otacej regulaci v krajni poloze sem tam kdyz ji uslysis tak je ok pokud ne tak se mrkni na vedeni bowdenu je mozne ze ti vypadl bowden z packy. poud mas automatickou tak pres VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scotii Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 automatická,když reguluju,tak asi na 19 stupních slyším překlapnutí,pak to chvili topí a začne studeně foukat,ale ne uplne studeně takovej vlažnej vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.