Killboro78 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Chci dát mlhovky do fabie rok výr. 2001 výbava classic kde nikdy nebyli. Mam všechno na instalaci ,ale nevim jak z palubkou aby svítila kontrolka při zapnutí. Rád bych věděl jak to máte vy zapojený co jste to tam dodávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Killboro, podle roku výroby má Fabii I a píšeš do sekce FII. Jinak tady máš odkaz. Je to sice na facelift, ale před face byl v el. instalaci úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajohnny Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 zdravim panove, porad jsem se tu nedocetl (nikde na foru), zda a jak jde zprovoznit corner funkce u vymenenych kulatých, za hranaté. Uz to tedy nekdo cele absolvoval? V soucasne dobe, nove mlhovky hranate a krytky narazniku k nim jsou cca za 2000,- nové. Pak se tu vzdy jen zduraznovala nutnost jine ridici jednotky pro zprovozneni corner - vymenoval ji tedy nekdo? Kdyz uz bych vymenoval, tak bych asi chtel i zprvoznit ten corner - at to stoji, co to stoji, tedy samomontaz, ne v autorizovanem servisu, jestli mi rozumite Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Zdravím . Měl bych dotaz pod jakým dílem koupit kompletní kabeláž mlhovek , nebo v jakém e-shopu . a když si to koupim nechám namontovat tak jak zprovoznit kontrolku mlhovek na budících ? ve výbavě je nemám . mám jen výbavu classic .. budu si muset kupovat i jiné budíky ? nebo už i obyčejné obsahují diodu která je jen neaktivní ? děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodrigueZZ Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Taky mám výbavu classic a tento víkend sem přidělával corner mlhovky. Jediný co sem k tomu potřeboval byly samotný mlhovky (z aukra oboje za 550 s poštou), vypínač (taky 550), návštěva v Bauhausu (8 metrů lepších drátů, pár fastonů, zemnící očka, elektrikářská páska a plastovej kryt drátů) cca ani ne 300kč a celou sobotu . Dělal sem to do dvou do rána, protože sem amatér . Na nějaký konektory k žárovkám od škodovky sem se taky vyprdl 600 za oba je zlodějina. (Stačilo tam nacvaknout dráty přes fastonky a tu dutinu od žárovky vyplnit silikonem a voda nemá šanci. Celková cena 1400, ať mi pak nikdo neříká, že je levnější si tyhle věci koupit už při samotné koupi auta. Ať je to maxidot, mlhovky, nebo cokoliv jiného. Jediný co tak, tak klima. A jak ses ptal PROMI na tu kontrolku, tak akorát vyděláš budíky, vykucháš ten konektor co je napravo a tuším že to byl pin 19. Na pin 19 zavedeš drátek s fastonkem, fastonek tam zacvakneš a ten drát přivedeš na plus od kabeláže těch mlhovek. Teda doufám, že to tak je i u té kupované kabeláže. Mně to každopádně svítí, jak má. A jestli budeš potřebovat nový budíky to nevím, ale není nic lepšího, než to vyzkoušet. Odpoj baterku a udělej to, co sem Ti psal s pinem 19 akorát ten konec drátu připoj provizorně na pojistku třeba od světel, (normálně vytáhni pojistku od světel, omotej drát kolem nožičky pojistky, vrať pojistku), vrať konektor do budíků, připoj baterku a pusť světla a jestli tam je na těch budíkách kontrolka tak by se měla rozsvítit. Jestli tu kabeláž budete někdo bastlit doma, tak bacha na ty obrázky, co sem někdo dával k té montáži. Sou možná pěkně udělaný k tomu, aby ste vzali tu škodováckou kabeláž a zapojili, aniž byste museli přemýšlet, co je co. Docela mě tam právě zmátly ty 2 země :-/, proto těch 14 hodin práce :-/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajohnny Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 ad RodrigueZZ: Ale fce corner ti takto nefunguje, jen samotne mlhovky, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 zdravim lidi může mi sem někdo hodit fotku jak svítí corner mlhovky.O víkendu jsem je namontovala zdá se mi že hodně svítí do stran i když to je taky jejich funkce.Byla by dobrá fotka z pohledu řidiče.Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 RodrigueZZ: ahoj, co všechno se vymaže když vypojim baterku? mám na mysli palubní počítač, nebo rádio (dance) abych nemusel zadávat nák ten kod do toho rádia... dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 zdravim panove, porad jsem se tu nedocetl (nikde na foru), zda a jak jde zprovoznit corner funkce u vymenenych kulatých, za hranaté. Uz to tedy nekdo cele absolvoval? V soucasne dobe, nove mlhovky hranate a krytky narazniku k nim jsou cca za 2000,- nové. Pak se tu vzdy jen zduraznovala nutnost jine ridici jednotky pro zprovozneni corner - vymenoval ji tedy nekdo? Kdyz uz bych vymenoval, tak bych asi chtel i zprvoznit ten corner - at to stoji, co to stoji, tedy samomontaz, ne v autorizovanem servisu, jestli mi rozumite Diky Tak to by som aj ja rad vedel ako sa to da !!!!! Hmlovky obiednane uz len mriesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ahoj, kdo by mi v Praze a okolí natáhl kamebáž na mlhovky na R 07 s výměnou spínače světel i na přední mlhovky (hranaté)? Mlhovky s krytkama jsou již na autě - mlhovky hranaté. Corner fci ani jednotku nechci. Díky za info (kdy, jak dlouho ... ) a cenu přes PM - Kabeláž s konektorama na hranaté mlhovky - výměna spínače světel (i na přední mlhovky) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxb3 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Ahoj, taky si chci dodělat přední mlhovky, chtěl bych ty trojúhelníkové, ale nevím, jestli jsou všechny s přisvěcováním, nebo lze nějak tuhle corner funkci vyloučit? Dal bych přednost trojúhelníkovým. Ještě se chci zeptat, zda jsou rozdíly v otvorech pro mlhovky, mám FabII r.v.09/2009 pouze s krycí větrací lištou bez mlhovek. Dík.maxb3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 max: otvory jsou stejné, funkci přisvěcování zajištuje další jednotka takže pokud ji nekoupíš přisvěcovat nebudeš pouze mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxb3 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Díky za odpověď, takže sečteno podtrženo, potřebuji koupit mlhovky, nové mřížky, vypínač světel s polohou pro přední mlhovky a elektroinstalaci. Je součástí elektriky nějaké relé, nebo se dokupuje ještě dodatečně? maxb3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 konektor menit nemusis, da se upravit jak si myslel, že konektor stačí upravit? Jde nějak nebo je lepší sehnat nový konektor pro hranaté mlhovky? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Hojte všici . Nedavno jsem si nechal v orig servise namontovat kulate mlhove světlomety Fabia II . jenže se mi teď při první mlze zdá že jsou špatně seštelované . nemáte někdo fotku večer jen mlhovky ? jak daleko svítí ??.. kolik metrů ? jak moc do stran ? Muj světelny tok je cca metr a pul před auto a do stran hodně chabě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Ted to nemuzu najit, ale bylo to tak 2m pred auto a metr na kazdou stranu. Proste to osvetluje okraj silnice, abych v NOCI v MLZE nesjel do prikopu. K nicemu jinymu ty svetla nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Akoze k nicomu inemu nie su? Existuje kopec expertov,co hmlovkami svietia a oslepuju zbytocne vodicov za kazdeho pocasia.Najviac ma to hneva ked prsi a oproti sa rutia auta,co svietia vsetkym cim sa da Takym by som hned bral papiere. Extra skupina su zeny,ktore argumentuju pri zapnutych hmlovkach "Ale ved ono to tak pekne svieti"... (sorry za OT, musel som sa vyjadrit) Editováno: 19. Říjen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Zdravim tak jsem se včera nudil a udělal par fotek a jedno video na youtube abych Vám to přiblížil .... Tak komentujte jak to mate vy... Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Promy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 (editace) JJ to je mylsim v poho. Bude to dost podobny. Takhle se to tezko pozna, ale mooozna malinkato vic do strany. Jelikoz se ale mlhovky mylsim, nedaj stelovat, tak by to melo byt dobry. Az se mi vrati auto, tka to taky nafotil ze stejnejch uhlu jako ty a uvidime. ad. Jairo - mame stejny nazor. Editováno: 19. Říjen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 for Blacky : tak to díky moc . uz jsem zvedavy na srovnani zvlastni ale je ze kdyz si stoupnu pred auto tak ty mlhovky vubec neosilnujou jako u ostatnich aut. to je u fabie normalni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Hmm to se fakt tezko posuzuje. Me treba predni mlhovky za bezny mlhy u vetsiny aut neoslnujou. Problem je, kdyz je i mokro a treba mrholi a mam kapicky na prednim skle. To je pak super. A to neresim zadni mlhovku. Zkus si vzit jiny auto a na nejakym vetsim parkovisty proste jed tim druhym proti tvoji F. Pokud jsou mlhovky dobre osazeny, tak by nemeli oslnovat prakticky vubec. To jen samo domo dodelavany, ktery navic velice casto ani nejsou mlhovky, ale nejaky obecny pridavny svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Chlapi nevíte někdo číslo dílu toho konektoru k hranatým mlhovkám?? Mám kulaté mlhovky a měním je za hranaté,mám vše,jen ty konektory mi chybí. Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Ahoj. Nevite nahodu, kolik stoi na to instalace (montaz) predni mlhovek v fabie 2 FL u autorizovaneho servisu Skoda? Zajimava mne vsechno 2x svetlometr, 1x spinac svetel , kabelaz, a servisni prace. Diky Vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) k těm konektorům, daj se sehnat na ebayi, cenu ted nwm, nejsem doma na PC, později mrknu a dam vam to sem. Normálně pasujou na hranaty corner mlhovky, vypadaj stejne jak orig. EDIT: tak na ebayi jsem je kupoval za 8 dollarů, zadejte do vyhledavače na ebayi: 2x H8 H10 H11 880 Female connectors connector HID Plug Editováno: 14. Srpen 2012, autor: IIIRazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.