zdenal69 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Zdravim,nemate nahodou někdo zkušenost s montáží hagusu na fabku,popř.jestli dát origo,nebo ne.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdravím, uvažuji o dokoupení HAGUSů na FABIA Combi. Tušíte někdo jak probíhá dodatečná montáž? Pokud by mi měli v servisu vrtat do kastle tak je snad ani raději nechci. Doufám že je přizpůsobená každá karoserie na montáž HAGUSů už z výroby! Víte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdravím,uvažuji o dokoupení HAGUSů na FABIA Combi. Tušíte někdo jak probíhá dodatečná montáž? Pokud by mi měli v servisu vrtat do kastle tak je snad ani raději nechci. Doufám že je přizpůsobená každá karoserie na montáž HAGUSů už z výroby! Víte to někdo? keby si chcel mam na predaj aj listy aj hagusy a chcem za to tie tvoje listy a nejake lovase za hagusy myslim ze vrtaniu sa nevyhnes ale urcite to nebudes lutovat ak ti to urobia origos v skodovke so zarukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Vrtat se nemusi. Jen sundas puvodni stresni listy bez otvoru, pak nacvakas nove listy s otvory pro hagusy. V interieru sundas stropni panel, aby ses dostal k sroubovym spojum az nasadis hagusy do otvoru ve stresni liste - nezapomen na gumove tesneni zvenku, melo by byt soucasti hagusu. Utahnes momentem tusim - tedy bez zaruky - 6 az 8 N.m. a nasadis zpatky stropni panel. Pak z venku zacloumas za hagusy - tim overis spravne usazeni a utazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Zdravím,uvažuji o dokoupení HAGUSů na FABIA Combi. Tušíte někdo jak probíhá dodatečná montáž? Pokud by mi měli v servisu vrtat do kastle tak je snad ani raději nechci. Doufám že je přizpůsobená každá karoserie na montáž HAGUSů už z výroby! Víte to někdo? keby si chcel mam na predaj aj listy aj hagusy a chcem za to tie tvoje listy a nejake lovase za hagusy myslim ze vrtaniu sa nevyhnes ale urcite to nebudes lutovat ak ti to urobia origos v skodovke so zarukou Neee. Diky. Nemám zájem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Vrtat se nemusi. Jen sundas puvodni stresni listy bez otvoru, pak nacvakas nove listy s otvory pro hagusy. V interieru sundas stropni panel, aby ses dostal k sroubovym spojum az nasadis hagusy do otvoru ve stresni liste - nezapomen na gumove tesneni zvenku, melo by byt soucasti hagusu. Utahnes momentem tusim - tedy bez zaruky - 6 az 8 N.m. a nasadis zpatky stropni panel. Pak z venku zacloumas za hagusy - tim overis spravne usazeni a utazeni. Díky - jde mi je o ty otvory, práci si nechám provést. Nechci jen aby mi někdo ďoubal do zinkované střechy vrtákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Zdravim, mohl by mi prosim nekdo poradit, jak dodelat hagusy na fabii combi? dekuji Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 použij funkci hledat - už se to tu kdysi probíralo. Co si pamatuju, tak se musí matky nalisovat do střechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 použij funkci hledat - už se to tu kdysi probíralo. Co si pamatuju, tak se musí matky nalisovat do střechy ja zkousel hledat "hagusy", coz nenajde nic. ted jsem zkusil "hagus" a neco to najde. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 zkus hledat líp :-) třeba tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29143&hl s těmi matkami jsem asi kecal. ty se musí nalisovat na Felicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mratin Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Vrtat se nemusi. Jen sundas puvodni stresni listy bez otvoru, pak nacvakas nove listy s otvory pro hagusy. V interieru sundas stropni panel, aby ses dostal k sroubovym spojum az nasadis hagusy do otvoru ve stresni liste - nezapomen na gumove tesneni zvenku, melo by byt soucasti hagusu. Utahnes momentem tusim - tedy bez zaruky - 6 az 8 N.m. a nasadis zpatky stropni panel. Pak z venku zacloumas za hagusy - tim overis spravne usazeni a utazeni. Díky - jde mi je o ty otvory, práci si nechám provést. Nechci jen aby mi někdo ďoubal do zinkované střechy vrtákem. Do střechy nic vrtat nemusíš u Fabky jsou už díry z výroby tak že máš ulehčenou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Míro, Ty jsi dobře ukecaný. Já vyzkoušel z prdele ťuknout do Hledání "hagusy" a příspěvky mě zasypaly, že jsem nemohl najít klávesnici. Takže ještě jednou použij hledání a je tam toho HAFO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Míro, Ty jsi dobře ukecaný. Já vyzkoušel z prdele ťuknout do Hledání "hagusy" a příspěvky mě zasypaly, že jsem nemohl najít klávesnici. Takže ještě jednou použij hledání a je tam toho HAFO. pravda, omlouvam se. Pravdepodobne jsem hledal v jinem foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ahoj, sháním podrobnější popis montáže hagusu na fabii. případně i fotky. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Montoval jsem hagy minulý týden doma. Velice jednoduché bez vrtání i bez návodu. Vyloupnout prstem stávající střešní lišty. Protože jsem chtěl vrátit lišty zpět ve stávající v barvě vozu a né černé, tak jsem do nich vypiloval ty obdélničky podle vzoru té černé origo. NIC SE NEVRTA. Dírky jsou již tam od výroby a přelepené izolačkou ať do auta neteče. Pak jen sundat plast na sloupku s pásy, sundat plast pod anténou, gumy kolem dveří pouze nahoře, odchlípnout plasty u zadních okýnek a je to. Stropnici opatrně odchlípni, ať ji nezlomíš a montuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Ahoj, sháním podrobnější popis montáže hagusu na fabii. případně i fotky. dík Prosím tě není mi jasné jak a čím se utěsnují pruchody uchycení hagusu ve střeše a jak se vycvakávají černé střašní lišty abych je nepoškodil. Ptám se tak protože mi hagusy příjdou až příští týden, třeba to bude od pohledu jasné. Děkuji za předešlé info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Ty lišty jdou samy. Otevřeš kufr, pod lištu strčíš prst ukazováček (grcák) a lištu podebereš, zatlačíš a jde to samo, uvidíš. Ta lišta drží na těsnění - hříbeček. Ty průchody jsem zatěsnil pro zichr tmelem " medvědí hovno ". Po sloupnutí těch původních izolaček tam zůstalo původní lepidlo - tmel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Ještě jsem si vzpomenul. Jak budeš dávat do lišt ty kostičky ( celkem 10 kousků) tak bacha ať je neotočíš. I když jsou všechny stéjné, tak mají ukos. Vyzkoušej jak budou líp pasovat a pak dej všechny stejně !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Ještě jsem si vzpomenul. Jak budeš dávat do lišt ty kostičky ( celkem 10 kousků) tak bacha ať je neotočíš. I když jsou všechny stéjné, tak mají ukos. Vyzkoušej jak budou líp pasovat a pak dej všechny stejně !!!! Díky za cené rady.Venca 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Montáž je v poho, a je úplně jedno jestli origo nebo neorigo. Rozdíl je jen v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Zdenal69, prolouskej téma exteriér nebo dej hledat. O hagusech je tady toho hafo. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
allright Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Je nutné na kombíka montovat i hagusy, nebo jsou příčníky, které lze připevnit i bez hagusů. Přivítám i váš názor, pokud jsou tu možné oba způsoby. A jak je to s montáží hagusů, je to i pro laika? Taky mě zajímají vaše zkušenosti s různými typy nosičů a pochopitelně ceny - dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Je nutné na kombíka montovat i hagusy, nebo jsou příčníky, které lze připevnit i bez hagusů. Přivítám i váš názor, pokud jsou tu možné oba způsoby. A jak je to s montáží hagusů, je to i pro laika? Taky mě zajímají vaše zkušenosti s různými typy nosičů a pochopitelně ceny - dík Ahoj, na kombíka jdou koupit jen příčníky( cena cca + -2000), já zvolil hagusy protože se mi auto líbí víc s nim za 1600.-na aukru, cena v škodovce cca4000.- bez práce.K hagusům potřebuješ navíc příčniky cena od 1000 výš dle značky. Montáž hagusů jsem zvládl sám díky výše uvedeným radám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenga Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) Ty jo a já to dal do škodovky . Vrátili mi auto , já nasedl a jel . Asi za dva dny hledím na střechu a uprostřed mírně promáčklý. A před tím to tam nebylo , že jsem si to tam nenamontoval sám Editováno: 7. Únor 2008, autor: Zenga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 nechci zakládat nové téma, tak se ptám tady. Mám možnost za super peníz sehnat hagusy od Neumanna na F1 combi, ale dle jejich info je potřeba vrtat některé díry do střechy(nesedí na originál předvrtané) a tak bych se chtěl zeptat, zda tady někdo již hagusy od Neumanna má namontovány, jestli by se podělil o své zkušenosti s montáží, nebo používáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.