tweetak Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 tak jsem byl poprve na STK a auto nekourilo ani na max 5130 ot. a kourivost byla 0,23 coz jsem koukal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Moje nabídka stále trvá, ale já narozdíl od P2M ti moc změn nenavrhnu, jsem jen konzumní uživatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak jsem byl poprve na STK a auto nekourilo ani na max 5130 ot. a kourivost byla 0,23 coz jsem koukal ... Moje taky nekouřilo, ale mám pocit, že to bylo tím, že nešel motor . Po 4 letech při 1. emisích mi fakt bylo líto to nechat týrat. Jinak opraveno fajne? Nějaký fota atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Moje taky nekouřilo, ale mám pocit, že to bylo tím, že nešel motor . Po 4 letech při 1. emisích mi fakt bylo líto to nechat týrat.Jinak opraveno fajne? Nějaký fota atd.? P2M:fota muzu udelat,ale az budu zdravy zatim mam v sobe nejakou nemoc a nechce pryc . nemate nekdo doma plechovy disk 15 na FRS? mam svuj rozbity a jezdim na rezerve MELLO: sejit se urcite muzeme...co treba nejaky srazek? jo jakou mate barvu auti? to jeste nevim Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: tweetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak jsem byl poprve na STK a auto nekourilo ani na max 5130 ot. a kourivost byla 0,23 coz jsem koukal ... Já měl kouřivost 0,17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tweetak: oki 15" nemám mám tu nej, černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ja vim, ze se me nikdo neptal, ale moje FRS je stribrna, taky ta nej barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 no tak tu neoxiduj, když se s tebou nikdo neba btw: Jaká FRS je na katalogu i webu FRS, no? No černá, ta nejhezčí přece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To jo, protoze ji maj jenom v salonu, kdyby s ni vyjeli ven, tak by ji rychle prestrikali Ale jo, cerna je pekna.... ale jen tak pet minut po umyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zato číbrná je pěkná tak akorát potmě, to si můžu myslet, že je černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Aaaaaaaa, dochazej argumenty, tak kricis do sveta jen slaboduche vyplody tve opilecke mysli No joooooo, jisteze je číbrná očklivá, páč ji panacek nemaaaaaa a tak zavidiiiiiii Ja to reknu mamince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Mám argumentů plnou pr*el woe Dej na Google hledat obrázky Fabia RS a co je na první stránce? Ani jedna číbrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Oba ste vedle. Nejlepčí je červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ja vim, ze se me nikdo neptal, ale moje FRS je stribrna, taky ta nej barva ale vzdyt tu mas cervenou a asi combi a MPI .) ---> usuzuju dle vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Já měl kouřivost 0,17 ale stejne vim,ze kdyz na dalnici pridam na plny knedlik tak je za mnou cerno a nemam nejaky extracip atd... jen pry nejaky ABT nebo jak se to pise .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Oba ste vedle. Nejlepčí je červená červená je moc fádní. i stříbrná... kdyby to nemelo xenony tak by nebylo poznat RSo ale u cerne to jde hned az nekdy uvidite moji cernou kocicku tak budete slintat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 To jo, cerna... Ta nezanikne, ze ne Na fotce mam jeste svoji cervenou kratkou fabii MPi. Tak nemachruj Ba ne... Mate pravdu kluci, cerna byla nejhezci.... Pamatuju si jak ji do saloonu objednavali ve velkym... Jenze pak tam prisla prvni stribrna a vsichni se shodli, ze stribrna je nej Zluta neni zluta a cervenou uz jsem mel A na cerny je vsechno videt A mate to.... To jsem vam to nandal, co? Ale s tim autosaloonem je to fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Teď si nás totálně pokořil, ponížil a znemožnil....nebudeme z toho několik nocí spát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ale stejne vim,ze kdyz na dalnici pridam na plny knedlik tak je za mnou cerno a nemam nejaky extracip atd... jen pry nejaky ABT nebo jak se to pise .D Já mám seriovku a čmoudí se za mnou taky, to je normální průvodní jev FRS a ještě inženýři od VW nechali tu rouru trčet rovnou za auto, takže když někdo jede za mnou, tak dostane svou denní porci karcinogenů pěkně do ksichtu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Kluci fakt vam to tolik coudi?? Me jenom pri startu a prvnim rozjezdu. Pak uz vubec. A to mam přečípkováno... To bude asi tim, ze nemate stribrny FRSky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Kluci fakt vam to tolik coudi?? Me jenom pri startu a prvnim rozjezdu. Pak uz vubec. A to mam přečípkováno...To bude asi tim, ze nemate stribrny FRSky Asi, asi...jinak to začmoudí vždy, když prudce zrychluju po delší době lechtání plynu. Když jezdím svižně, tak se ty saze nestačí usazovat . Asi holt nejezdíš jako já - prďola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 No, schvalne dost casto kontroluju zadni naraznik a odletajici saze ve zpetnym, ale fakt ani tuk... Naraznik cistej a ve zpetnym vidim jen horkej vzduch, to je vsechno... Jak jsem psal vyse, cmoudne si to jen po prvnim rozjezdu... Je fakt, ze moc rychle nejezdim, max 230, vic ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Horkej vzduch jo? Jinak je to tak, jak píše MELLO - pokud se prcáš po městě a pak to někde trochu přišlápneš, tak cmoudne, ale jak se jezdí víc a trochu se to stačí roztočit, tak ani ň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 jeste ze mam cernou,kde mam jistotu ze nic videt nebude.... dal bych pani sraz nekde v praze ... Martinoslav: Odkud jsi? A moje kdyz ji uvidis tak budes slintat ... stribrna je pro prsa. to je houby zavodak a muzes se postavit klidne na hlavu ... podle me se moc neodlisuje od serii na prvni pohled. uz jsem dnes najel 91tis km je pravda ze mam delat rozvody az pri 120? neumite to nekdo ? jaky mam ted udelat servis a co me nejvdriv ceka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.