Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi. Mam novej erg ventil. a pořád se mi rozvicuje kontrolka elektroniky motoru..... píše to příliš nízký průtok výfukových plynů.. mam 1.4 16V 74 kw. rok 2000. Dal jsem za něj 4 litry a asi to bylo zbytečný. Nenapadá nikoho co by to mohlo být???

• Autor

Jestli mohu tak prosím o přesunutí do sekce eletrika... díky

presunuté do sekcie MOTOR lol lol lol lol

Chlapi. Mam novej erg ventil. a pořád se mi rozvicuje kontrolka elektroniky motoru..... píše to příliš nízký průtok výfukových plynů.. mam 1.4 16V 74 kw. rok 2000. Dal jsem za něj 4 litry a asi to bylo zbytečný. Nenapadá nikoho co by to mohlo být???

Tak tento problém také mívám. Také 1,4 16V 74 kw a rok 2000. Také nevím co s tím občas to svítí a pak to zase zhasne.

Tak tento problém také mívám. Také 1,4 16V 74 kw a rok 2000. Také nevím co s tím občas to svítí a pak to zase zhasne.

Mam napad,dajme si zraz vsetci 1.4 16v 74kw a spolocne zhodime auta zo skaly... lebo toto su uz neunosne problemy.. <_<

• Autor

No taky mi to už napadlo to hodit se stráně, ale kurva sem do toho naraval takovejch prachů, že by to byla škoda. :D . Zajdu s tím k jednomu dobrýmu autoelektrikáři, který mi to proměří. Jestli není chyba v eletrice.. Uvidíme.. Ale koukám, že nejsem sám. Posraný žraní oleje

• Autor

Zítra jedu s autem na to proměření proč mi to pořád svítí. Tak jsem zvědavej jestli pořídím dobře

Zítra jedu s autem na to proměření proč mi to pořád svítí. Tak jsem zvědavej jestli pořídím dobře

Tak to drzim palce chlape a pevne nervy ...

Záleži ještě na provedení vedení k ventilu.Sundal bych škrtící klapku a kouknul se na vývod trubky pod ní.Pokud je kolmý ,tak většinou bývá silně zakarbonovaný,teda ucpaný.Vyčistit a provést nastavení EGR ventilu.

• Autor
Záleži ještě na provedení vedení k ventilu.Sundal bych škrtící klapku a kouknul se na vývod trubky pod ní.Pokud je kolmý ,tak většinou bývá silně zakarbonovaný,teda ucpaný.Vyčistit a provést nastavení EGR ventilu.

Jo jo, přesně jak říkáš... to potrubí je zanešený, tak se to vyčistí a bude zase jak za mlada... lol

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak auto je hotovy. vycistil potruby a uz to nesviti. Snad se to uz nerozsviti. Zatim sem spokojenej. Mel jsem kliku, že jsem kápnul na toho kluka. Fakt šikula

• Autor

Ted jsem to přivez, šlape to jak za mlada.... žádný cukání, jde krásně za plynem... Díky bože, že mi přeješ chvilku radosti a štěstí

• Autor
-_-

Takze nakonec to byla trubka mezi EGR a sanim ??? kolik tam toho bylo ?? malinka fotecka by nebyla???

Honzík: Omlouvám se za OT asi jsi zvědavý na fotku, ale chci se zeptat, žere ti to olej?

• Autor

Mě to dělal ten kluk v práci ve škoda servisu, takže foto nemám. Dělal mi ješte více věcí a samozřejmě že mi to žere olej a ješte jsem jezdil na 95 oktanů na místo 98 tak to krasno okurovalo to potrubi.... již jednou mi to dělali a po najetí cca 80 000 se to muselo udělat znova, ale asi budu už jezdit pořad na 98 oktanů tak to bude jistě lepši... Ale zanesený to bylo hodně, dokonce jsem mělil asi o 14 dní dříve EGR ventil. Ale co je skvělí, že auto šlape nádherně, jako motor myslím, jde za plynem, necuká... takový klidný

century : jasne dik

Pava: olej si nevezme,mezi vymenama mi prijde ze to klesne nepozorovane.ale skube a obcas se rozsveci kontrolka emisi.

navic osobne neznam nikoho komu 55 Kw bare olej a to znam asi 20 lidi co maji tento motor.

Mě to dělal ten kluk v práci ve škoda servisu, takže foto nemám. Dělal mi ješte více věcí a samozřejmě že mi to žere olej a ješte jsem jezdil na 95 oktanů na místo 98 tak to krasno okurovalo to potrubi.... již jednou mi to dělali a po najetí cca 80 000 se to muselo udělat znova, ale asi budu už jezdit pořad na 98 oktanů tak to bude jistě lepši... Ale zanesený to bylo hodně, dokonce jsem mělil asi o 14 dní dříve EGR ventil. Ale co je skvělí, že auto šlape nádherně, jako motor myslím, jde za plynem, necuká... takový klidný

A čím, nebo jak to potrubí čistil? Díval jsem se, jak to vypadá a přijde mi to jako úzká trubička, nebo se mýlím?

• Autor

jj, tak jak jsem říkal, já sjem u toho nebyl, ale jednou když mi to dělali tak tuším, že mi to ukazoval a je to úzká malá trubička, přesně jak píšeš....

Upraveno od century

• Autor

No rozebral to a hezky růčo fůčo a nebo jestli na to mají nějaký speciální čistící věci to nevím, ale říkal, že to bylo hodně zanesený, ale to už jsem psal

• Autor

čili pro další, kdyby měl někdo podobnej problém tak napřed nechat vyčistit a pak až měnit ventil....

Mě napadá nastříkat do trubičky WD-čko a kartáčkem, něco jako je na zbraně to celé protáhnout a vyčistit.

jj, tak jak jsem říkal, já sjem u toho nebyl, ale jednou když mi to dělali tak tuším, že mi to ukazoval a je to úzká malá trubička, přesně jak píšeš....

Hmmm tak to zkusím taky.....protože mám podobný problém......

Pokud to bere olej ,tak pomůže pouze překroužkovat motor.Žádná jiná cesta není...

Pokud to bere olej ,tak pomůže pouze překroužkovat motor.Žádná jiná cesta není...

právě, že to skoro olej nebere, ale jak jsem psal v jiném tématu, tak to možná bude i hadička od ostřikovače......ale každopádně zkouknu i tu trubičku pod škrtící klapkou....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.