oct Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) je to super, čakal som na tie fotky lebo som sledoval tvoje predošlé téma a tiež rozmýšlam ako tam navigáciu dostať. Je to inšpirácia pre ďalšiu variáciu. Klobúk dole palce hore :palec2: Ešte otázka, na foktkách som si všimol, že máš dekor interiéru čierne piano z L&K. Neviem ho zohnať, písal som aj alesiovi a nevie ani on, poraď. Dik. Moja dekorácia karbonu je hrozná. Editováno: 15. Říjen 2007, autor: jozko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Vypada to hooodne dobre!!! Chce to byt opravdu manualne zrucny a hlavne ty nervy!!! Nevim proc Skoda nedela tohle jako origos?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 je to super, čakal som na tie fotky lebo som sledoval tvoje predošlé téma a tiež rozmýšlam ako tam navigáciu dostať. Je to inšpirácia pre ďalšiu variáciu. Klobúk dole palce hore :palec2: Ešte otázka, na foktkách som si všimol, že máš dekor interiéru čierne piano z L&K. Neviem ho zohnať, písal som aj alesiovi a nevie ani on, poraď. Dik. Moja dekorácia karbonu je hrozná. tak to tě zklamu...vše jsem lakoval ručně.....navíc smýšlím,že vše,co je černé půjde do barvy vozu= do bíla..nyní mám černá středový panel,černé lišty..lišty mají chrom proužek dole,středový panel je chrom rámovaný...nakoec dám panel asi stříbrný,jako vršek a spodek(popelník a rámeček kolem řadičky bílý s chrom.orámováním+ bílé lišty s chrom.proužkem dole..ale to až někdy,sekci interiér připravuji a nafotím,až se rozhodnu a dokončím...totéž platí do exteriéru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Opravdu moc pěkné, také nad tím přemýšlím, horní schránka k tomu přímo vybízí. Merkur žije dál! Jozko: Bohužel zatím bezúspěšně scháním černý dekor L&K, kdyby jsi ho někde našel, budu rád za každou informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 To teda, no super nápad krásně se ti to povedlo, od takovýhto lidí by se měla škodovka učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lados Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 super nápad! dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak to je přímo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) tak to je přímo nemůžu se nezasmát.. : Editováno: 18. Říjen 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jeste videjko jak to vypada kdyz jedes a hezky to sviti atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jeste videjko jak to vypada kdyz jedes a hezky to sviti atp hh..mno někdy můžu..teď však předělávám celý interiér,práce až do nebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) Taky přidám trošku do mlýna..zvolil jsem na MIO520 odlišnou koncepci..tedy "pevný" držák ve schránce. ... viz odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...125#entry574664 Je připevněn na jeden šroub s ozdobnou hlavou, takže demontáž i montáž je otázkou nějakých 20 s, navíc v případě jízdy po známých místech je držák uložený bezpečně např. v JumboBoxu, kam se přesně vejde, nebo vzadu u CD-changeru, a schránka tak zůstává použitelná pro klasické účely. U přenosných navigací je otázka, co bude za rok, třeba se rozhodnu pro jinou a tak mi zůstane příprava i do budoucna..nemusím pak měnit celou schránku. Zároveň ve chvíli, když používám navi, tak připojím napájecí kabel do zapalovače..pořídil jsem nový se spirálou, oproti původnímu z balení k navigaci..takže ani tak neruší dojem v autě. Nechtěl jsem tahat nic vnitřkem auta. Zároveň mám odzkoušeno, že i v Čechách funguje TMC přijímač, stačí anténku sbalit do schránky a mezírkou mezi otevřenými dvířky schránky a palubkou kouká jen černý konec anténky.. Jinak ale každopádně smekám před šikovností Denyho Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Taky přidám trošku do mlýna..zvolil jsem na MIO520 odlišnou koncepci..tedy "pevný" držák ve schránce.... viz odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...125#entry574664 Je připevněn na jeden šroub s ozdobnou hlavou, takže demontáž i montáž je otázkou nějakých 20 s, navíc v případě jízdy po známých místech je držák uložený bezpečně např. v JumboBoxu, kam se přesně vejde, nebo vzadu u CD-changeru, a schránka tak zůstává použitelná pro klasické účely. U přenosných navigací je otázka, co bude za rok, třeba se rozhodnu pro jinou a tak mi zůstane příprava i do budoucna..nemusím pak měnit celou schránku. Zároveň ve chvíli, když používám navi, tak připojím napájecí kabel do zapalovače..pořídil jsem nový se spirálou, oproti původnímu z balení k navigaci..takže ani tak neruší dojem v autě. Nechtěl jsem tahat nic vnitřkem auta. Zároveň mám odzkoušeno, že i v Čechách funguje TMC přijímač, stačí anténku sbalit do schránky a mezírkou mezi otevřenými dvířky schránky a palubkou kouká jen černý konec anténky.. Jinak ale každopádně smekám před šikovností Denyho díky.. ..já vím,jak to máš ty,možná je to stejně praktický,jak to mé,nic-méně mi šlo o tu originalitu..nevrže to,jako otevřené jsem to navrhl tak,aby to zapadalo do celkového designu interiéru,zaklapnutí a odklapnutí netrvá 20 s,ale asi 2s...připadám si,jak v novém bmw..chtěl-li bych držák TCM,nemusím pořizovat nic nového,pouze ho ze schránky demontuji s obětí v podobě oplastování kolem,které bych v tom lepším případě odlepil a poté ho musel znovu lepit a barvin,nebo rovnou polámal...čili poněvadž si cca. za rok kupuji novou octu,je to ideální(jen to přehodím),až octavia nebude,vylomím to z nepotřebného šuflíčku a předělám jinam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mno, gratuluju, moc pěkné, ale objevil jsi to, co se připravuje pro Octavii a už je pro jiné vozy. Viz : http://www.gpstar.eu/ samozřejmě cena je o něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mno, gratuluju, moc pěkné, ale objevil jsi to, co se připravuje pro Octavii a už je pro jiné vozy.Viz : http://www.gpstar.eu/ samozřejmě cena je o něčem jiném. ty fole-dobrý!...zatím to mám,jako jediný,přijde-li toto i pro octavii,cena-necena kupuju!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Mno, gratuluju, moc pěkné, ale objevil jsi to, co se připravuje pro Octavii a už je pro jiné vozy.Viz : http://www.gpstar.eu/ samozřejmě cena je o něčem jiném. Zajimave, sice tam nikde nevidim zminku o Octavii, ale asi ta informace pochazi z jineho zdroje. Je to postavene na Navigonu, coz je rozumne reseni a je zarukou nejake dalsi kontinuity. Toto ukryvani navigace nahore do bordu v pripade jiz existujici schranky je jiste to prave orechove, urcite lepsi nez standardni upevneni na sklo. Urcite to je ukazka cesty pro nezavisle producenty prenosnych autonavigaci, ktere sice nejsou dokonale integrovany do auta, tak jako originalni a predrazene vestavene autonavigace, ale zase oplyvaji sirsi radou pomerne dulezitych funkci. Jinak klobouk dolů "Deny.Kr", moc hezká práce, jen škoda, že jsi to neudělal již servomotorově vyklápěné , to by jistě bylo již na nějakou výstavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Gratuluju sousede! Tak vidim, ze si sve snazeni dotahl do zdarneho konce. Vypada to moc pekne. Inu kdo umi, ten umi a kdo neumi tak cumi a plati, popripade opravuje. Jinak pro ostatni, Dany to je stary koumak, pokazde co prijedu po delsi dobe domu tak ta jeho octavka vypada nejak jinak at uz z venku nebo uvnitr. Ne sice se vsim co na aute ma se ztotoznuju, ale o to ani vubec nejde, dulezite je, ze se to libi jemu a co se tyce originality, stejnou octavku jako ma on, muze clovek hledat hodne dlouho a stejne nenajde. Klobouk dolu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Gratuluju sousede! Tak vidim, ze si sve snazeni dotahl do zdarneho konce. Vypada to moc pekne. Inu kdo umi, ten umi a kdo neumi tak cumi a plati, popripade opravuje. Jinak pro ostatni, Dany to je stary koumak, pokazde co prijedu po delsi dobe domu tak ta jeho octavka vypada nejak jinak at uz z venku nebo uvnitr. Ne sice se vsim co na aute ma se ztotoznuju, ale o to ani vubec nejde, dulezite je, ze se to libi jemu a co se tyce originality, stejnou octavku jako ma on, muze clovek hledat hodne dlouho a stejne nenajde. Klobouk dolu! Ahoj.. ..malá oprava-jsem Deny= Denis.. ..jinak děkuju za chválu.konečně znám tůj nick.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Ahoj náhodou jsem na toto téma narazil, i když je skoro půl roku staré. Když jsem si to znovu ze zajímavosti přečetl,všiml jsem si dosud nesplněného slibu ftografie v noci-proto (i když poněkud pozdě) onu fotku přidávám Editováno: 5. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Fakt dost dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 děkuji,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 No ..klobouk dolůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 krutost sama o sobě, smekám. Ale malej dotaz: ty máš něco proti standartním držákům navigací na přední sklo Kadopádně cením originalitu a to, že se ti do toho chtělo.. Když nemám držák na sklo, řeším to tak, že tam tu navigacu opřu a jen poslouchám, pravda v zatáčkách to padá, ale to je jistá daň zase za to, že nemám nikde nic porejpaný A jak to je s viditelností, nemusíš náhodou otáčet hlavu trochu víc na střed a tím snižovat soustředěnost na vozovku (bezpečnost především ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Mám ji na stejném místě, jen způsob uchycení jiný a viditelnost je parádní..je to v podstatě v místě, kam se u některých výrobců dává přímo kaplička s budíky..i z hlediska bezpečnosti mně osobně přijde umístění vhodnější, než je origo, kde se musí zrak sklopit dolů. Tady pořád kouká člověk v podstatě před vozidlo.. Jinak jakékoliv držáky na sklo jsou mimochodem nepovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.