dann Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Pri jazde po nerovnostiach sa ozýva taký ostrý plechový štrkot z podvozku. Ako keby boli na sebe naskladane plechové mištičky a tie pri jazde o seba hrkotali. Najviac sa to prejavuje pri jazde po dlažobných kockách. Neviem identifikovať či to robí predná alebo zadná náprava. Riešil už niekto takýto problém? "Kosti" boli vymenené. PS: najazdené mam cca 50t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 může to dělat i uvolněný závěs výfuku - zkus s ním zackoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dann Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Výfuk to nieje. Ten som už pozeral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Stalo se mi asi dvakrát, že se mi dostal kamínek mezi kotouč a kryt. Projevovalo se to podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Opravuji. Tohle se mi stalo u Octávky. Takže Fabie, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dann Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Kamienok to nieje. Ten by vydaval iný zvuk. Toto je ostrý plechový zvuk ako keď hodíš plechovú mištičku do inej plechovej mištičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Kamienok to nieje. Ten by vydaval iný zvuk. Toto je ostrý plechový zvuk ako keď hodíš plechovú mištičku do inej plechovej mištičky. jestli je to opravdu takový zvuk, tak to nebudou ani ty nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zkus, jestli se zvuky ozývají i když mírně přibrzďuješ. Jestli ne, tak by to mohly být třmeny brzd nebo destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak pomaly sa snad aj ja dopracujem k vyrieseniu mojho problemu. Tiez mi to hrkoce nieco ako kov na kov. S napravou to nebude mat asi nic spolocne lebo mi to hrkoce aj ked stojim. Ale samozrejme aj pri rozbehu a preradzovani rychlosti. Mechanik mi tvrdil ze vykyvna vzpera ale prave som vyliezol z pod auta. Dal som tam novu ta stara vyzera OK. tiez som si ju mohol blbec najkor vymontovat az potom kupit novu. Tak mam aspon jednu v zalohe. Ale k veci krkoce to aj nadalej. Aj ked startujem motor a hlavne ked vypinam motor. Tak som sa plazil popod auto a zistil som ze to vydava ten predny kus vyfuku. Ked snim zamykam tak to vnom hrkoce. Treba to vymenit ci by sa to dalo nejako pozliepat?? resp. co vnom mohlo odist?? A to hlavne: kolko stoji novy kus?? Vopred dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanF Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Chalani, pozrite si ci nemate prasknutu pruzinu na prednych tlmicoch, mne presne toto robilo, taky cinkotavy zvuk a kukam na pruzinu a tam asi 7cm kusok ulomeny. Tym ze je zatoceny, tak neodpadol a krasne cinkotal pri nerovnostiach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.